trooper Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 buna ziua, multi stiti masina, nu e fatoasa, nu e de firma dar sunt tare multumit de ea. Ca sa stiti am cumparat-o s-o demontez, nici eu nu stiu de ce. Dupa achizitie, am dus-o la Carpat service unde i-am facut o constatare pentru ce-si-cum, avand de la fostul propietar un sac de piese noi(rulmenti, pivoti, capete de bare, set garnituri, etc) am zis sa-i schimb toate cele de pe dedesubt si sa-i fac o verificare motorului. Motor care la 250.000 km, inauntru arata ca nou si are si compresie beton! Nu mai conteaza cat a costat toate cele si mai multe, caci i-am pus flanse distantiere pt o mai buna stabilitate pe sosea, MRL-uri pt offroad, am inaltat-o din bari si am mai pus o foaie la spate, uleiuri, bujii, fise etc. Sunt f multumit de ea ( si am cu ce s-o compar!), numai ca se impune o inaltare mai profi'. Acum intrebare: care sunt mai buni, Calmini sau Ironman ? cine stie cat de cat , rog sa-si dea cu parerea aici fe forum. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 23, 2007 Partajează Postat Octombrie 23, 2007 Calmini sunt ok,amortizoarele sunt bune si kitul e lucrat ingrijit. Bucsele de poliuretan nu sunt f rezistente dar le ai 1-2 ani fara probleme si oricum sunt ieftine. Sunt cam neseriosi cu livrarea,de obicei dureaza 2-3 sapt pana pleaca marfa de la ei iar de comandat poti numai daca suni la ei,nu si on-line. De iroman nu pot sa zic nimic,n-am avut nici n-am montat. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate