a3des Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Merita vazut, e un intreg episod dedicat offroad-ului, se traverseaza America de Sud cu 3 acareturi vechi de cand lumea si pamantul sa vada care rezista pana la sfarsit: In rolurile principale un Range Rover, un Suzuki si o Toyota. Sper sa mai apucati sa vadeti pana nu e sters de pe youtube. Pun link catre prima parte, fiind de aproape o ora episodul e impartit in mai multe parti, pe care le gasiti tot acolo. Pentru cine stie sa caute si in alta parte, este episodul 6 din sezonul 14. http://www.youtube.com/watch?v=Kg6WIqQLa3U&feature=related Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeB Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului se poate gasi si pe torente :) on the turbo side of life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3des Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului astea ziceam si eu ... cu alte cuvinte, nu e bine sa faci reclama la asa ceva pe un forum Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Postati si pareri.... sunt curios. P.S.: Am vazut deja episodul. http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3des Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Pe mine m-a impresionat Land Cruiserul, oricat se strica de rau, reuseau sa o repare mereu. Chiar daca la urma si-a dat duhul pe dune (intentionat fact evident) a fost o masina impresionanta. Mi-a placut ca Suzuki a facut fata provocarilor, iar de la Range sincer nu m-am asteptat la prea multe. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Bagami-as picioarele in cei de la Youtube si cei de la topgear. In tara noastra nu se poate vedea filmul complet. Parca suntem ciumati. Am patit de o gramada de ori treaba asta cu Youtube. Cretinii mi-au facut treaba asta inclusiv cu un filmulet de la MMOF 2007. Cica sunt in tara gresita si nu este permis sa vad filmul... :fr2 Si se mai mira lumea ca infloreste pirateria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Postati si pareri.... sunt curios. P.S.: Am vazut deja episodul. Unde l-ai vazut complet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Nu am descarcat cu torrent.... http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeB Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului e legal sa il dai jos de pe torente devreme ce episodul a fost transmis la un post de televiziune publica. e foarte misto episodul ... desi range ul e cam tras de par ca nu s-a oprit saracul si a mers neinsetat pana la final. on the turbo side of life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului De pe care torrent?Puneti un link va rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3des Posted December 29, 2009 Author Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului lasttorrents.org sau aici pana maine seara: ftp://a3des.no-ip.org/tg.avi Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Am gasit,multumesc.Este si pe filelist.ro cat si pe http://fddbits.com si fisierul se numeste "Top Gear Season 14 Episode 6" Link to comment Share on other sites More sharing options...
boczarionut Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului sau aici http://isohunt.com/torrent_details/147622729/top+gear?tab=summary enjoy merita vazut ca oricare episod top gear baietii aia trei sunt prea tari mai exista si alte episoade in care se discuta despre off road bineinteles 2 sunt total dedicate cel cu polul nord si acesta din urma dar mai sunt altele Patroll Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 (edited) Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului L-am gasit integral aici: http://videos.streetfire.net/video/Top-Gear-Season-14-6_726818.htm Genial filmul :mrgreen: Concluzia lor... nu ma intereseaza, nici ei nu cred ca au vrut sa schimbe mentalitati. Sa analizezi rezultatele unor masini care au fost abuzate mult inainte de a ajunge staruri TG e ca si cum ai compara mere cu pere. Ei s-au distrat doar. In schimb toate trei au trecut prin niste faze in care unii poate nu ne-am baga nici cu masini ce le consideram preparate. Moartea Toyotei imi pare regizata. Cu tractiune fata era prea periculos sa coboare, asa ca au inventat un final "glorios" pentru ca Hammond sa supravietuiasca turei. Edited December 29, 2009 by f_zoltan Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului http://jalopnik.com/5434917/top-gear-season-14-episode-6-south-america-special/gallery/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului criminalul ala a distrus toyota intentionat niste nemernici care au distrus o masina daor pentru ca e dujmanul de moarte a Fabricii emblema britanica faine caucioace oricum... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Ca a fost intentionata distrugerea, e clar. Motivatia insa cred ca e doar ca nu a avut curaj sa faca acea coborare de 1000m cu tractiune fata(parca asa a zis, de la 3000 picioare pana la nivelul marii). Tine minte ca nici frane nu prea avea. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Parerea mea e ca merita sa te uiti la acest episod. Este frumos si interesant. Ar fi putut iesi foarte foarte tare. Din pacate au dat-o in bara cu simplul fapt ca absolut totul e regizat. Prima seara: astia au cortul langa un Toyota Sequoia (sau 4Runner), stock, masina de filmare, pe care n-ar fi bagat-o in jungla daca era chiar si cel mai mic risc de a o indoi, sparge etc. Deci tind sa cred ca au mers numai vre-o 100-150 m de la rau pana la un drum pe care se putea merge... cu orice. In rest probabil ca s-au bagat pe langa si dupa aia, doar de show. Trecerea peste apa: clarkson probabil ca a oprit motorul Range-ului intentionat. Drumul mortii: Cand Clarkson s-a intalnit cu masina aia alba, au selectat iarasi un loc intentionat, cealalta masina fiind din nou, o masina de filmare de-al lor. Trecerea peste vulcan: Inainte de s-ar intoarce, baietii sunt filmati de sus, de departe. Cand merg inapoi si ajung la locul de unde renunta, in fundal se vede fix locul unde se oprisera, fix din acelasi unghi, deci echipa de filmare s-a urcat din start numai pana unde era planuita intoarcerea. Ruperea arcului de pe Toyota: Mi se pare facuta cu flexul... Mai ales ca se intampla dimineata, si si inainte, si dupa masina sta dreapta. Ruperea diferentialului la Toyota: Cand se opreste Hammond cu vestea, ailalti doi sunt deja opriti tot acolo, afara din masina, iar Hammond se intoarce pe jos cateva metri sa recupereze piesele cazute, deci si ala era inscenat. Rasturnarea Toyotei: Binenteles intentionata, dar dupa ce masina se opreste, roata fata mi se pare demontata de pe butuc, nu rupta. Oricum, roata de rezerva tot avea asaca nu se justifica "moartea" toyotei. Si astea-s numai fazele foarte transparente... Eu in ultima vreme am fost foarte dezamagit de directia in care merge Top Gearul. Da, mi-au placut foarte mult episoadele vechi, dar seria asta 14 este tot-tot-tot regizata. Adica se vede prea clar. Pacat. http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului E foarte posibil sa ai dreptate, Levo, dar pana la urma e o emisiune de divertisment. Se incadreaza in filozofia valabila si la alegeri: stim ca ne mint toti, dar macar sa ne minta frumos :) E o mare diferenta intre filme gen... "Long Way Round/Down" rezultate in urma unor pregatiri de chiar si un an in avans(inclusiv in sensul conditiei fizice a participantilor) si filmari de cateva luni, si un episod Top Gear care nu are mult timp sa fie facut. Nu o fi stat doar 2 zile in America de Sud, ca in Romania, dar nici nu au avut cine stie cat timp sa pregateasca episodul asta. De cateva sezoane macar o data pe sezon au un episod mai spectaculos. Asa a fost cel cu traversarea catorva state din SUA sau cel cu atingerea Polului, tot aici se incadreaza si asta. Apropo de episodul cu atingerea Polului Nord, exact producatorul atat de "nedreptatit" acum e cel care e in mod spectaculos laudat in acela. Cred ca e o dovada ca nu sunt neaparat partizani ai unui trend, ci mai degraba manati de impulsul de moment. Oricum, deseori au declarat chiar ei ca unele modele (chiar majoritatea) produse in Marea Britanie sunt "crap", deci nu e frumos sa-i acuzam de ocazionale sclipiri de patriotism local. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Nu m-am exprimat corect. Si eu consider emisiunea un show de divertisment cu masini, nu una serioasa. Este clar ca si pana acum a fost regizat. Dar nu in halul acesta. Usor usor devine prea transparent sa fie distractiv... Pentru mine cel putin. http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 (edited) Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Deh, ochiul de fotograf :) Eu nu am dat atentie detaliilor astora pana nu le-ai zis tu. Apropo de regizari, oamenii nu prea le ascund, ba chiar fac haz. Pe malul apei pare ca sunt in mijlocul unei paduri ecuatoriale de netrecut, dar omu' cu sarcinile apare intr-un impecabil halat alb de parca ar fi fugit din laboratorul de peste drum. Masinile sosesc "goale" pe bac, dar la partea de trecere prin desis toate trei apar cu trolii (asta in timp ce cutia primita de la producator continea unul singur si masinile nu aveau nici un suport vizibil de montare). Traversarea junglei e prezentata eroic: rupt pomisori cu bara, taiat liane cu maceta in stil Rambo, batut hi' five ca dupa o batalie castigata, dar se termina hilar prin intoarcerea lui Clarkson sa isi ia telefonul uitat. Cred ca a mers vreo 5-10 m pana sa ajunga inapoi pe malul fluviului. La trecerea pe soseaua aia suspendata sau la urcarea pe Altiplano sunt convins ca a fost mult mai putina parada si mult mai multa realitate. Edited December 30, 2009 by f_zoltan Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
flay Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Am vazut si eu emisiunea, iar concluzia e ca nu are nici o legatura povestea cu cea mai buna masina in conditii off-road(desi de data asta, a cistigat chiar cea mai buna...:y). In general, Clarkson trebuie sa cistige, si sa-i umileasca pe ceilalti doi(la fel ca in emisiunea cu Polul Nord,cea cu masinile transformate in ambarcatiuni, cele in care calatoreau intre Anglia si alte destinatii din Europa,etc). Chiar rolul lor e impartit, el ia "partea leului", masina cea mai mare, mai scumpa, iar "fraierii" vin si ei cu chestii de amatori si visatori. Revenind la emisiunea amintita, cine poate sti ce proprietar a avut inainte Toyota respectiva, si cit de chinuita a fost,cu ce improvizatii, sau al cui o fi fost Range-ul si cit de bine l-a intretinut? In general e bine sa urmaresti aventura si peisajele,:dr1, restul e clar ca e aranjament. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului sa va spun eu de ce mam uitat atent dar am vazut pe sarite? pt ca imi imaginam cum ar fi fost sa merg eu pe acele portiuni...nu un patrol sau chiar cu ims ul de aia mi-a placut sa ma uit dar de vazut am vazut putin ..ocupat cu visatul fiind in fond, asta cred ca e farmecul pt noi ps o sa ma mai uit cel putin odata...tot asa forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Deh, ochiul de fotograf :) Masinile sosesc "goale" pe bac, dar la partea de trecere prin desis toate trei apar cu trolii (asta in timp ce cutia primita de la producator continea unul singur si masinile nu aveau nici un suport vizibil de montare). Vorba ta... :smile http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeB Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului TG trebuie privit ca un show ... atata este. sper ca nimeni nu ia de bun ce spun nenii aia in privinta showului. cum ar fi fac praf un LC dar fix in mijlocul potecii de munte, unde drumul era cel mai ingust s-au inghesuit un LR si o toyota LC ... cu zoom mare pe v8 :) hehehe on the turbo side of life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts