jipianu Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Vitara Mea! UN mic Update la masina Ieri s-a reusit sa se puna noile arcuri de ford. Masina sta mult mai Ok acum fata de cum era inainte si e si un pic mai rigida. Acum sa vedem cu amortizoarele in cat timp cedeaza acestea. Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Vitara Mea! UN mic Update la masina Ieri s-a reusit sa se puna noile arcuri de ford. Masina sta mult mai Ok acum fata de cum era inainte si e si un pic mai rigida. Acum sa vedem cu amortizoarele in cat timp cedeaza acestea. de preferat cand se monteaza arcuri mai lungi trebuie schimbate si amortizoarele, altfel vor ceda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 11, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: Vitara Mea! macfero amortizoarele au si ele un lift de 5 cm:) am uitat sa precizez Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Vitara Mea! Salutare! Arcurile de la ce model de ford sunt? Dar arcurile? Ma bate gandul sa le schimb si eu sa scap de inaltatoare... Ms anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Vitara Mea! Salutare! Arcurile de la ce model de ford sunt? Dar arcurile? Dar amortizoarele? Ma bate gandul sa le schimb si eu sa scap de inaltatoare... Ms anticipat! Cred ca asta ai vrut sa intrebi. Is si eu curios, la ce model de ford is asa de mari. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 12, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 (editat) Re: Vitara Mea! Salutare! Arcurile de la ce model de ford sunt? Dar arcurile? Ma bate gandul sa le schimb si eu sa scap de inaltatoare... Ms anticipat! sunt arcuri de ford focus si chiar se comporta mult mai bine decat cele cu inaltatoare cum le aveam si eu inainte eu am gasit la dezmembrari am dat 150 lei pe ele. Amortizoarele sunt cele originale plus un prelungitor de 5 cm. PS daca va mai pot ajuta cu ceva ma gasiti aici Editat Ianuarie 12, 2012 de jipianu uitasem o litera Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Vitara Mea! Frumoasa masinuta sa o porti sanatos si sa o inoroesti cu placere . spor la distractie:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Vitara Mea! sunt arcuri de ford focus Curios. Ca a doua mea masina e un Ford Focus 2 :grin:, model 2007, si sincer nu mi se par asa de lungi...o fi Ford Focus 1? Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Vitara Mea! nu stiu sa iti spun exact. Posibil sa fie de pe ford focus 1 Up. Azi s-au inceput lucrarile la bara fata :) din Tabla de 3mm Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 (editat) Re: Vitara Mea! Urmatorul stagiu dupa cauciucuri este Troliul care nu trebuie sa lipseasca Felicitari pentru masina! Arata intru-n mare fel :h5. Cu ocazia lucrarilor la bara fata se va monta si troliu? Cu respect, Teodor. Editat Ianuarie 13, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Vitara Mea! Felicitari pentru masina! Arata intru-n mare fel :h5. Cu ocazia lucrarilor la bara fata se va monta si troliu? Cu respect, Teodor. Multumesc Teodor momentan nu sunt finante pentru un troliu catusi de cat bun. Si decat sa pun unul doar de dragul de a avea troliu pe masina mai bine mai astept... PS. Bara a inceput sa prinda forme in cele din urma. Chiar acum am venit din Garaj putin inghetat dar totodata fericit ca merge bine treaba Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IulianMelinteanu Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Vitara Mea! Multumesc Teodor momentan nu sunt finante pentru un troliu catusi de cat bun. Si decat sa pun unul doar de dragul de a avea troliu pe masina mai bine mai astept... PS. Bara a inceput sa prinda forme in cele din urma. Chiar acum am venit din Garaj putin inghetat dar totodata fericit ca merge bine treaba Ai muncit un pic la masina ! Felicitarile mele ! Troliu ?!! las ca te trag eo . Odata de doua ori ! :op Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Vitara Mea! dupa o lunga lipsa pe aici. Revin si eu. Cu ambreiajult am rezolvato am pus ambreiaj norma de la JapanParts Update-uri s-a terminat si bara fata (momentan o las asa pana cand ii iau troliu) i-am mai luat un set de jante pe care i le-am intors zilele acestea si cel mai mare Update ) la ultima iesire i-am rupt traversa caretine puntea spate direct din sasiu. Si am mai facut participat si la cateva iesiri printre care una chiar Smbata aceasta:D Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Mai 20, 2012 Autor Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Vitara Mea! ...... Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Vitara Mea! Faina iesirea, ati avut parte de ceva noroi. Iar prinde bine la Vitara un blokant spate, ce zici? Cum se descurca Vitara cu profilul Simex? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Mai 21, 2012 Autor Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Vitara Mea! am avut parte de noroi maimult decat ne doream Sorin Cat despre Blocant ce sa zic ar fi foarte bun dar din pacate momentan nu dispun de bani pt el si plus de asta nu e prioritar Mai am multe de luat si de facut pana ajung la Blocant gen : Bara spate Scut Fata Troliu RollCage(posibil) cat despre simexuri ce pot sa zic decat sa le laud Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jipianu Postat Mai 25, 2012 Autor Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Vitara Mea! In cele din urma am reusit sa reparam Buba de sambata Acum asteptam urmatoare iesire Suzuki Vitara JLX 1992:cl:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate