rd_adi Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Intalnire OMV Manastur ora 10:00! Traseu impartit in 2 categorii: extreme si mediu! Va asteptam deci pe toti! Protagonisti pana acum pentru extreme : Abdul,Patrick Protagonisti pentru traseu cu dificultate medie : Adi (eu) , Nelu Sa va aduceti sufe fiindca nici unu din trasee nu va fi usor! Iesirea va avea loc pe 2 categorii doar daca se vor anunta participanti pentru traseul cu dificultate medie! Altel doar extreme (iara imi rup cu bolunzii astia cu masinai taiate si motoare >4000 cm3) Contact:Adrian 0769183073 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Clujeni 09.01.2009 facem din nou iesire! Eu unu as veni dar luni dau cu subsemnatul la examen ... :cr Asa ca imi trebe niste cafei ::x si :hl si multa bafta care se acumuleaza prin citiri repetate. Dupa 12.02.2010 revenim cu picioarele pe pamant. :old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: Clujeni 09.01.2009 facem din nou iesire! Iesirea se amana pe celalalt weekend! Rog un moderator sa inchida topicul! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate