Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GPS G-Trender BT, super-mega-scula!

omoroka

Postări Recomandate

Nu stiu daca este sectiunea cea mai potrivita de a va prezenta acest obiect intrucat nu este dedicat offroadului 4x4 dar este vorba de un GPS foarte gadgetos si cu aplicabilitati multiple outdoor.

Este vorba despre GPS G-Trender BT, GPS-ul cu cele mai multe functionalitati din ce am intalnit pana in prezent, achizitionat de la un e-shop canadian cu doar 170CAD:

http://www.buygpsnow.com/Wintec-G-Trender-Waterproof-Sport-Bluetooth-GPS-Data-Logger-with-LCD--Barometer--Electronic-Compass-WSG-1000.aspx

Ce stie sa faca:

-GPS data loger

-GPS terminal folosit prin BlueTooth sau USB cu alte dispozitive

-busola electronica

-altimetru cu corectie barometrica!

-termometru

-barometru

-calendar cu diferite alarme (inclusiv de depasire de viteza)

-astrolog (ce-o fi aia!)

-programe pentru exercitii fizice in aer lliber

-rapoarte detaliate de viteza, distante, altitudine, variatii barometrice si termice

-foarte lunga durata de functionare a bateriei (foloseste bateria BL-5C de 1020mAh de la Nokia)

-poate incarca un track dupa care apoi se poate naviga

-GeoTagging

-se manevreaza foarte lejer (are doar 3 butoane in total)

-vine cu o aplicatie in care se pot descarca track-urile si eventual edita

-tot cu ajutorul aplicatiei se pot face o multime de setari in device

-vine cu vreo trei feluri de suporti de montat pe ghidon, la curea sau chiar pe mana ca ceas (dar e cam mare si incomod)

-are soft (firmware) upgradabil (eu l-am si upgradat la ultima versiune de pe situl producatorului)

L-am luar in special pentru iesirile mele la munte dar poate fi folosit cu succes atat pe bici, moto sau auto ca logger (eu unu eram satul de cate ori mi s-a blocat GPS-ul PDA si am pierdut track-ul).

Mai jos si cateva poze.

Va recomand aceasta scula cu mare caldura daca sunteti mari iubitori de outdoor ;)

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare