doctoru Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Chiar daca nu e sfarsit de saptamana, e sfarsit de an si Club 4x4 Brasov a iesit un pic sa se mai dezmorteasca. Traseul a fost cel de Standard de la Cupa Covasna, cu diferenta ca acum erau zone de 0,5 m de zapada... Poze nu prea sunt pt ca am fost destul de ocupati... In afara de Lucian Munteanu cu IMG-ul, cu totii am ramas infipti prin zapada sau mlastini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion asa...deci asta ne astepta... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion He,he.. te-ai prins. Daca aveam zapada asta cred ca dura Cupa Covasna o saptamana... Ceea ce nu era chiar rau, daca stau un pic si ma gandesc... Si a inceput distractia.. O mica tamponare, apoi inzapezire... mai o dejantare.. iar o inzapezire.. si tot asa pana la gratar si tuica fiarta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Ar fi fost superrr sa fie atata zapada atunci!!! Ne-am fi distrat pe cinste, toata tuica din lume nu ne-ar fi incalzit!! Tare as fi vrut sa vad Subaru in actiune atunci!! Cred ca peisajele ar fi fost mirifice si trialurile.... superrrrrrr!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion - drchis a vrut sa fie deschizatorul de traseu cu Freelanderul bleu, doar ca pe acolo erau niste mlastini mascate - dupa ce mi-am scos Freelanderul din sant a venit randul lui prislopan sa-l incerce.. - campul de batalie: unul era mort, altul se taraia pe scuturi, altul ingropat, altul pe 3 roti si IMG-ul spanzurat cu troliu de un copac - Freelanderul saracul a rezistat eroic... si acum imi mai simt spatele de la atatea smucituri - Zambetul cu noroi al lui El Presidente... PRICELESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Ha ha ha !!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion - voi simtiti linistea din poza asta?? Parca s-a oprit timpul in loc.. Numai Prislopan in dreapta parca vrea sa alerge spre agregatele lesinate urland "NUUU!!!" - Freelanderul greu incercat sta si se uita la multime zicand "sa ma bag.. sa nu ma bag.." - Ne pregatim de masa. Deocamdata facem foc cu pompa.. Toti suntem lesinati de foame si ne uitam urat unul la altul. - In timpul asta Lucian, ca sa-si mai linisteasca foamea, s-a apucat sa sculpteze un copac cu drujba - Apar problemele.. drchis si prislopan isi disputa aprig o bucata de soric... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Bine mai baeti dar nu mai aveti nr. meu de telefon sau credeati ca ARO nu merge pe zapada ......... hi.hi.hi !!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 (editat) Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion - Toti au sarit pe gratar de l-au daramat.. unul cu sunca, altul cu tuica.. Eu ma gandeam deja.. "mie nu-mi place sunca!!" - Altii faceau masa Discovery pe picioare BFG - Tuica este gata.. toata oala e in flacari.. - Nu mai zic nimic ca iar mi s-a facut foame.. Seara s-a incheiat cu o sesiune de drifturi. Deci, Luciane, misterul cercurilor din parcarea ta e dezlegat.. Freelanderele sunt de vina. O sa urmeze si filmele. Pana atunci "La Multi Ani!" si multe bucurii.. Editat Decembrie 30, 2009 de doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Sa ne fie de bine, am avut mare noroc de vreamea frumoasa,,,,acum ploua.. Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Cateva poze si de la mine. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Inca cateva poze de pe drum Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion O noua oprire pe drum. In stanga, pe un deal, IMG-ul dejantase si atarna de creanga unui copac, pe post de hi-lift. doctoru' si prislopan nu mai apareau... ramasesera inzapeziti pe drum. Cum toti ceilalti erau iesiti din masini, statia nu le folosea la nimic... :uameni Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion In prima poza e locul care a dovedit IMG-ul. Si nu numai. Dupa care, distractia. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Referitor la ce am scris mai sus, cred ca mai corect spus ar fi fost: locul care a dovedit pana chiar si IMG-ul. :) Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion In timpul mesei. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 (editat) Inainte de plecare Din pacate, stalpii de inalta tensiune stricau peisajul... Va urma si un filmulet cu scoaterea Nissan-ului din mocirla un pic mai tarziu. Pana atunci "La multi ani" tuturor! Editat Ianuarie 2, 2010 de Miron Sorin Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Super peisaje si super iesire!!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Si filmuletul promis. Calitatea nu e foarte buna, din pacate. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Foarte frumos! Eu am filmarea facuta din partea opusa asa ca ne completam reciproc.. O sa incerc sa-l pun azi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion A fost super ! Plus ca am pus in practica remedierea unei dejantari , tehnologie pe care sincer am cunoscut-o teoretic , dar pina acum nu am avut ocazia sa-l si pun in practica. M-am distrat de minune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion La cit mai multe domnilor! Bravo voua! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 (editat) Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion si filmuletele promise: IZqNVjAj4J0 GZa7dnQvSRk Editat Ianuarie 3, 2010 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Daca esta era traseul de Standard, cred ca si acum orbecaiam prin munti! Singurul avantaj cred ca era ca nu incingeam masina in ziua 2! :ooo:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Doctore ....cu drag, ne aducem aminte ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate