rd_adi Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Ca sa se inteleaga din start Cupa Rachitele nu e o cupa off road ci o cupa de alpinism. mai exact alpinism pe ghteata, pe o cascada inghetata de langa Rachitele. De cativa ani buni de cand se organizeaza aceasta cupa multi din Cluj ne strangem cu masinile de teren si mergem sa ne clatim putin ochii in natura... Peisajul e absolut superb... De fiecare data cand mergem nu o luam pe drum ci incercam rute ocolitoare... si DA anul acesta incercam ceva cu totul nou, sa urcam in Padis! Programul de anul acesta va fi: VINERI 29.01.2010 -ora 14 intalnire la Rompetrol Gilau -ora 14:30 plecam off road spre Rachitele -ora 20 ajungem in Rachitele la cabana Bradet unde urmeaza sa fim cazati (de 5 ani de zile numai lucruri bune se aud de cabana asta) -de pe la 20 incepe cheful care cuprinde cina + distractie + bauta cat ne cade bine SAMBATA(cazul I)30.01.2010 -ora 9 Mic Dejun -10-12 privim concursul -12-13 regrupare -13 plecare in traseu spre Padis -...(candva in noapte daca toate sunt bune si reusim) ajungem sus pe platou -in cazul in care vremea ne ofera minim de ajutor facem tabara in aer liber pe platou (va fi frig si vor fi probleme daca nu veti urma exact lista de echipament obligatoriu) SAMBATA (cazul II)30.01.2010 ................................... -13 plecare in traseu spre platoul Padis -...daca nu reusim urcarea pana la capat din diferite motive iar oboseala problemele si frigu pun stapanire asupra noastra va trebui sa ne intoarcem la pensiune in Rachitele SAMBATA (cazul III)30.01.2010 .................................... -13 plecare in traseu spre platoul Padis -...daca reusim urcarea si toate sunt bune dar conditile meteorologice nu ne sant prielnice iar lumea e obosita si infrigurata stam putin timp pe platou si coboram pe traseu ulta usor la Stana de Vale unde si innoptam DUMINICA 31.01.2010 -10 trezirea+mic dejun -11 reintoarcere spre casa off road -20 reajungem in Cluj Numar maxim de masini admise: 10 masini Detalii de maxima importanta: Traseul nu e ceva usor iar in cazul in care se fac greseli mari pot aparea mari probleme asa ca vor fi primite doar masinile minim pregatite. Obligatoriu pentru masina : -trusa prim ajutor -extintor -gume ok -kit complet de recuperare -20l in plus in canistra de tabla Obligatoriu pentru persoane: -haine foarte groase mai multe randuri -cort -incalzitor electric (12V) sau prin alte metode -apa minim 10l -provizii minim 48 ore ............................. Aici sunt enumerate doar cateva din cate va trebui sa aveti la voi! Traseul e impracticabil, pe unde incercam sa urcam noi sunte singurii care vor trece pana la topirea zapezilor deci trebuie sa actionam ca un grup inchegat si sa nu trebuiasca sa depindem de altcineva! Nu mergem doar la off road mergem intr-o zona virgina pe trasee montane! Pret: 80 lei / persoana/noapte (inclus cazare si mancare si beutura o noapte la Rachitele) +minim 200 lei bani de buzunar in cazul in care oprim la alta pensiune sambata noaptea! Pe cei hotarati ii rog sa ma contacteze cat mai rapid ,pana marti, fiindca nu mai e mult timp si trebuie platit avansul! 0769183073 Adrian ; 0733672107 Tuky(Cristi) Va asteptam! Editat Ianuarie 15, 2010 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Pana acum inscrisi : Adrian(rd_adi) Cristi(tuky) Interesati: adam (adamoga08) NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Prezent si eu , o sa fie o adunare super mai ales ca ninge intr-una la munte iar cascada aia inghetata trebuie vazuta neaparat. Prezent cu o sticla de jinars ardelenesc Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Pana acum inscrisi : Adrian(rd_adi) Cristi(tuky) Adrian(SilenceDj) Interesati: adam (adamoga08) NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... 90% sunt prezent si eu ca si copilot si cei 10% prezent cu portocala mea eu incerc sa mai racolez ceva protagonisti,vitaristi in general suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... De cand astept sa imi dezmortesc viteazul! Ma-s inscrie cu drag insa ma tem ca nu indeplinesc toate conditiile asa ca va voi contacta telefonic sa vedem ce ar mai trebui executat si ce se poate. Daca iese media intre ce trebuie si ce se poate - sunt in echipa cu Adam. _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Ce faceti Duminica (maine)? Am putea sa iesim undeva in jurul Clujului sa ne dezmortim usor? _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Vin si eu duminica daca mergeti undeva :h5 Am loc la cineva? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... M-as baga si eu, dar din cauza job-ului nu pot sa promit sigur. Deci pune-ma pe lista de "interesati". Apropo, acum un an, am incercat traseul asta singur, pe varianta Rachitele - Doda Pilii - Ic_Ponor - Padis ... ceea ce a iesit stiti si voi, e un topic pe undeva cu asta. Deci daca mergeti, aveti grija. NU plecati cu o singura masina niciunde. Toate cele bune PS .. Nu e prea tarziu pentru cazare? Anul trecut deja de pe la Craciun se faceau rezervarile pentru Cupa Rachitele. later edit: uite si topicul http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40640 Peisajul e minunat, dar atentie, la ora 17.00 se intuneca deja! Editat Ianuarie 16, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Pana acum inscrisi : Adrian(rd_adi) Cristi(tuky) Interesati: Adrian(SilenceDj) Adam (adammoga80) Cristianfrcs Bigdaddy Va rog frumos fara discutii off topic! E nevoie de confirmare si avans trebuie sa ne hotaram! E nevoie de mai multe masini dar trebuie sa si fim siguri si hotarati! Deci cine vine? Sambata sau Duminica dupamasa vreau sa ne intalnim cu totii si sa vb concret! Cand puteti? Cand preferati? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... eu prefer maine dupamasa dupa orele 18 locul il stabiliti voi suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Eu sunt 100% hotarat. Am vorbit si cu Adam sa vina cu mine in masina asa ca vom avea tot ce trebuie . Despre o intalnire, daca nu iesim un pic Duminica sunt ok sa ne vedem undeva tot dupamasa. Seara buna! _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Pana acum inscrisi : Adrian(rd_adi) Cristi(tuky) Adam (adammoga80) Cristianfrcs Lista ramane deschisa! Putina lume fratior trebuie sa ajungem minim la 10 persoane si 5 masini! Duminica 17.01.2010 ne vedem! Pe la 18 Casa piratilor in Manastur! OK? Avansu e plata integrala ...80lei/persoana fiindca trebuie sa platim daca vrem rezervare fiindca aproape tot e full! + cumparaturile pe langa ceea ce primim acolo! (strict noaptea de vineri 29.01.2010) 0769183073 Adrian Editat Ianuarie 16, 2010 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... ora 18 casa piratilor manastur este ok pentru mine suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Salutari, Confirm si eu ora si locul. Am o intrebare...cum ne recunoastem? Intram cu utilajele la masa?:))):grin: _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Adam ne e prieten comun face el prezentarile... daca nu ce draq nu e mare treaba sa dam cu utilaju prin geam in restaurant... prietenii cunosc...:grin: Daca cunoasteti persoane ineresate sa vina si ele indiferent pilot copilot! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... care ar fi numarul maxim admis intr-o masina? ar merge si doi copiloti?:grin: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Maxim cat scrie in talon! Minim 2 pentru ca sa nu trebuiasca sa tot coboare soferu pt sufe troli si kkt-uri! Oricum preferabil ar fi sa vina mai multe masini deci poate reusesti Adam sa vi cu a ta si atunci mai trebuie inca o persoana pt tine! Plus ca ajungem la numarul minim de participanti! Oricum ne vedem dupamasa la Casa Piratilor si punem totu la punct! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Din cauze nedeterminate am ramas fara copilot! Am nevoie urgent! 0769183073 Adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Am primit banii de la: Farcas Cristian Farcas Marius Moga Adam Lupas Cristian Radulescu Adrian Lista ramane deschisa pana marti seara! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... mai avem inca un coleg inscris si cu plata efectuata ngru eu am o veste undeva la 99% ca voi fi si eu sofer pe o VITARA ca doar nu poate sa lipseasca asa o marca de la asa o iesire:ha::ha: Adi cu copilotii rezolvam noi cumva Editat Ianuarie 18, 2010 de adammoga80 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuno25 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Salutari numele meu este Cristian si sar putea sa fiu si eu interesat sa ma inscriu la iesirea aceasta :j numai ca nu am troliu pe masina dar poate fac rost de unul la purtator :) :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Salut Cristi , ca si data trecuta la umanitara , fa cumva sa vii si tu , nu o sa iti para rau :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... salut,inca o englezoaica :banana gandestete repede ca pana marti tre sa se stie numarul exact de persoane sa se faca rezervarea la pensiune pe prima noapte sigura de comfort:ha::ha:restul e relativ suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ngru Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... va rog fara nume. suntem destul de cunoscuti pe forum si dupa nick. Daca pare exagerat va rog faceti o exceptie macar in cazul meu... chiar daca vi se poate parea paranoic sau mai stiu eu cum. multumesc, ngru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate