maitre Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Am nevoie de un tinichigiu iscusit, care sa decupeze si sa sudeze chirurgical. Sa nu uit: sa fie din Bucuresti, am nevoie pentru bibilirea unei aripi de Pajero. Daca stie cineva un Irinel Popescu al tinichigeriei :n1, m-ar ajuta un nr. de telefon. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Stie cineva un tinichigiu "artist"? Salut ! Incearca sa dai de @Didone aici pe forum ! Cat despre Irinel Popescu ... te asigur din surse 100% sigure si din pacate personale ... ca este doar ``pomu` laudat ... Succes ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: Stie cineva un tinichigiu "artist"? Uitate la ,, GPScu nou proprietar de nissan y61 ,,, si ai sa te convingi ce iese din mana lui DIDONE si a lui VIO TURCU..... sunt ff multumit ! seriozitate maxima .... :h5tel DIDONE 0762206099 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Stie cineva un tinichigiu "artist"? Multumesc domnilor! si eu cautam un tinichigiu bun in bucuresti!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Stie cineva un tinichigiu "artist"? Pai si Didone de unde e bre? Nu din Bucuresti? :grin: Si eu am masina la el ptr cateva retusuri! Nu l-am probat ca tinichigiu dar am auzit multe lucrurile pozitive despre el in acest sens! Dupa ce e gata fierul la care am facut niste chestii de finete pun niste poze ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Stie cineva un tinichigiu "artist"? nu stiu daca te mai ajuta informatia, atelierul meu are tinichigerie si vopsitorie, cu cabina de vopsit si laborator de preparare a vopselelor (36.000 de nuante ). Suntem in Militari,, zona Apusului ,Tel 0724.nissan ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Stie cineva un tinichigiu "artist"? Din folclor am auzit ca exista in Branesti un tinichigiu iesit din comun care lucreaza cu nevasta lui si face treaba EXCELENTA si sunt extrem de seriosi ''mai rar la tinichigi''. Nu am auzit doar de la o persoana iar acei oameni nu aveau Dacii sau cotetze... Daca e cineva de prin Branesti cica e imposibil sa nu-i stie pe sotii...TINICHIGI :2dr. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate