stanley Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 O intrebare de profan. Pe un GPS performant auto (din gama Garmin) poate fi incarcat un track - un traseu montan - pentru a-l folosi de exemplu iarna pentru a nu te rataci pe ceata? Sau pentru asa ceva exista GPS-uri speciale? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Pe un GPS auto poate fi incarcat un track cu traseu montan? Da. Mai scormoneste pe aici ca sigur gasesti ce si cum se face, mai ales daca zici ca e vorba de un Garmin. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Pe un GPS auto poate fi incarcat un track cu traseu montan? am scormonit si eu pe ici colo si se poate face aceasta treaba si pe un mio suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Pe un GPS auto poate fi incarcat un track cu traseu montan? In principiu se poate pe orice sistem incarca un track "pietonal" salvat... oricum softul nu face de regula distinctie intre un track salvat in mod "pieton" si unul "auto". Problema care o vad eu ... ATENTIE la trackuri de genul asta, NU va luati cu masina dupa track-uri "pieton" sau "moto" decat daca stiti exact configuratia terenului. Pe jos sau pe moto poate fi un traseu usor, dar cu masina s-ar putea sa fie EXTREM! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Pe un GPS auto poate fi incarcat un track cu traseu montan? Inteleg ca vrei sa folosesti gps auto in drumetie.In cazul Garmin, vei avea si harta topo. Atentie, verifica cat poate sa te tina acumulatorul sa nu ramai in ceata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate