Georgenis Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Iata ce se poate face dintr-un LC100... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Georgenis: daca nu era 105, lu asta i-au pus si punte pe fata. COOL. Eu citind ce scria GeorgeB am avut in cap asta: http://www.journaldu4x4.com/?KDJ-120-raid-preparation Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este multumesc habo de info. la partea tehnica intre US si EU specs , ce stii ca difera ( bine bine , in afara de motorizare :) ) ? teoretic difera doar motorizarea.... practic este mult mai inchegata masina si functioneaza mult mai bine... asa mai sunt mici diferente de dimensiuni si accesorizari, dar asta mai putin conteaza... cel mai mult insa conteaza motorizarea... din pacate e o diferenta de la cer la pamant intre acelasi model unu cu motorizare de 2.8CRD si unul de 3.8 benzina ( ambele iti sugerez sa fie cu cutie automata )... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Din cate citeam pe la Tzuparu, cred ca si suspensia (cel putin prinderile ei) difera, caci au avut de munca la un kit de longarm pt Superalfi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este GeorgeB inca nu e hotarat ce jeep vrea: jeep toyota, jeep rubicon, jeep nissan, jeep jeep. Vrea un jeep. Sa-si aleaga si mutam discutiile la marca respectiva. Dar ce ne-a spus hotarat, nu vrea extrem.Teoretic, modificarile nu-si au rostul. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Sa-si ia odata ceva ce-o fi ! Batem campii .... Au fost topic-uri asemanatoare si nu cred ca s-a ales nimic din discutii. Asa ca @georgeB ia o masina , iesi in teren, mai te intalnesti si cu altii , mai discuti, vezi si tu cum este in teren, vezi si alte masini in teren si iti tragi concluzia singur. Eu stiu ca tu ai o mare pasiune pentru Subaru . Cladeste-ti o pasiune pentru masini de teren incepand cu o masina pe care vrei tu si ulterior o sa-ti fie mai usor. Si cu un Isuzu Trooper sau Aro 10 pana la urma te duci oriunde si il vei avea asa cum il vei exploata si cum il vei intretine. Pana nu faci o experienta personala este greu sa tragi concluzii asupra unor discutii si sfaturi subiective pur si simplu . Eu unul sunt sigur ca orice masina de teren poate ajunge oriunde cu ceva indemanare si rabdare cu mai mult sau mai putin confort si asa mai departe. Asa ca ia-ti o masina de 1000 de euro si du-te cu ea pe un deal sau munte , cu noroi sau fara si vezi ce se intampla . Te mai intalnesti cu altii la iesiri, mai intri la o discutie pe forum si pana la urma te lamuresti ce-ti trebuie cu adevarat tie. Sau ia-ti o masina de toata ziua un LC100 cum vrei tu sau Jeep sau ce-o fi si e imposibil sa nu te manance pielea odata sau de mai multe ori si atunci ai sa vezi ca e mai bine sa ai o masina de strada si una numai pentru teren. Au mai fost si altii la anumite intalniri in teren cu masini pentru toata ziua si dupa ce le-au rezemat de cate un mal de pamant sau le-au zgariat de crengi n-au mai iesit la munte decat pe drumul spre cota 1400 la Sinaia. Pe urma mai este si faptul ca la cate modificari aduci , trebuie sa le si omologhezi la RAR si nu e prea simplu. Editat Decembrie 28, 2009 de cristi 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
userJK Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este iti stau la dispozitie in ianuarie sa vii la Sibiu si sa vezi cum merge Rubiconul meu daca e pe gustul tau il poti cumpara, e de vanzare Echiparea cred ca e pe gustul tau bara fata AEV Bara spate Bestop troliu Tabor 4t Old Man Emu 2" Mickey Thompson MTZ 17 diverse JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este multumesc tuturor pentru info. asa ca m-am decis , cine ma poate da si pe mine in bucuresti prin oras macar cu masina , sau mai precis , cand faceti urmatoarea iesire poate cineva sa ma anunte si pe mine ? nu prea pot sa fiu de ajutor fiind cu un genunchi in pioneze :) dar macar pot spune glume :)) @userjk : vezi ca te sun :) on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este multumesc tuturor pentru info. asa ca m-am decis , cine ma poate da si pe mine in bucuresti prin oras macar cu masina , sau mai precis , cand faceti urmatoarea iesire poate cineva sa ma anunte si pe mine ? nu prea pot sa fiu de ajutor fiind cu un genunchi in pioneze :) dar macar pot spune glume :)) @userjk : vezi ca te sun :) suna-ma cand vrei dar pana pe 2 ianuarie si iti fac o iesire cu wranglerul.... 0722-306.000 / 0751-306.000 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este mersi frumos de invite ... maine ce faci ? pot sa te sun acum :) sau e prea tarziu ? on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Din cate citeam pe la Tzuparu, cred ca si suspensia (cel putin prinderile ei) difera, caci au avut de munca la un kit de longarm pt Superalfi... ... corect de asta uitasem, difera putin si partea de transmisie...mai exact, la JK-ul lui SuperAlfi s-a montat un kit de inaltare longarm, si schimbat planetare si cardan cu HD-uri ( sa fie ) si surpriza a fost ca la cardanul spate a trebuit facut pe comanda la Tom Woods deoarece diferea de cel de state ( de fapt asta recomanda si cei de la TW sa fie masurat inainte de comanda )... mai multe amanunte va poate da chiar SuperAlfi... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este revin , pe short list a ramas rubiconul 2007, 2008 in cap de lista. motorizarea de 2.8 . cine poate sa-mi zica cum se merge cu ea prin oras, daca sunt fiabile, si daca cineva stie B-68-UJB ? adica asta : http://www.autovit.ro/vsdetalii8.php?IDM=1681557&parinte=%2Fmasini%2Fjeep%2Fwrangler%2Findex.php%3F%253F%2526OOrdine%253DAn%2526sens%253DDESC on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este @GeorgeB ... aia care ai gasit-o tu e perfecta de oras...OffRoad nu o sa faci niciodata mai mult decat un picnic la iarba verde !!! credeam macar ca te gandesti la modelul in 2 usi....nu la cel in 4.......:al Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este George sunt gunoaie! la banii aia iti iei MASINA!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este @worldscape : iti inteleg punctul de vedere dar nu vreau extrem . in 2 usi n-am gasit nimic :) @ionut : detaliaza te rog frumos. on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este pai am mai scris - sora mea are unul luat de nou; am mers si eu cu el destul de mult. Se strica tot felul de lucruri la el - nimic critic, dar sacaitor pentru o masina noua - se ard becuri, bateria cu gel a picat dupa 2 ani, sinele culisante de la scaune s-au rupt (in conditiile in care care foooate rar pe cineva in spate), la un moment dat se umplea de apa cand ploua, navigatia s-a stricat (noroc ca era in garantie). Cred ca la 100,000 trebuie sa-l dezmembreze si sa-l vanda piese :grin: Si nu merge in nici un fel. Adica daca vrei masina de teren ia un cazan de-ala vechi simplu si super tzeapan. Daca vrei un 4x4 de sosea si ceva iesiri soft, ia un LandCruiser 120 sau 100 si esti boier. Parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este @GeorgeB ... cand vrei sa-ti iei masina ? Poate mai apar ceva modele noi. Daca vrei Wrangler sau Defender masinile sunt legenda. Nu e cazul sa mai pleci urechea la unul sau la altul cand ai documentatie cat o biblioteca. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Februarie 3, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este masina o sa o iau cand o sa fiu convins ca e ceea ce vreau. cum nu a aparut nici o masina sa ma "miste" in the good way ... am mai taiat de pe lista altele. LC100 si LC120 din pacate nu ma misca ... nu e atractie, chimie , cum vreti sa-i spuneti voi :) in plus sunt prins cu diverse alte lucruri si imi gasesc greu timp sa stau sa adun multa informatie (pe langa ca am citit forumul pe cat am putut si pe langa si pe alte siteuri ) dar niciodata nu e suficient. pe moment am renuntat la masina pe benzina ca stradala consuma suficient ea 20%+ . si mai cere si ea diverse modificari :) am ar cam vrea o pompa be benzina de 255l , cea curenta fiind spre limita . asa ca ne tinem ocupati putinul timp liber. on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este masina o sa o iau cand o sa fiu convins ca e ceea ce vreau. cum nu a aparut nici o masina sa ma "miste" in the good way ... am mai taiat de pe lista altele. LC100 si LC120 din pacate nu ma misca ... nu e atractie, chimie , cum vreti sa-i spuneti voi :) in plus sunt prins cu diverse alte lucruri si imi gasesc greu timp sa stau sa adun multa informatie (pe langa ca am citit forumul pe cat am putut si pe langa si pe alte siteuri ) dar niciodata nu e suficient. pe moment am renuntat la masina pe benzina ca stradala consuma suficient ea 20%+ . si mai cere si ea diverse modificari :) am ar cam vrea o pompa be benzina de 255l , cea curenta fiind spre limita . asa ca ne tinem ocupati putinul timp liber. Gasindu-ti greu timp sa aduni informatii, cu atat iti va fii mai greu sa decizi ce masina vrei sa-ti iei. Mergand pe rationamentul asta, nu-ti ve lua niciodata. Ia una care ti-a cazut cu tronc, dupa care mai vezi.Esti fun 4x4 ori ba ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 (editat) Re: Jeep Rubicon - cat de bun este http://www.youtube.com/watch?v=v8rLO-hDWHo&feature=fvw Editat Februarie 3, 2010 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este LC100 si LC120 din pacate nu ma misca ... eu zic ca daca o sa te plimbi putin cu un LC100 o sa te miste :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Salut, Si eu sunt un fan al Jeep Wrangler Rubicon, acum conduc un Jeep Patriot 4x4 2.4 L, iar daca voi avea nevoie vreodata de o masina de teren adevarata Wrangler va fi prima optiune. Am ales Jeep Patriot ptr ca aveam nevoie de un suv compact pe care sa-l folosesc si ca masina de toata ziua ptr a merge la munca, dar si ptr a putea merge cu famila la munte, in caping sau in alte activitati de genul acesta. Urmatoarele investitii vor fi un bullbar si un roof tent. Pentru utilizarea Jeep-ului Wrangler ca masina de toata ziua s-ar putea sa ti se para putin mai neconfortabil pe sosea, dar in teren accidentat nu vei avea probleme. Te poti uita si la alte modele de la Jeep , daca iti place aceasta marca, cum ar fi Jeep Liberty (Cherokee) sau Grand Cherokee modele Trail Rated care sunt mai confortabile pe sosea si ofera si bune caracteristici pe teren tinand cont ca nu vei face off road extrem. 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Salut, Si eu sunt un fan al Jeep Wrangler Rubicon... cred ca deja @GeorgeB are suficiente explicatii Pro - Contra de la posesorii de Wrangler si cei care doar il viseaza :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Eu am mers cu un rubicon din 2009 cu vreo 70 de mii de km,si vreau sa spun ca,nu ii cum au spus unii ca ii decapotabila,praf,frig sau altceva,masina ii super ok cu motor de 2.8 crd automata,blocant fata spate,bara stabilizatoare la fel decluplabila de la buton,deci eu cred ca are ceva,si plus de asta eu cred ca jeepul a fost in razboi,in fine,eu mi-am spus parerea,Masina noua ii noua...fiecare cum crede...:y 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: Jeep Rubicon - cat de bun este Am gasit acest site al unei companii care se ocupa cu preagatirea Jeepurilor de expeditie http://www.aev-conversions.com/vehicles/jk_builder.php 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate