grandvitara Postat Februarie 6, 2011 Partajează Postat Februarie 6, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Daca instalatia Gpl nu este omologata se poate face indentificarea la R.A.R sau trebuie "vorbit" cu cineva de acolo? Mersi. In mod normal ar trebui sa omologhezi instalatia la rar si dupa aia nu mai apare nici o problema.Oricum cind o sa faci itp-ul o sa trebuiasca sa dai jos din fata tot daca nu o ai omologata si cred ca o sa te plictisesti cindva. In mod normal la identificarea de la rar nu te intreaba de gaz asa cum nu te intreaba nici de trusa sanitara,triunghi etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D.R.G Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Mersi pt raspuns. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Februarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Nu stiu daca ati auzit si voi, dar din pacate cica vor sa umble astia si la pretul GPL-ului. Speram sa fie doar un zvon dar din ce in ce mai clar e ca se va scumpi cu aprox 30%. Asta inseamna ca daca acum gpl-ul este undeva pe la 2.9 lei, dupa scumpire se va situa undeva in jur la 3,9 sau aprox. In conditiile astea nu stiu daca se mai renteaza montarea unei instalatii...eu desi am banii deja stransi, pe moment m-am oprit si astept sa vad cum evolueaza preturile...nu de alta dar pot face destule alte lucruri la masina cu ei...daca stiti voi ceva mai sigur decat mine legat de preturi impartasiti-ne si noua ca sa nu ajungem sa aruncam banii pe fereastra :al. Pana atunci.....toate cele bune de la Arad! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 9, 2011 Partajează Postat Februarie 9, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v mi ai bagat un spin in inima:old eu ieri am adus masina de la atelierul unde am montat gpl pe vitara eram f incantat fiindca nu am sesizat diferente fata de mersul pe benzina si cand am citit postarea ta era sa fac atac de cord oare nesimtitii astia chiar tot vor sa scumpeasca:uameni Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LMSR Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v salut, ce instalatie ai montat pe vitara? cum se comporta la consum? merci numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Februarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Si eu sper din tot sufletul sa nu fie asa...asta mi-ar transforma masina din utilitara in masina doar pentru weekend, dar este tipic romanesc sa procedeze astfel...GPL-ul era ultima solutie si daca se va intampla sa-l scumpeasca chiar atata nu stiu ce naiba sa mai fac.Consider ca masina de aia ti-ai luat-o ca sa te folosesti de ea nu sa o tii in curte si sa te uiti la ea cum a ajuns sa faca un amic de-al meu care e bugetar...ramane de vazut ce se va intampla, eu deocamdata mai astept desi am strans banii, dar daca se va scumpi GPL-ul si amortizarea instalatiei va fi mult mai indelungata mai ales daca este una secventiala... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v :h5Tomasseto pt injectie monopunct de consum nu pot vorbi inca pt ca o am de 2 zile:ha: de functionat, nu am observat diferente in oras:banana, nu stiu cum se comporta in teren dar mai vorbim k? Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Februarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v E printre cele mai bune si are consumabile ieftine, nu vreau sa-i fac reclama dar si eu tot la asta m-am oprit dar pt injectie multipunct. Din pacate tot mai mult se aude ca se scumpeste gazul, asa ca va trebui sa-mi recalculez optiunile...amortizarea instalatiei mi se va face in loc de 15 luni cat era in momentul de fatza in 2 ani jumatate...:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian c Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v am pus si eu gaz de o saptamana pe a mea. la mine e injectie monopunct, montata la autorizati si merge foarte bine. in oras nu se observa nici o diferenta, in afara momentului cand te opresti la pompa sa alimentezi si pentru un plin am platit cca 75 lei. atentie mare totusi cei care aveti modelul scurt de vitara, buteliile ce le au de obicei pe stoc sunt cu 3 cm mai mari in diametru decat micul nostru portbagaj. in momentul in care esti hotarat sa faci investitia trebuie musai vorbit cu firma ce monteaza instalatia si facuta o verificare a asezarii buteliei in portbagaj si dat comanda la o butelie cu diametru mai mic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Eu am citit ca s-a schmpit deja in 2010 cu 30 la suta si probabil se va mai scumpi dar mai putin. Gpl-ul renteaza daca mergi mult cu masina. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v sal, revin cu aceasta intrebare ,poti sa montezi o instalatie gpl cu butelie toroidala sub masina pe vitara cabrio,sau doar daca dai jos rezervorul ceea ce nu prea se poate cati trebuie si benzina,multumesc ozi buna:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v si eu am auzit zvonuri ca se va scumpi gpl. dar nu am inteles exact cu cat. sa speram ca nu asa mult. Vis a vis de instalarea unei instalatii pe gaz ca cea pentru carburatie sunt total de acord cu ea. Am instalat de aprox o luna pe vitara 1996 1.6 16.v instalatie de gpl italiana dar nu din cea cu ecu si figuri. am instalat din aceea clasica si vreau sa va spun ca in mod normal pe benzina consumam 12.5 pe gaz consum cam 15l la suta de km. Autoturismul functioneaza ireprosabil pe sosea si de consum sunt multumit. eu sunt pentru cea clasica. nu are rost sa arunci 2500 lei pe o instalatie scumpa. De 1000 care raman bagi gaz si faci km . in portbagaj daca nu ai nevoie de el incape o butelie de 55l de diametru 300. doar trebuie sa dai jos capacul de plastic de pe portbagaj. succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SirAxi Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Eu am instalatie de gaz din aia de pe dacia montata de mine si vreau sa zic ca imi merge beton ...13% in consuma si ma bag si prin noroaie cu ea tot pe gaz :banana Suzuki Vitara :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Martie 6, 2011 Autor Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v sal, revin cu aceasta intrebare ,poti sa montezi o instalatie gpl cu butelie toroidala sub masina pe vitara cabrio,sau doar daca dai jos rezervorul ceea ce nu prea se poate cati trebuie si benzina,multumesc ozi buna:old Salut Adi...mie mi-au zis cand am fost cu masina la gpl-isti ca nu merge rezervor toroidal sub masina din lipsa de spatiu, asa ca eu mi-am luat gandul de la toroidal. Am mai vazut la o Vitara un rezervor in portbagaj, dar nu a trebuit demontat nimik, a intrat la fix, insa nu stiu ce capacitate avea. In legatura cu scumpirea....eu si acuma tot astept sa vad cat au de gand sa mai scumpeasca si gpl-ul asta tinand cont ca si la benzina se vorbeste deja de o scumpire pana la 8-9 lei pe litru pana la sfarsitul anului. Nu stiu ce ne va aduce liberalizarea asta la gaze despre care se tot vorbeste, dar lucruri bune nu prea cred. Ramane de vazut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v da am inteles ca nu se poate pe dedesupt o sa vad ce butelie o sa gasesc am vazut ceva super micuta de la marini montata pe tico si era tot toroidala doar ca de interior sapoi daca intran tico apoi in vitara,oricum tre sa montam ceva ca la banii astia si la cat se duce benzina nu se mai poate:uameni .ok va salut, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CADI Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v ti-am spus eu am butelie normala(nu de aragaz :grin:) de 55 de litri si diametrul de 300 incape sigur cu mica modificare de care am vorbit si anume scoaterea capacului de la usa portbagajului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v salut a mai montat careva de curand ceva instalatie gpl ce noutati mai sunt ca eu inca nu am suma pt ca sa pot sami montez aceea instalatie pe care mio doresc:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v salut a mai montat careva de curand ceva instalatie gpl ce noutati mai sunt ca eu inca nu am suma pt ca sa pot sami montez aceea instalatie pe care mio doresc:h5 am montat eu, pe vitara 2 usi 1.6 8 v, de vreo 2 saptamani, ma costat 1300 lei tot, butelie de 55 l despre consum: exclusiv Bucuresti ora de varf aprox 15 l de gpl, strict in afara orasului ( 80-90 km/h) 11 l gpl pana acum lua 7.5 afara si 12 -13 % oras benzina Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Si-a mai montat un cunoscut de-al meu o instalatie secventiala luna asta si e tare multumit de ea...nu consuma mai mult decat pe benzina si nu simte vreo pierdere de putere. Partea mai proasta e cu amortizarea ca a costat 2600 de lei si cred ca vreo 15-17 luni si-a calculat la cati km face pe zi. Sa vedem ce fac astia cu gazele ca cica din luna aprilie incep sa le scumpeasca in 3 transe, prima luna viitoare si restul pana in toamna. Au anuntat si la TV daca ati vazut. Eu mi-am strans cu chiu cu vai banii si acuma ma tem ca nu se va mai merita investitia la cat va costa gazul...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szk72 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v eu ma declar multumit in privinta consumului de GPL, cu siguranta vor urma scumpiri la GPL, dar nici pretul celorlalte tipuri de carburant nu va sta pe loc Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosty90 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Eu nu am avut experienta cu GPL dar din cate am inteles instalatia pe GPL reduce puterea motorului...si consuma si mai mult...imi pare rau daca gresesc Caut ceea ce sper sa gasesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Bai fratilor ia lamuriti-l si pe Roly. Nu am avut niciodata masina pe GPL, asa ma adresez celor ce au experinta cu gazul asta. In cazul GPL-lui este sau nu adevarata afirmatia ca "distruge" supapele? 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SirAxi Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Da distruge supapele si chiuloasa deoarece la 20 mii km se regleaza tachetii , se arde scaunu la supapa si se duce supapa in sus :h5 Suzuki Vitara :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Da distruge supapele si chiuloasa deoarece la 20 mii km se regleaza tachetii , se arde scaunu la supapa si se duce supapa in sus :h5 Nu stiu daca ai raspuns la misto sau serios(in ziua de azi merge orice:ha:),dar nazdravania cu reglatul tachetilor la 20.000 km nu am mai auzit-o.Am avut gaz pe 3 masini cu,care am facut peste 300.000 km dar o singura data a trebuit sa reglez tachetii la un Matiz pe la 100.000 km(nu avea instalatie secventiala).Sincer Roly nu s-a stricat nici dracu la nici o masina singura brinza fiind ca ieseam mai bine la consum.Apropo, mai des mi-au cazut injectoarele la masinile diesel decit alte dracii la masinile alimentate cu gpl. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Ok. Sa inteleg ca totusi conteaza daca este instalatie secventiala sau cea "clasica" sau cum dracu se numeste. Intrebare orientativa, momentan, la un V6 maricel, cam la ce pret iesi? bineinteles facut tot la nivel de ambasada. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate