omoroka Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Nu stiu daca este sectiunea cea mai potrivita de a va prezenta acest obiect intrucat nu este dedicat offroadului 4x4 dar este vorba de un GPS foarte gadgetos si cu aplicabilitati multiple outdoor. Este vorba despre GPS G-Trender BT, GPS-ul cu cele mai multe functionalitati din ce am intalnit pana in prezent, achizitionat de la un e-shop canadian cu doar 170CAD: http://www.buygpsnow.com/Wintec-G-Trender-Waterproof-Sport-Bluetooth-GPS-Data-Logger-with-LCD--Barometer--Electronic-Compass-WSG-1000.aspx Ce stie sa faca: -GPS data loger -GPS terminal folosit prin BlueTooth sau USB cu alte dispozitive -busola electronica -altimetru cu corectie barometrica! -termometru -barometru -calendar cu diferite alarme (inclusiv de depasire de viteza) -astrolog (ce-o fi aia!) -programe pentru exercitii fizice in aer lliber -rapoarte detaliate de viteza, distante, altitudine, variatii barometrice si termice -foarte lunga durata de functionare a bateriei (foloseste bateria BL-5C de 1020mAh de la Nokia) -poate incarca un track dupa care apoi se poate naviga -GeoTagging -se manevreaza foarte lejer (are doar 3 butoane in total) -vine cu o aplicatie in care se pot descarca track-urile si eventual edita -tot cu ajutorul aplicatiei se pot face o multime de setari in device -vine cu vreo trei feluri de suporti de montat pe ghidon, la curea sau chiar pe mana ca ceas (dar e cam mare si incomod) -are soft (firmware) upgradabil (eu l-am si upgradat la ultima versiune de pe situl producatorului) L-am luar in special pentru iesirile mele la munte dar poate fi folosit cu succes atat pe bici, moto sau auto ca logger (eu unu eram satul de cate ori mi s-a blocat GPS-ul PDA si am pierdut track-ul). Mai jos si cateva poze. Va recomand aceasta scula cu mare caldura daca sunteti mari iubitori de outdoor ;) Editat Decembrie 30, 2009 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate