bigdaddy Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... In caz ca apar vineri seara, se poate dormi pe pres, ? @ngru - daca dupa 15 postari in total pe forum crezi ca ne cunoastem suficient, hai noroc :dr Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... va doresc sa aveti distractie faina si timp frumos eu nu pot sa particip,nu voi fi in tara Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Cei care doriti sa participati va rog sa ma anuntati pana cel tarziu marti seara! Te descurci si fara troliu fiindca avem noi daca in rest masina e echipata corespunzator e ok! Am primit banii de la: Farcas Cristian Farcas Marius Moga Adam Lupas Cristian Radulescu Adrian Cosmin Chiorean Masini prezente pana acum: Farcas Cristian Mitshubishi Shogun 3.0 v6 pe 31-uri Moga Adam Suzuki Vitara 1.6 pe 30-uri Lupas Cristian Jeep Wrangler 2.5 pe 35-uri cu troliu Radulescu Adrian Nissan Patrol 2.8 pe 36-uri cu troliu Ne descurcam! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... In caz ca apar vineri seara, se poate dormi pe pres, ? @ngru - daca dupa 15 postari in total pe forum crezi ca ne cunoastem suficient, hai noroc :dr Da dar daca ai fi cat de cat sigur as putea rezerva si pun eu bani si imi dai acolo... se strange multa lume si sa nu cumva sa nu prindeti camere... ar fi bine sa stiti in mare cum sta treaba Dar ar fi o deosebita placere sa stam la povesti vineri! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Adi multumesc pentru bunele intentii, dar nu pune bani de la tine ... nu pot sa promit nimic . Sorry! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuno25 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Fratilor 99% ca vin numai sa rezolam cu micuta(Casia 11 luni) sa o cazam si pe ea la bunici (adica sa vb cu bunici daca nu au altceva programat in weekend-ul respectiv)deci in concluzie daca vin unde platesc ca sunt din jibou si o intrebare "Cupa Rachitele' este un concurs sau o iesire la sfarsit de saptamana pentru ca pe mine ma intereseaza doar iesirea dar tare imi suna a concurs si ultima data la concurs am faultat diferentialul fata :shock: si nu mai vreau inca o data pentru ca ma cunosc ca nu ma pot abtine:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Cristi , cupa rachitele e un concurs de alpinism , catarat pe gheata cascadei . pe langa asta protagonisti vor sa faca o urcare in padis cu inoptare acolo sau coborare la cabana din nou. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... cristi daca esti sigur ca vrei sa vii suna pe rd_adi la numarul afisat in primul post si vezi cum te intelegi cu el,daca nu uite numarul meu 0763630114 eu am card la BT imi pui banii pe card si eu i dau la adi az ni s-a mai alaturat inca un coleg de suferinta tot cu VITARA:banana:banana suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuno25 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Pana la urma se pare ca din jibou venim 2 masini sigur si una este inca in cumpana daca sa vina sau nu Intr-o masina vom fi eu cu nevastamea si eventual sora lu nevastamea cu prietenul(toyota hilux surf) iar in cealalta vor fi un domn Ghimbulut cu sotia (jeep grand cheroke):ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Am primit banii de la: Farcas Cristian Farcas Marius Moga Adam Lupas Cristian Radulescu Adrian Cosmin Chiorean Sonia Razvan Barbur Ioan Masini prezente pana acum: Farcas Cristian Mitshubishi Shogun 3.0 v6 pe 31-uri Moga Adam Suzuki Vitara 1.6 pe 30-uri Lupas Cristian Jeep Wrangler 2.5 pe 35-uri cu troliu Radulescu Adrian Nissan Patrol 2.8 pe 36-uri cu troliu Barbur Ioan Suzuki Vitara 1.6 pw 30-uri NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Dupa cum am zis astazi se inchide colectarea de fonduri pentru cazare si mese! Oricine doreste sa ni se alature de acum in colo il rog sa ma contacteze personal, si daca reusesc sa ii gasesc loc tot cu noi in pensiune pt noaptea 1! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Sper sa vin si eu din tot sufletul:gr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Fratilor ce ati facut pana acum! Marti deara ora 20:00 si deja avem noi inscrisi vreo 7 persoane si 3 masini! Care sunteti hotarati faceti rapid pasul daca nu sunteti din Cluj dar aveti cunostinte rugati-ii sa imi dea avansul sau daca nu maine la prima ora transfer bancar in contul RO25BTRL01301201L80817xx sau in contul lui Adam (adammoga80) Ultima sansa daca vreti rezervari alaturi de restu in pensiunea Bradet! Noutati: Suntem doar barbati in grup! Nu se ofera nici o doamna/domnishoara sa ni se alature? Prima DOAMNA inscrisa are 30% reducere din pretul de cazare si mese! Prima DOMNISOARA inscrisa primeste reducere 80% din pretul de cazare si mese! Editat Ianuarie 19, 2010 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Adi multumesc pentru bunele intentii, dar nu pune bani de la tine ... nu pot sa promit nimic . Sorry! Atunci ramnem asa! Am sa incerc sa vb cu doamna de la pensiune sa tina 1 camera in plus fata de banii pe care ii platesc pentru a fi sigur! Va asteptam daca reusiti ar fi grozav! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Banuiesc ca voi cunoasteti zona mai bine decat mine, dar poate totusi cineva are nevoie ... track-ul gps de la iesirea de anul trecut - Rachitele-Doda Pilii - Ic ponor - (aproape) Padis:ha:. Daca am timp am sa fac si o suprapunere pe harta. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Noutati: Suntem doar barbati in grup! Nu se ofera nici o doamna/domnishoara sa ni se alature? Prima DOAMNA inscrisa are 30% reducere din pretul de cazare si mese! Prima DOMNISOARA inscrisa primeste reducere 80% din pretul de cazare si mese! Bah voi sunteti ne'nsurati?:ha: Sfatul :old -ului : ramaneti asa!!!!:ha: Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Cerinte minime obligatorii pentru admiterea masinii in grup: -gume AT sau MT + lanturi -1 sufa -2 oacheti -trusa prim ajutor -extintor Cerinte minime obligatorii pentru echipaj pentru admitere in grup: -mai multe randuri de haine groase sau technice -mancare pt 48 ore/persoana -apa minim 4l / persoana -sac de dormit Toata lumea trebuie sa inteleaga ca nu mergem doar intr-o plimbarica ci urcam intr-o zona pustie si nefolosita in aceste luni! In multe zone distanta pana la asezari omenesti va fi foarte mare! Ruperea de grup e strict interzisa! Sambata noaptea nu este nici o sansa sa dormim la pensiune sigur vom dormi intr-o zona frumoasa dar rece in munte asa ca nu va asteptati la conditii! Daca va convin acestea va asteptam din 29 pana in 31 daca nu pentru cei care considera ca dormitu afara pe aceasta vreme e prea greu tura se va termina in 30 dimineata! Va asteptam cu drag doar pe cei care sti sa traiasca in zone fara condtii ultra luxoase, nu le e frica de natura, si stiu sa asculte de altii pentu a reusi! Numai bine, salutari de la Cluj, Adrian Editat Ianuarie 20, 2010 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Scuzati ca ma tot bag ca musca, dar... Lanturile sunt obligatorii, macar o perche. MT-urile nu fac nici o branza daca zapada e batatorita si cu un pic de gheata. Credeti-ma , am fost in zona, sunt multe locuri unde "drumul" e traversat de paraie, iar acum e patinoar! Daca mai pui si ca pe ici pe colo mai e si un pic inclinat pe lateral, fara lanturi o iei usor in rapa. Parerea mea! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... O varianta de traseu, cu multe zone adiacente de explorat! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Multumim frumos pentru sfaturi si poze! Deja am schimbat! Oricum AT fara lanturi nu las sa intre in convoi MT vedem cum e miscarea pe acolo! IMPORTANT: Vineri in drum spre Rachitele vizitam o biserica unica in Europa! Singura biserica din Europa care are pictati in interior si exterior in jurul icoanelor draci! Umpic mai tarziu revin cu lista tuturor participantilor care au platit DE INTERES GENERAL: Lista de inscrieri ramane deschisa pana in 25! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... cei care sunt doritori sa isi achizitioneze lanturi pe utilaj se gasesc aproape toate marimile in piata abator la magazinul de piese auto(nu mai retin numele)este chiar in colt la acel bloc vechi de 50 ani fata in fata cu lukoil suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Irenis ii zice la magazin :) acolo gasiti lanturi pentru masini de teren. eu si Adam am cumparat de acolo lanturi cu 140 lei perechea si sunt si cu 270 lei perechea, mai groase pt camion. cei care sunt doritori sa isi achizitioneze lanturi pe utilaj se gasesc aproape toate marimile in piata abator la magazinul de piese auto(nu mai retin numele)este chiar in colt la acel bloc vechi de 50 ani fata in fata cu lukoil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Achitat si rezervat pentru: Moga Adam Lupas Cristian Radulescu Adrian Farcas Cristian Farcas Marius Cosmin Chiorean Sonia Razvan Barbur Ioan Koteles Cristian si copilot sotia Maria Ghimbulut si copilot sotia Cioban Paul care ni se va alatura doar sambata! (mersi ca ai raspuns la invitatie) Masini prezente: NISSAN PATROL Jeep Wrangler Mitshubisi Shogun Suzuki Vitara Suzuki Vitara Toyota 4Runner Jeep Cherokee Mitshubisi Pajero Mitshubisi Pajero Editat Ianuarie 21, 2010 de rd_adi NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giuno25 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... Din jibou Koteles Cristian si copilot sotia Maria Ghimbulut si copilot sotia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Re: 29.01.2010 Cupa Rachitele+incercam sa urcam in Padis off road... da ce multi ne-am strans,cand ne faceam probleme ca nu vom putea realiza expeditia din lipsa de masini,acu suntem 9 masini:banana:banana multi doritori de senzatii tari Dormit in frig nebunii:br:ha: Editat Ianuarie 21, 2010 de adammoga80 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate