Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion

doctoru

Postări Recomandate

Chiar daca nu e sfarsit de saptamana, e sfarsit de an si Club 4x4 Brasov a iesit un pic sa se mai dezmorteasca. Traseul a fost cel de Standard de la Cupa Covasna, cu diferenta ca acum erau zone de 0,5 m de zapada...

Poze nu prea sunt pt ca am fost destul de ocupati... In afara de Lucian Munteanu cu IMG-ul, cu totii am ramas infipti prin zapada sau mlastini.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion

He,he.. te-ai prins.

Daca aveam zapada asta cred ca dura Cupa Covasna o saptamana... Ceea ce nu era chiar rau, daca stau un pic si ma gandesc...

Si a inceput distractia.. O mica tamponare, apoi inzapezire... mai o dejantare.. iar o inzapezire.. si tot asa pana la gratar si tuica fiarta.

Link spre comentariu

Ar fi fost superrr sa fie atata zapada atunci!!!

Ne-am fi distrat pe cinste, toata tuica din lume nu ne-ar fi incalzit!!

Tare as fi vrut sa vad Subaru in actiune atunci!!

Cred ca peisajele ar fi fost mirifice si trialurile.... superrrrrrr!!!

Link spre comentariu

- drchis a vrut sa fie deschizatorul de traseu cu Freelanderul bleu, doar ca pe acolo erau niste mlastini mascate

- dupa ce mi-am scos Freelanderul din sant a venit randul lui prislopan sa-l incerce..

- campul de batalie: unul era mort, altul se taraia pe scuturi, altul ingropat, altul pe 3 roti si IMG-ul spanzurat cu troliu de un copac

- Freelanderul saracul a rezistat eroic... si acum imi mai simt spatele de la atatea smucituri

- Zambetul cu noroi al lui El Presidente... PRICELESS

Link spre comentariu

- voi simtiti linistea din poza asta?? Parca s-a oprit timpul in loc.. Numai Prislopan in dreapta parca vrea sa alerge spre agregatele lesinate urland "NUUU!!!"

- Freelanderul greu incercat sta si se uita la multime zicand "sa ma bag.. sa nu ma bag.."

- Ne pregatim de masa. Deocamdata facem foc cu pompa.. Toti suntem lesinati de foame si ne uitam urat unul la altul.

- In timpul asta Lucian, ca sa-si mai linisteasca foamea, s-a apucat sa sculpteze un copac cu drujba

- Apar problemele.. drchis si prislopan isi disputa aprig o bucata de soric...

Link spre comentariu

- Toti au sarit pe gratar de l-au daramat.. unul cu sunca, altul cu tuica.. Eu ma gandeam deja.. "mie nu-mi place sunca!!"

- Altii faceau masa Discovery pe picioare BFG

- Tuica este gata.. toata oala e in flacari..

- Nu mai zic nimic ca iar mi s-a facut foame..

Seara s-a incheiat cu o sesiune de drifturi. Deci, Luciane, misterul cercurilor din parcarea ta e dezlegat.. Freelanderele sunt de vina.

O sa urmeze si filmele. Pana atunci "La Multi Ani!" si multe bucurii..

Editat de doctoru'
Link spre comentariu

O noua oprire pe drum. In stanga, pe un deal, IMG-ul dejantase si atarna de creanga unui copac, pe post de hi-lift. doctoru' si prislopan nu mai apareau... ramasesera inzapeziti pe drum. Cum toti ceilalti erau iesiti din masini, statia nu le folosea la nimic... :uameni

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Link spre comentariu

Inainte de plecare

Din pacate, stalpii de inalta tensiune stricau peisajul...

Va urma si un filmulet cu scoaterea Nissan-ului din mocirla un pic mai tarziu.

Pana atunci "La multi ani" tuturor!

Editat de Miron Sorin

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Link spre comentariu

A fost super ! Plus ca am pus in practica remedierea unei dejantari , tehnologie pe care sincer am cunoscut-o teoretic , dar pina acum nu am avut ocazia sa-l si pun in practica.

M-am distrat de minune !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare