bobydoru Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v De curiozitate, ce instalatie este si cat a costat cu tot cu instalare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Septembrie 26, 2013 Partajează Postat Septembrie 26, 2013 (editat) Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Este o instalație BRC (Italy), modelul FLY SF. A fost cumpărată second hand cu 500 lei, dată jos de pe un VW Passat 1,6 benzină multipunct, model 2000. Manopera de montaj a costat 100 eur. Astfel de instalații s-au montat de către fabrica Daewoo, la Craiova pe mașini noi ... Nubira, Leganza cred că și pe Cielo Executive ... etc. Este fabricată prin 2002-2003. Numai bine!:h5 Editat Septembrie 27, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Eu sunt 100% PRO GPL Am trei masini cu instalatie de gpl, si la nici una din ele nu au aparut probleme. 1. Wrangler TJ 2005 4.0 benzina cu instalatie BRC din 2009 - in 40.000 km fara nici o problema la motor. Nu duce lipsa de putere, iar la buzunar e semnificativa treaba. 2. Korando 1997 2.3i cu instalatie Milano din 2007 - merge fara probleme, usoare probleme de putere pe gaz, dar nu a fost la mine de la inceput. Oricum, la buzunar e din nou fericire... 3 Seat leon 2003 16 16v cu instalatie Landi Renzo din 2013 - inca nu are multi Km, dar eu sunt impresionat de cat de mica este diferenta intre benzina si gaz, si din nou de consum... SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2013 Partajează Postat Septembrie 27, 2013 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v eu pe Jeep am inst secventiala Tomasetto....merge de rupe on si offroad...lipsa de putere nu prea se simte....consumul asemanator cu cel pe benzina ....avand in vedere ca pe la mine e deja rece am ridicat temp de intrare in functiune a inst de gaz...la 40 de grade....am schimbat toate filtrele...asa ca din partea mea....iarna poate sa vina ca si sfat....la masinile care merg pe gaz cele mai bune rezultate se obtin cu bujii clasice,....cu un singut electrod reglate la 0,7 mm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi BV Postat Septembrie 28, 2013 Partajează Postat Septembrie 28, 2013 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v Confirm si eu, nu se simte diferenata intre gaz si benzina decat la rampe ff mari (calci pedala mai mult). Consumul pe gaz este cu 1-1,5l/100km mai mare ca cel pe benzina. Motorul toarce mai rotund ca pe benzina. Ce consider important, sistemul pe gaz este in parallel cu cel pe benzina, adica la padure e bine sa ai un backup. Am instalatie Tomasetto cu Stag100 si sunt foarte multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaU Postat Septembrie 29, 2013 Partajează Postat Septembrie 29, 2013 Re: Instalatie GPL (pro/contra) Suzuki Vitara 1.6 16v confirm ce zice si adi eu pe gaz nu simteam nici o diferenta(aveam debitul dat mai mare),consumul creste doar daca omori pedala de acceleratie varianta cu gazul in paralel are mai multe avantaje -daca moare pompa de benzina treci pe gaz si continui deplasarea -daca rupi(ca mine) conducte de benzina treci pe gaz si continui -daca pocneste calculatorul(partea cu alimentarea injectorului/cea mai des intalnita) treci pe gaz si merge. -daca se blocheaza injectorul treci pe gaz si mergi. -chiar si cu senzorul de clapeta acceleratie defect merge pe gaz( cu un strap la 2 din fire) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate