Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zgarietura-Accident

Andrei.T

Postări Recomandate

Am si eu o problema.

Pe 25 decembrie ma duceam la cimitir cu bunica,cu masina un Nissan Terrano 2.Cand am vrut sa plec,un Sandero intra pe straduta,foarte ingusta,si cu zapada.Eu ma dau cat pot de mult pe dreapta si opresc ca sa treaca.Asta cu Sandero intra in zapada si neavand cauciucuri de iarna ii scapa masina in spate exact cand am dat eu drumul putin la ambreiaj si o ating pe bandoul de la aripa stanga,facandu-i o mica zgarietura.Dupa aceea cearta,eu ii zic ca nu i-am facut nimic,barbasu sare la bataie ca i-am "lovit" masina,ma ameninta ca da telefon la politie etc. Nu a dat telefon la politie,eu am plecat,si azi primesc o citatie sa se prezinte la politie proprietarul.

Acum eu nu stiu ce sa fac,eu nu ma cred vinovat sau daca as fi e dubla vina.Ce sa zic?Se considera fuga de la locul accidentului?

Nu mai semnez.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Zgarietura-Accident

Te-ai scos, ramai fara permis acuma pentru ceva timp.

INTOTDEAUNA cand vezi ca omul e prost si vorbeste mult, sau chiar nevasta e proasta de gura, te duci tu frumushel la politie si dai cu subsemnatul!

ORICE accident nedeclarat in 24 de ore duce la ridicarea permisului! Nu e vorba de fuga de la locul accidentului, ca nu esti obligat sa stai pe loc decat la victime umane!

Asa ca du-te tu frumushel la politie si lasa-le permisul si data viitoare sa te uiti mai bine la om, sau mai bine la nevasta omului!!!

Success!!!!!!!!!

Link spre comentariu

are dreptate flash

la tine semnele sunt vizibile?

daca nu, te duci la militie, si faci pe prostul, nu stii nu tu, nu masina ta

ataci apoi pv de contraventie in instanta ca fiind neintemeiat si confuzie de persoane

afala in paralel date despre prostul ala, si dupa ce aflii parcarea unde isi face veacul, incearca sa ii faci praf locul in care e declarata lovita masina

daca aflii care sunt asigurarile care el incearca sa fie excrocate, probabil ale tale, anunta ca nu esti in culpa si impreuna cu ei, fa o plangere penala pentru fals in declaratii, iar ca probe, asigurarile sa faca poza la tine la masina (tot de-a roata) si la el...care tre sa fie cat mai varza

:uameni

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Soimule exact asta intentionam sa fac...doar ca m-am uitat la masina si fiindca merge prin teren e zgariata pe toata partile!Sandero mi-a lasat nici un semn,dar sunt semne vechi si pe stanga si pe drepta si in spate...naspa.

Asta e.Cred ca o sa-mi ia permisul si cu reexaminare ca il am de 3 luni.

Acum mai e o problema,o sa ma puna sa ii dau asigurarea lui Sandero?Ca asigurarea imi expirase pe 24 decembrie,si asta noua e valabila din 31 decembrie.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Am si eu o problema.

Asta cu Sandero intra in zapada si neavand cauciucuri de iarna ii scapa masina in spate exact cand am dat eu drumul putin la ambreiaj si o ating pe bandoul de la aripa stanga,facandu-i o mica zgarietura.

Mai mult, nu ai nici asigurare valabila!

Eu zic sa te intelegi cu nenea cu Sandero! Fa-i masina! Nu te prosti cu minciuni si alte d'astea daca e vorba de o zgarietura, ca poate omul se tine de capul tau si scoti mai multi bani din buzunar.

Link spre comentariu

Hai sa-ti povestesc ce am patit in ajunul Craciunului, si poate te ajuta sa iei o decizie vis-a-vis de cum ai sa procedezi in continuare.

Pe la pranz inainte de Craciun, eram pe o strada principala, opresc la o trecere de pietoni si ma izbeste un BMW in spate. Ala, cu botul praf (bara sparta, far stanga spart, capota indoita) eu cu bara spate la Focus intepata si zgariata.

S-a dat jos un pustan destul de agitat si are ideea neinpirata sa vrea sa mergm la politie. Eu stiam ca se fac intelegeri amiabile acum si ii zic: "hai la asigurator si rezolvam cu intelegerea amiabila, nu ma mai duc la politie". El nu, ca nu-i masina lui si nu poate face intelegere amiabila si nu mai stiu ce povesti a mai zis.

Ei bun, m-am tarat dupa el la politie si acolo se trezeste ca masina nu are RCA si il incalta politistul cu 2000 ron amenda pt RCA, ii salta permisul 3 luni,ii opresc certificatul masinii pana o asigura si ii dau si amenda pt nerespectarea distantei. Plangea copchilul, ca daca stia mai bine ne intelegeam si etc. ca doar el a fost cu ideea cu politia.

Cand sa vedem cum facem cu bara mea l-am intrebat daca plateste el reparatia. Atunci a sarit ca ars ca el trebuie a plateasca amenda si ca n-are bani, ca trebuia a plece in Olanda cu "tovarasii" lui de Revelion si chestii lacrimogene, ca s-o fac pe CASCO.

Am facut bara pe CASCO cu PV-ul de la politie. A costat la reprezentanta: bara noua + ornament bara + vopsit + armatura 2.280 RON. Asiguratorul se va indrepta civil catre vinovat si-si va recupera prejudiciul de la el. Daca acesta refuza sa plateasca in baza instiintarilor si nu va exista o cale amiabila de intelegere va mai avea de platit si cheltuielle de judecata si avocatii Uniqa.

De la o tamponare in strada care se putea rezolva pe loc fara fandari, si "talente", s-a ales fara permis 3 luni + un examen de dat, cu peste 4.000Ron de plata, cu sarbatorile praf.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Pai da asa e...trebuia sa ii dau asigurarea pe care nu o aveam.Oricum nici nu stiam ca nu am,nu de aceea am plecat.

Politia are de unde sa stie ca in momentul acela nu aveam asigurare?

Acum ce sa va spun,primul eveniment de genul asta,masina mea nelovita,nu am stiut cum sa procedez,m-am si speriat putin,toate acestea ducand la o decizie proasta.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Pai da asa e...trebuia sa ii dau asigurarea pe care nu o aveam.Oricum nici nu stiam ca nu am,nu de aceea am plecat.

Politia are de unde sa stie ca in momentul acela nu aveam asigurare?

Acum ce sa va spun,primul eveniment de genul asta,masina mea nelovita,nu am stiut cum sa procedez,m-am si speriat putin,toate acestea ducand la o decizie proasta.

Politia va determina data la care intra in vigoare polita de asigurare. Alta data, noteaza-ti numerele de tel ale unor colegi de 4x4, de pe diverse discutii si suna-i! D'asta suntem o comunitate, ca sa ne ajutam si distram impreuna!

Link spre comentariu

Am fost la politie,am spus adevarul,mi-a luat carnetul pe 30 zile cu dovada de 15 zile si a scos-o pe aia vinovata.

Ultima intrebare,in dovada scrie ca mi l-a luat pe data de 11.01.2010 si am dovada pana pe 26.01.2010,deci practic am carnetul suspendat 15 zile?

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Exact , circuli linistit 15 zile de la data eliberarii dovezii si dupa alea 15 zile stai frumusel in dreapta sau te plimbi cu bicicleta 30 de zile. Ai noroc ca ai scapat numai cu atat , data viitoare da un telefon la cine stii ca cunoaste legi si figuri deaseta si sfatuieste-te , vorba aia , mai bine sa fii prost 5 minute decat toata viata :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

Am fost la politie,am spus adevarul,mi-a luat carnetul pe 30 zile cu dovada de 15 zile si a scos-o pe aia vinovata.

Ultima intrebare,in dovada scrie ca mi l-a luat pe data de 11.01.2010 si am dovada pana pe 26.01.2010,deci practic am carnetul suspendat 15 zile?

Daca ai fost la politie, trebuia sa ceri si datele la fraier. Asa aflai si unde sta, te aprovizionai cu un litru acid de baterie, cu care ii stropeai masina din belsug, dupa care cu o jumate de litru de benzina + ceva motorina stropei usa individului....un chibrit ..si mergeai acasa sa dormi linistit cu gandul ca ai facut si tu o fapta buna. Eu unul asa as fi procedat. Era sa uit....si un sis pt cauciucuri....

:banana:banana:banana

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Da nu am nimic cu masina...oricum stiu doar numarul de inmatriculare B 69 VTH Dacia Sandero bleu,daca o mai vad in trafic ma iau de sofer si atat.Faptul e deja consumat,bine ca am luat doar atat.Oricum si idioata si-a luat amenda...Daca sunteti binevoitori va rog sa-mi dati un PM cu un numar de telefon,sa nu-mi ziceti ca sunt lenes si ma pot uita in topicul cu, cartea de telefoane dar nu stiu care de acolo stiti legislatie.

De pe forum am doar numarul lui Astral(apropo Astral,daca citesti, eu ti-am dat mesajul de anul nou si m-ai sunat dupa aceea sa ma intrebi cine sunt) si a lui Nike&Patrol pe care il cunosc personal.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Revin cu o intrebare.Dovada mea a fost valabila de pe 11 ianuarie pana pe 26 ianuarie.30 zile suspendarea permisului asta insemnand ca pe 27 februarie imi pot ridica permisul.27 cade sambata si am inteles ca trebuie sa ma duc la Udriste sa-l ridic.Stiti cumva ce program este la Udriste?

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Vizitator fender

30 de zile suspendare inseamna 5 zile din ianuarie (27, 28, 29, 30 si 31) si 25 de zile din februarie (1, 2, ..., 25).

Deci pe 26 februarie, adica vineri, te poti prezenta incepand cu ora 8 sa-ti ridici permisul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare