moromete Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) Acum ca m-am prezentat la sectiunea membri sper sa nu mai imi fie sters acest post. Bun (re)gasit cu aceeasi intrebare. Merita un Isuzu Trooper? Am deja un IMS preparat care urca si trage superb dar rinichii nu prea sunt fericiti de mariaj. Locuiesc la Rucar si am nevoie de Mr. Trooper pentru coclauri dar si sosea, drumuri scurte. La care model sa ma uit si ce hibe sa urmaresc? Mentionez ca am gasit unul din 1992, mode lMagic, 2,8 turbo diesel dar are 320.000 km. E mult pt Isuzu? Ar merita? Pretul e bun. Va multumesc Am uitat sa ma prezint: Moromete Editat Ianuarie 9, 2010 de moromete Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Eu am un toyota LC95, insa am mers si cu un Isuzu, se comporta bine, motorul de 2,5d, este un pic cam lenes, dar face fata cu brio la noroaie si urcari. spune pretul la acre ai gasit masina ca sa isi poata dea cu parerea cei mai avizati decat mine. eu mi-am dat cu parerea ca si amator In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Cel care se pricepe p'aici la Isuszu este @silviub. Il gasesti pe PM sau asteapta ca intra pe forum si ti explica el ce si cum! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Acum ca m-am prezentat la sectiunea membri sper sa nu mai imi fie sters acest post. Bun (re)gasit cu aceeasi intrebare. Merita un Isuzu Trooper? Am deja un IMS preparat care urca si trage superb dar rinichii nu prea sunt fericiti de mariaj. Locuiesc la Rucar si am nevoie de Mr. Trooper pentru coclauri dar si sosea, drumuri scurte. La care model sa ma uit si ce hibe sa urmaresc? Mentionez ca am gasit unul din 1992, mode lMagic, 2,8 turbo diesel dar are 320.000 km. E mult pt Isuzu? Ar merita? Pretul e bun. Va multumesc Am uitat sa ma prezint: Moromete Bine ai venit pe forumul :cl dar poate si in randul isuzistilor. Nu am reusit sa inteleg prea multe din cele descrise de tine, dar incerc sa ciitesc printre randuri. Pret: nu stiu Model: Isuzu Trooper Magic II Motor: 2,8 turbo diesel Cutie de viteze: nu stim, dar cred ca este manuala 5 + 1 An fabricatie: 1992 Km la bord: 320.000 Daca este asa cum am scris eu, ai gasit o masina este extrem de bine echilibrata (caroserie + sasiu), motorul este si el unul robust, dar destul de puturos ( are 95 CP). Daca nu vrei sa faci curse (de viteza) cu ea este super ok. Are cuplu foarte bun in treptele 1 si 2 de viteza. Modelul Trooper Magic II, s-a construit numai intre anii 1991 si 1992 si are un nivel de dotari multumitor (geamuri electrice, scaun sofer reglabil pe inaltime, eventual AC) Totusi la 320.000 km, s-ar putea sa ai foarte curand probleme cu motorul. Sunt foarte multi mecanici care cred ca toate masinile sunt la fel. Din pacate nu este asa, iar Isuzu cu motor 2,8 td este unul dintre exemple. La acest motor, daca vreun "meserias" a aplicat vestitul procedeu de rectificare al arborelui cotit, in maxim 5000 km, arborele se va forfeca.... Sugestia mea este sa incerci sa afli cat mai multe despre reparatiile care le-a suferit masina. Incearca sa mergi cu ea inainte de a o cumpara si la un mecanic, pe care-l cunosti, care sa-ti verifice jocul in articulatii (fata, bineinteles) si bucsele (la bascule pe fata si la arcuri pe spate). Incearca si cuplarea 4H si 4L, dar incearca sa si deplasezi masina in fiecare dintre treptele de la reductor. Uitate si dupa rugina. Cele mai expuse la rugina sunt: contra pragurile, pasajele de la rotile pe spate si usile de la portbagaj. Repet, aceste sugestii le fac avand in vedere numarul de km mentionati. In functie de pret si de starea masinii, daca te hotaresti sa cumperi o astfel de masina, te vei alege cu un compagnion de nadejde, un catar care nu te va lasa la greu. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera @moromete, daca esti din Rucar, mai mult ca sigur ca te-ai intalnit prin Clung si chiar Rucar, cu tatal meu. Conduce un Isuzu Trooper 2,6 injectie benzina, alb, cu numar de Bucuresti. Este fabricat in 1989, este in posesia mea din anul 2000, este folosit 60% off-road (drumuri comunale si forestiere) si 40% on-road (drumul Bucuresti - Clung sau Clung. - Tg.Mures), si nu a ramas niciodata in drum! most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera O sa ma certe iar Silviu, dar in urma experientei mele cu Isuzu Trooper ti-as recomanda sa eviti aceasta masina. Sta foarte prost cu tabla, mereu se strica cate ceva la ea si trebuie reparat. In plus, a mea din 87 avea foi pe spate simteam destul de tare socurile de la drum. Cand am vrut sa cumpar esapament mi s-a spus ca nu se aduce in tara pentru aceasta masina, apoi din cauza ca e rara se gasesc greu piese din dezmembrari sau la preturi mari. Pe 4x4 mi s-a parut si mie ca urca bine, insa fii foarte atent ca modelul lung este jos si ramai suspendat pe burta. De asemenea am avut probleme cu noroiul sub masina deoarece intra in locuri greu accesibile si de la caldura se intareste ca lutul. Parerea mea cu care am ramas eu este ca Isuzu Trooper este un SUV vechi, nu este de teren, este bun de o iesire la iarba verde sau un forestier amenajat. Asta in forma scoasa din fabrica, eu nu am avut modificari facute la masina. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Dragilor,va multumesc! Sa revin cu precizari absolut necesare: Isuzu acela Magic l-am scos la 2000 euro, dar inca nu l-am vazut in tabla si oase. IMS-ul pe care il am este genial in off road, are diferentiale autoblocante pe fiecare punte, servo-directie,troliu etc si pe traseul Rucar-Vf. Papusa am lasat de rusine multe marci cu pretentii, ca sa nu mai spun ca urca pante de 45 de grade fara sa simta.asa ca... mai ma gandesc ,,, eventual un Nissan GR, nu stiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, cu atat mai putin cu shadow (care a fost pe la mine la garaj si mi-a vazut masinile), caruia ii spusesem ca motorizarea pe care a avut-o, 2,2 td, este foarte slaba si caruia 40 - 50 lei o oglinda retrovizoare i se parea mult. Eu am 4 (patru) Isuzu Trooper, toate cu motorizarea 2,6 injectie benzina, toate cu ani de fabricatie intre 1989 si 1990. Acest model mi-a picat cu tronc din 1996, cand am avut una ca si masina de serviciu, iar in 1999 am achizitionat prima dintre cele aflate in propietate personala. Masina in cauza este cea din avatar si este bine mersi si acum in functie. Daca dupa atata amar de vreme, inca nu m-am saturat de ea si inca o mai recomand si altora inseamna ca sunt prost sau am avut noroc de 5 (la cele propietate se adauga si cea de servici) masini perfecte. Alegerea apartinand fiecarui dintre noi, cred ca o prezentare obiectiva a plusurilor si minusurilor unui model, este exact ceea ce cauta, aici pe :cl, cei mai noi in aceasta comunitate. Oricand cu placere Silviu most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Confirm ce zice Silviu in privinta masinii. Am avut si eu o perioada, prin 94 sau 95, iar impresia lasata a fost foarte buna. Unii colegi de pe forum stiu ca am cautat chiar un Isuzu pentru coclauri, nu s-a legat din alte motive. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Va multumesc inca o data, ramane sa mai cuget. Dar nu mi-ati spus daca 2000 euro e un pret bun pt masina despre care v-am vorbit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera posibil acest raspuns il ai de la SILVIUB-prin alte misloace de comunicare.... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Va multumesc inca o data, ramane sa mai cuget. Dar nu mi-ati spus daca 2000 euro e un pret bun pt masina despre care v-am vorbit Nu mi-ai spus prea multe lucruri noi, nu ai pus poze si nici nu ai spus ceva despre dotari. Asa ca daca, dupa presupunerile, de mai sus, facute de mine, masina este inmatriculata pe RO si nu este cazuta la punctele pe care le-am mentionat mai devreme, pretul este super OK. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Pret: http://www2.autovit.ro/vstexttopng.php?ttext=715e4a404463372c223b An Fabricatie: 1992 Carburant: Motorina Rulaj: 320,000 km Capacitate: 2,800 cmc Putere: 125 CP Locatie:VALCEA Inmatriculata RO Dotari: CUTIE MANUALA 5+1; SERVO-DIRECTIE; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; MODEL MAGIC,INCALZIRE SCAUNE,CD,SPALATOR FARURI,4X4 DECUPLABIL,CARLIG REMORCARE OMOLOGAT,IMPECABILA TEHNIC SI OPTIC,PRET USOR NEGOCIABIL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Pret: http://www2.autovit.ro/vstexttopng.php?ttext=715e4a404463372c223b An Fabricatie: 1992 Carburant: Motorina Rulaj: 320,000 km Capacitate: 2,800 cmc Putere: 125 CP Locatie:VALCEA Inmatriculata RO Dotari: CUTIE MANUALA 5+1; SERVO-DIRECTIE; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; MODEL MAGIC,INCALZIRE SCAUNE,CD,SPALATOR FARURI,4X4 DECUPLABIL,CARLIG REMORCARE OMOLOGAT,IMPECABILA TEHNIC SI OPTIC,PRET USOR NEGOCIABIL. Asa cum arata in poze, pretul este super, super ok. Testeaza totusi cele mentionate de mine, inainte de a o cumpara si afla cat mai mult din istoricul de reparatii al masinii (rectificarea arborelui cotit ...). Astept vesti most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Multumesc, domnu Silviu, sper sa ajung saptamana asta sa o vad. Totodata profit de ocazie sa va invit impreuna cu alti colegi amatori la Rucar. Batranul meu IMS a decoperit niste trasee superbe ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Cu mare placere, domnu' moromete. Gasim motiv sa ne adunam in zona. Daca iti iei si Isuzu, atunci sa vezi motivatie..... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Ha, ha! Merge si fara Isuzu deocamdata, M-ul nu ma va face de rusine. Daca imi ajuta Dumnezeu si criza, pana in toamna termin "casuta-pensiune" de la Podu Dambovitei si vom avea unde adasta. Pana atunci rezolvam noi cu cazarea cumva. Cat despre trasee, ce ati zice de: Rucar - Varful Papusa, Satic - Garofita Pietrei Craiului - Drumul Granicerului sau Dragoslavele - Piatra Caselor - Prislop (pante de 45 de grade folosite de defuncta uzina ARO pentru probe), ca sa nu mai zic de Valea Badenilor - Leaota sau de Pecineagu - Fagaras Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Stai sa iasa soarele putin, sau mai bine zis sa se mareasca ziua putintel si acolo suntem. De exemplu traseul Pecineagu - Fagaras chiar ma incita. Poti sa-mi dai ceva mai multe detalii? Cunosc zona destul de bine si chiar nu-mi dau seama pe unde..... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Raliez si eu la parerea lui Silviu : pretul e super ok. Oricum , la banii astia (cu negocierea de rigoare :banana), nu stiu ce 4x4 ai putea lua cu aspectul fizic al acesteia ( sigur ca pare a fi vopsita , deci ceva tinichigerie probabil ca i s-a executat). Restul , dpdv mecanic , depinde de norocul tau , de stiinta mecanicului pe care il vei duce sa o vada sau , de ce nu , de sinceritatea proprietarului. Al meu Isuzu , in patru ani de exploatare si crede-ma pe cuvant ca "i-am dat-o-n goarna" zdravan , nu mi-a cerut niciodata nimic din proprie initiativa. Bafta multa :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Este un drum cam sinucigas, pe la Comisu, mai mult poteca decat drum... L-am facut o singura data si singur ca inconstientul. M-am agatat cu troilerul de tot ce am putut,,, voi face o recunostere inainte de a ne aventura acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera @moromete, nu te ambala ca scoatem motoru' pentru recunoastere. Eu ma gandeam ca ai urcat pe la Draxin si dupa Pausa si apoi pe creasta pana'n Fagaras. In cazul asta eram curios cum ai trecut seaua Papusei? Pe la Cosmisu, prin spate, nu am incercat... most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Teoretic se poate si pe la Saua Papusii sau Spintecatura sau ... Pzda Papusii cum i se spune pe aici. Si se mai poate si prin gradisteanu apoi Iezer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Nu cred ca prin saua Papusii se poate trece cu masina. Am batut muntii astia, cu pasul, destul de mult. Dar sa avem un picut de rabdare, ca vine ia vara. Tine-ma la curent cu ceea ce faci. Multumesc si sa ne vedem sanatosi si voiosi most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: O intrebare la fel de sincera Multumesc! Deocamdata mai aman putin investitia Isuzu din motive financiare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate