f_zoltan Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Soimule, ai pus punctul e i. Cred ca tot de aia sunt si eu fascinat de toate povestile de calatorie. Sunt ca un copil, in orice istorie de asta mie imi place povestea, nu ma intereseaza cum a fost realizata. Mintea mea a fost in locuri in care nu o sa ajung vreodata. :sl1 Flay, nu intotdeauna e Clarkson cel tare. Scenariul lor prevede ca rand pe rand fiecare sa fie bascalit. Nici nu stiu daca e un scenariu gandit, scris, sau e doar modul in care s-a sudat echipa lor. Chiar si aici: ce se intampla cand Jeremy ramane prins in mal? E lasat sa se afunde mai intai si se rade de el. Cand Roverul nu vrea sa plece, Toyota trebuie sa ii dea un "boost". Ia vezi in ce mod ticalos e tamponat pe la spate de Hammond(criminal asta cu rasul lui). Crezi ca e chiar Scrooge, de isi lasa de fiecare data colegii de expeditie in drum? E doar un rol, el e "politistul rau" in combinatie. May e "prostanacul" (desi pana la urma captain Slow e singurul care a mers cu Veyronul la viteza maxima de 407 km/h) iar Hammond e ala mic care vrea dar nu intotdeauna poate (un rol aparent ciudat pentru un recordman la viteza pe uscat si un offroader incercat, se pare). Daca vrei sa vezi cum e sa fie si Clarkson umilit, cauta episodul cu camioanele, cand si-a preparat lorry-ul de nu mai vedea pe geam :) Cat de castigator moral poate fi Roverul cu urmatoarele replici: May: "Am avut si eu unul" Hammond: "Si eu. Al tau a ... functionat vreodata?" May: "Nu" Clarkson in jungla "Ssst. Cred ca e singurul Range Rover din anii 80 care functioneaza." Suparat ar trebui sa fie eu, fanul Samurai, ca de saracul Sami chiar fac toti bascalie, mai ales cu "obiceiul binecunoscut de a se rasturna" :) Editat Decembrie 30, 2009 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Mie mi-a placut tare mult episodul! Sincer, nu dau doi lei pe "cate trolii au scos din valiza" sau care e cea mai tare masina! Noi stim mai bine decat ei ce inseamna offroad, d'aia a fost super amuzant! M-am prapadit de ras cand au trecut pe barnele alea peste sant! Foarte tare, nu? Cum au modificat ei masinile in atelierul ala saracacios in care abia era curent electric, ca sa nu vorbim de roti de 47! Dar a fost super, filmul si-a atins scopul: daca nu faceam offroad, dupa film ma apucam prin gradina din spatele blocului!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tony Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului super tare episodul :-)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a3des Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Mie nu mi s-a parut ca si-au batut joc de nici o masina. Ba din contra au elogiat prin aceasta emisiune trei constructori consacrati de autovehicule destinate offroadului. Ca au mai ras unul de altul conform scenariului, asta e binevenit, va puteti imagina ce plictisitoare era o traversare a Americii fara pic de bascalie. Toti facem asta la un anumit nivel, da pe partea cealalta ne respectam. Toyotei i-a fost destinat sa se strice sa poata arata cat de simplu se poate repara chiar daca pare ceva irecuperabil. Eu zic ca acele roti i-au fost puse cu buna stiinta foarte exagerate, pentru a se strica cat mai repede si cat mai des si pentru a-si putea demonstra punctul de vedere. Suzuki Vitara 1.6, 8V, swb, tr. automata --- '92 (ZUKINIO) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului http://isohunt.com/download/147684501/top+gear.torrent Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Eu nu pot decat sa spun ca cel mai tare m a impresionat toyota si nu spun asta pt ca de a lungul timpului in familie am avut 4 pana acum si am fost extrem de multumiti de ele. Eu cred ca intentionat au ales cea mai prapadita toyota. Sa faci show si caterinca e ok, dar sa tragi prin jeg numele marcii asteia nu mi se pare corect, mai ales ca totul e o reclama ascunsa la land rover, care orice numai pt fiabilitate nu sunt cunoscute. Cum era bancul ala vechi cu masinile englezesti: "de ce beau englezii berea calda. pt ca frigiderele sunt fabricate de Lucas", Lucas fiind firma care facea si multe subansamble electrice auto. In fine pacat ca nu filmeaza ceva pe bune, nu sa regizeze totul, atunci sa l numeasca serial de film nu show tv. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Normal ca au ales intentionat un 40 naspa si un Range functional, altfel nu puteau sa faca bascalia cu "singura toyota care nu merge" versus "singurul range care merge". Desi intradevar exista sansa sa prinzi o toyota obosita in ultimul hal si un range care merge, noi stim ca in realitate sansele cele mai mari sunt sa fie invers. Dar unde mai era bascalia? E doar divertisment, si amuzament, regizat uneori prea mult si prea evident. E frumos ca vedem ceva peisaje, cateva masini, si cam atat... Vi se pare ca episodul cu Romania a fost mult mai mult decat atat? Pentru cine nu s-a dat seama nu este o emisiune auto, ci una de divertisment, si e ok, eu m-am distrat uitandu-ma. Cum spunea si soimul, meritul cel mai mare este ca te uiti pe acolo si te gandesti cum ar fi sa mergi tu, cu masina ta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Aseara au dat pe Antena 3 episodul "1000 mile in Africa". Desi il vazusem anul trecut, tot m-a amuzat sa il revad. De data asta "au tras in namol" Alfa Romeo, Mercedes si Opel, care s-au dovedit inferioare unei broscute :grin: Modul in care au golit apa din masina dupa trecerea prin vad a fost o solutie inginereasca stralucita, la fel cum a fost si tuningul extrem ce a precedat trecerea prin desertul de sare. Mi-a adus aminte de un topic de aici, numit "O tai!" :ha: Evident, pastrand proportiile. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului ca tot veni vorba. Uitati-va si voi la episodul respectiv cu Africa (de care aminteste f_zoltan). Sezonul 10, epizodul 4 Top Gear adevarat. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului Foarte tare si dedicat deasemenea offroadului si filmul Polar Special. Desi am indoieli ca ar fi atins intr-adevar Polul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: Top Gear - episod dedicat offroad-ului A fost atins, au fost si baietii de la Arctic Trucks cu ei exista povestea si pe site-ul lor http://www.arctictrucks.com/Frontpage/Expeditions/Magnetic-Pole Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate