Tractozaur Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: Prin Tara lui Fane Babanu`-03-05 ianuarie 2010 Pt. oldcarsmaniac Tavi, vin in Valcea intotdeauna cu placere maxima si am sa o fac cu siguranta in februarie, luna ianuarie fiind dedicata vanatorii (sezonul se incheie..., in mare :wink:, la sfarsitul lui ianuarie), multumesc de invitatie, deabia astept sa ne revedem! Pt. Yonutz Yoane, vezi ca daca vine vreodata la tine cineva imbracat in negru si striga "Primiti cu steaua?" :grin: sa nu iesi cu pusca la el, nu e NINJA..., E PREEEEOTU`! :ha: Pt. za plummer La multi ani si tie, merci de gandurile bune si ne vedem la mare (deja acum daca au trecut sarbatorile de iarna, incepem sa ne gandim la litoral)! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Prin Tara lui Fane Babanu`-03-05 ianuarie 2010 Salutari din Calafat de la elevul elevului tau ce are dojo la Radauti Ma bucur pentru tine ca ai ajuns la Radauti, ca eu de vreo 2 ani tot aman vizita. Poate o sa ne intalnim vreodata. As vrea sa invat de la profesorul profesorului meu.RESPECT Frumoase poze alaturi de sergiu si mihaela ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: Prin Tara lui Fane Babanu`-03-05 ianuarie 2010 Ai ajuns la Cetatea de Scaun si nu ati intrat si la muzeul satului? Mare pacat... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Prin Tara lui Fane Babanu`-03-05 ianuarie 2010 Salutari din Calafat de la elevul elevului tau ce are dojo la Radauti Ma bucur pentru tine ca ai ajuns la Radauti, ca eu de vreo 2 ani tot aman vizita. Poate o sa ne intalnim vreodata. As vrea sa invat de la profesorul profesorului meu.RESPECT Frumoase poze alaturi de sergiu si mihaela Multumesc de gandurile bune! Am sa-i transmit si lui Sergiu cand o sa vina in Bucuresti. :tk Nelutzule, bineinteles ca am trecut si pe acolo :grin:, dar nu am vrut sa mai va plictisesc cu detalii... :wink::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate