gaganul Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Cateva poze din canalu cu pricina ,dupa cum vedeti am facut TOYOTA submarin cum credeti ca am reusit sa ies de acolo ? Neavand de ce sa ma troliez ,am incercat cu doi cai si doua carute ,nici o sansa ,cred ca ma tineau doi raci:ha: http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/Fotografii-0122Large.jpg http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/Fotografii-0121Large.jpg MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare cred ca erau doi raci frumosi... Cu un tractor banuiesc... Intrebare: ar fi ajutat o ancora de pamant? Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Foarte frumos!!! MULT NOROI!!! Unde ai gasit aceea groapa GAGANE ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare cred ca erau doi raci frumosi... Cu un tractor banuiesc... Intrebare: ar fi ajutat o ancora de pamant? Era bine daca aveam ancora ,tractoare nu prea sant prin zona aia. M-a ajutat iepurasu buclucas http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0020Large.jpg http://i639.photobucket.com/albums/uu119/gaganu/_DSC0021Large.jpg Glumeam :banana Am inventat o ancora de pamant ,am dezmembrat caruta oamenilor,bineinteles cu acordu lor ,am loat rotile din spate de la caruta si teava care facea legatura intre rotile fata si spate ,am sapat o groapa de latimea unei cazmale si am infipt teava in pamant bine inteles inclinata ,am legat cablu de la baza tevi ,din pacate nu am mai avut memorie pe tel sa fac poze sa vedeti minunatia . Concluzia pentru cei care nu au ancore de pamant ,le trebuie o teava de 2 toli si 120 cm , un ciocan marisor sau o cazma si iese din kkt:2dr MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare eu cand dau de asa ceva o ard cu mangealacu:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Groapa aia era facuta de mistreti:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Groapa aia era facuta de mistreti:ha: Era un canal care ziceai cal treci cu bicicleta ,dar cand colo mlastina,omu cu caruta ;frate aici era sa omor cai cu caruta goala Era bine sa gasesc ceva mistreti:banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Super tare cu teava! pacat ca nu ai reusit sa faci si o poza, era minunat sa vedem asa ceva ! oricum ai facuto misto cu groapa de noroi! BAFTA si in continuare la mai multe! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Vezi Gagane :grin: asa se intampla cand mergi la vanatoare si nu te gandesti sa-ti iei si niste prieteni cu tine :wink: Data viitoare da un tzar si vine si Tractozauru` cu tine si te scoate cu cinetica magica cat ai zice..., "iepure" :ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Zdreanto am vrut sa vin dupa tine ...dar...ai refuzat tractare de nissan ...asa ca dupa 2-3 ore ne-am auzit ....Am reusit cu ajutorul unei carute demontate bucati ...asa ca :grin: ai reusit :br....dupa ce ai scos bani pt carutasi :grin::grin:.....ff tare initiativa ...... si tot odata f f tare vanatul ...... tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Oare nu sa mai discutat aici tehnica de troliere färä pomi si färä ancorä, asa numita 3 bete infipte ? Cät de simplä pe atät de eficace. Trei bete bune, sau bäri de fier etc leagate intre ele si infipte in pämänt. De bara ultima se prinde firul troliului cu o sufä scurtä si nod de autostrangulare, ca sä pästreze pozitia cät mai jos. Am fäcut in pix o micä imgine de a usura prezentarea tehnici amintite. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Off road la vanatoare Super idee. Daca nu trecea caruta pe acolo, puteai sa faci acelasi lucru, dar cu roata de rezerva. Se ingroapa in pamant la unghi de 45 grade si se actioneaza troliul. Felicitari , oricum:h5 indrazneata idee "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) Re: Off road la vanatoare Cateva tehnici de recuperare http://www.landroverbrotherhood.com/bestanden/USArmydrivingmanuavehiclerecovery.pdf Editat Ianuarie 9, 2010 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Off road la vanatoare Oare nu sa mai discutat aici tehnica de troliere färä pomi si färä ancorä, asa numita 3 bete infipte ? Cät de simplä pe atät de eficace. Trei bete bune, sau bäri de fier etc leagate intre ele si infipte in pämänt. De bara ultima se prinde firul troliului cu o sufä scurtä si nod de autostrangulare, ca sä pästreze pozitia cät mai jos. Am fäcut in pix o micä imgine de a usura prezentarea tehnici amintite. Daca aveam atata fiare le vindeam la fier vechi:ha:este suficienta o sigura bara ,toata smecheria este inclinatia cum o bagi in pamant si de unde agati cablu ,va garantez ca este foarte eficienta :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Off road la vanatoare Erai la vanatoare organizata sau dezorganizata?Pare mai mult varianta 2:ha: Pe viitor am sa-mi dotez masina cu o teava si un ciocan mai mare. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Ianuarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: Off road la vanatoare Erai la vanatoare organizata sau dezorganizata?Pare mai mult varianta 2:ha: Pe viitor am sa-mi dotez masina cu o teava si un ciocan mai mare. Nu merg la vanatori organizate :bananama duc pe unde am eu chef si pe unde cred ca gasesc vanat ,bine inteles cu acte in regula:h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Off road la vanatoare Daca aveam atata fiare le vindeam la fier vechi:ha:este suficienta o sigura bara ,toata smecheria este inclinatia cum o bagi in pamant si de unde agati cablu ,va garantez ca este foarte eficienta :h5 Asa ne inveti tu ....cum sa murim de mana noastra ....daca nu bagi teava cotect ...te troliezi si se smulge din pamant .....:hl:sl tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate