zippo Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Va fie de bine domnilor! Si noi cei din Sibiu am avut parte de iesiri pe 26, 31 decembrie si 2 ianuarie dar numai cu noroi :). La Paltinis din pacate nu am avut posibilitatea de a inaugura sania de 2 m confectionata de Geza Baci din cauza lipsei totale de zapada. Bravo voua, inca odata! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Aoleo... finule !!!!Iar m-ai pus pe youtube cand zic prostii ! Ia zii : maine mergem la serviciu , sau mai mergem o tura tot pe acolo sa mai incingem discu' cu vreo fleica si nisaiva rachie flambata ???? Nu de alta , da s-o luam de lunea , sa ne mearga bine ! Editat Ianuarie 3, 2010 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Ohohoo,,,IMG-ul este pregatit.. Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion bravo mai baieti!Data viitoare sper sa fiu si eu acolo! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Club 4x4 Brasov - avanpremiera Revelion Ce nasol a fost! Zapada, noroi sub zapada, gheata sub zapada, frig, vin fiert, tuica fiarta, mancaruri gretoase, bleah, nu mai vin niciodata cu masina la asa desfasurare de forte. Dupa ce ca am impins si am tras cam de toate masinile, nici nu am putut sa bem (prea mult) din vinul si tuica care ale naibii cand nu ai voie sa bei ies cel mai bine. Noi sa fim sanatosi ca din astea mai facem! Weekendul care vine, evident! La multi ani! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate