windwalker Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 vreau doar sa pun cateva poze cu o masina de incredere asa sa dau de stire in tara ca suzuki chiar e o masina apreciata de multa lume. ...defapt sunt sincer cu voi si va spun ca e masina lu verisoara mea ....si..ea e foarte mandra si multumita de aceast extraordinara masina. eu unul o mai scot in offroad si sunt uimit cat de mult imi place acest samurai.. Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: poze samu. Si eu ma bucur ca ai o masina asa de faina... si na... marturisesc si eu, am baut ceva palinca, si mi-as dori... nus' cum sa spun... o poza si cu verisoara ta (pe langa masina desigur)... Hai noroc! Boala grea 4x4 asta... Sarbatori Fericite! Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: poze samu. verisoara mea ....si..ea e foarte mandra si multumita de aceast extraordinara masina. Semida V cumva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: poze samu. ai dreptate ...semida v. dar de unde o sti??? Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: poze samu. Am fost colegi la scoala de Arta Fotografica la Timisoara. Am vazut cai, Samurai si Bistrita. Numai ea putea fi. Spune-i salutari de la Manu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: poze samu. Acum chiar ca suntem curiosi: vrem Semida V langa masina... please! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: poze samu. Semida V. sau Semida a 5-a? :):):) http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
windwalker Postat Decembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: poze samu. ok am sa ma duc maine pe la cabana ca vreau sa ies un pic cu suzuki si am sa o intreb daca vrea sa pozeze langa masina ei. si am sai transmit salutarile voastre Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic. Phillips Brooks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate