Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prin Tara lui Fane Babanu`-03-05 ianuarie 2010

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: Prin Tara lui Fane Babanu`-03-05 ianuarie 2010

Pt. oldcarsmaniac

Tavi, vin in Valcea intotdeauna cu placere maxima si am sa o fac cu siguranta in februarie, luna ianuarie fiind dedicata vanatorii (sezonul se incheie..., in mare :wink:, la sfarsitul lui ianuarie), multumesc de invitatie, deabia astept sa ne revedem!

Pt. Yonutz

Yoane, vezi ca daca vine vreodata la tine cineva imbracat in negru si striga "Primiti cu steaua?" :grin: sa nu iesi cu pusca la el, nu e NINJA..., E PREEEEOTU`! :ha:

Pt. za plummer

La multi ani si tie, merci de gandurile bune si ne vedem la mare (deja acum daca au trecut sarbatorile de iarna, incepem sa ne gandim la litoral)! :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari din Calafat de la elevul elevului tau ce are dojo la Radauti

Ma bucur pentru tine ca ai ajuns la Radauti, ca eu de vreo 2 ani tot aman vizita. Poate o sa ne intalnim vreodata. As vrea sa invat de la profesorul profesorului meu.RESPECT

Frumoase poze alaturi de sergiu si mihaela

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutari din Calafat de la elevul elevului tau ce are dojo la Radauti

Ma bucur pentru tine ca ai ajuns la Radauti, ca eu de vreo 2 ani tot aman vizita. Poate o sa ne intalnim vreodata. As vrea sa invat de la profesorul profesorului meu.RESPECT

Frumoase poze alaturi de sergiu si mihaela

Multumesc de gandurile bune! Am sa-i transmit si lui Sergiu cand o sa vina in Bucuresti. :tk

Nelutzule, bineinteles ca am trecut si pe acolo :grin:, dar nu am vrut sa mai va plictisesc cu detalii... :wink::h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare