Cristian1 Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Buna! Am gasit o masina dar proprietarul a radiat-o din circulatie de tot , intrebarea mea este: Se mai poate inscrie un autovehicul radiat din circulatie ? ...este vorba de un ARO 243 daca nu am nimerit categoria unde am postat rog sa se mute postul meu la locu lui! Multumesc Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Masina radiata , mai merge inscrisa ? DA.Se poate inscrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Masina radiata , mai merge inscrisa ? In aceeasi situatie ma aflu si eu... adica am un ARO243 radiat. E bine daca se poate reinscrie... O sa ma interesez sa vad ce presupune asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: Masina radiata , mai merge inscrisa ? Se poate inscrie pentru ca statul roman se "excita la maxim" cand are bani de luat.E mai greu cu radiatul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 13, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: Masina radiata , mai merge inscrisa ? Care este demersul...? Ce taxe trebuiesc achitate? Poate stie cineva toti pasii si taxele aferente, nu de alta dar vreau sa stiu ce fac in continuare...sa cumpar ARO sau sa-mi dau pace. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Masina radiata , mai merge inscrisa ? ai prea mult de umblat. parerea mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate