bogthebat Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) Deoarece 2 din cei trei nu vor reusi sa ajunga maine la Calugereni, am hotarat ca azi, vom face botezul Incepatorului Rezumat: ora 10,00 am intrat in teren, unde am facut tot ceea ce era necesar sa creasca adrenalina "Incepatorului": incrucisari de punti, urcari in "shpan", cocoase, namol (clisa) - unde am folosit si sufa nou noutza,........ce mai tot ce scrie la carte Multumesc aici lui Horace si lui Mugur (stiu ca este forumist dar nu stiu nick-ul.....) in continuare las imaginile sa vorbeasca...... Editat Ianuarie 9, 2010 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Trei Y si toti trei (sau botezul "Incepatorului") mai departe "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Trei Y si toti trei (sau botezul "Incepatorului") Bravo baieti ! Foarte frumoasa iesire! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: Trei Y si toti trei (sau botezul "Incepatorului") si Bs2px3t-KYg "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: Trei Y si toti trei (sau botezul "Incepatorului") Laudabila initiativa si reactia celor 2 colegi! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate