Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Stie cineva un tinichigiu "artist"?

maitre

Postări Recomandate

Am nevoie de un tinichigiu iscusit, care sa decupeze si sa sudeze chirurgical. Sa nu uit: sa fie din Bucuresti, am nevoie pentru bibilirea unei aripi de Pajero.

Daca stie cineva un Irinel Popescu al tinichigeriei :n1, m-ar ajuta un nr. de telefon.

Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Stie cineva un tinichigiu "artist"?

Uitate la ,, GPScu nou proprietar de nissan y61 ,,, si ai sa te convingi ce iese din mana lui DIDONE si a lui VIO TURCU..... sunt ff multumit ! seriozitate maxima .... :h5tel DIDONE 0762206099

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Pai si Didone de unde e bre? Nu din Bucuresti? :grin: Si eu am masina la el ptr cateva retusuri! Nu l-am probat ca tinichigiu dar am auzit multe lucrurile pozitive despre el in acest sens! Dupa ce e gata fierul la care am facut niste chestii de finete pun niste poze ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

nu stiu daca te mai ajuta informatia, atelierul meu are tinichigerie si vopsitorie, cu cabina de vopsit si laborator de preparare a vopselelor (36.000 de nuante ). Suntem in Militari,, zona Apusului ,Tel 0724.nissan

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Din folclor am auzit ca exista in Branesti un tinichigiu iesit din comun care lucreaza cu nevasta lui si face treaba EXCELENTA si sunt extrem de seriosi ''mai rar la tinichigi''. Nu am auzit doar de la o persoana iar acei oameni nu aveau Dacii sau cotetze... Daca e cineva de prin Branesti cica e imposibil sa nu-i stie pe sotii...TINICHIGI :2dr.

zic si io.........
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare