lel Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Ne-am hotarat sa facem o iesire in Comuna Pausesti Maglasi, dar nici noi nu ne imaginam ce va fi. Fotografiile si filmarile vorbesc de la sine. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ...Pausesti Maglasi X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun Introducere X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ........................ X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun .............................. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ............................................... X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ............................. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ............................... X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun Am redescoperit o SIGLA si mai ales o ECHIPA ! (cunoscuta , in curs de a fi recunoscuta ... sau pentru unii de nerecunoscut...) purtata de o parte a extremistilor din Valcea...sinteti aceiasi care au fost la Covasna si la Arges (kamikaze) ! Baietii cu TIR-UL ! Din nou a functionat prietenescul principiu : " am venit, am vazut si ...am invins ...IMPREUNA ! " ( aici un merit special copilotilor si echipei tehnice cum ar fi TUD-jr sau CORPADES ) ...am participat ieri la aceasta intilnire alaturi de voi din nou ...cu placere...X3M OFFROAD CLUB - FELICITARI !!! ... LA MULTI ANI STEFAN -micutului care a fost cu noi in masina lui Marius (cred ca vei avea ce pevesti ca intimplare de ziua ta ...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun Asa a inceput totul :) Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun LEL in actiune! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun Marius sau Tyh_vl Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SFA Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun Bravo sa fiti sanatosi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 (editat) Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun Un traseu scurt care de obicei il faceam in max 1 ora , dar ... de data asta au fost cam 6 ore ..... fost o iesire superba .... Imi pare rau pentru cei care nu au putut sa vina ...data viitoare ... rugam pe cei care au facut :ft sa mai posteze cateva ....:pl:pl:pl Editat Decembrie 28, 2009 de TyH_vl Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun Maine pun si eu ceva poze de la UMANITARA ..... :x :x Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun RaduBau and Batman Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ............................................................... Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun .................................................... Si a inceput actiunea! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ............................................................... Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ........................................................... Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun ........................................................... Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun .................................................................... Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun poze poze si iar poze Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun .......................................................... Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: X3M offroad club la plimbare de Craciun @Johanna_vonR , :1 pentru :ft .... am vorbit cu RaduBau sa imi dea pozele ... o sa pun si eu cateva ... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate