cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Ei bine , m-am hotarat acum cu Misu copilotu' sa iesim maine pe un traseu pe care l-am mai facut intr-o buna parte dar nu am reusit sa-l ducem la capat intrucat pana acolo mergeam numai in teren si ajungeam de obicei dupa amiaza - seara . Acum vreau sa merg pe asfalt pana in apropiere si de acolo sa intru in teren. Nu stiu exact cum se numeste zona respectiva si nici nu stiu unde se ajunge dar banuiesc. Din drumul nostru ne putem abate pe la lacul vulturilor. Pentru acest traseu recomand numai masini pregatite . Plecarea as vrea sa fie cat mai de dimineata undeva pe la 6.30 - 7.00 Editat Ianuarie 15, 2010 de cristi 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Chiar nu vine nimeni ? Toata lumea sta cuminte acasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Nu stiu daca masina mea intra in categoria masini pregatite ...as fi venit cu mare placere dar a inceput sezonul targurilor de nunti si sunt in consemn la targu de nunti........:hl Have fun!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Atunci , sa fie intr-un ceas bun ! Vizionare placuta si spor la cumparaturi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Chiar daca nu a mai vrut nimeni sa mearga am iesit singur . Am plecat catre nicaieri ......nicaieri am ajuns. Mult de munca si timpul scurt. Peisajul a fost superb, nu ma asteptam sa gasesc atata zapada. In timp ce in Ploiesti si pe tot drumul a fost ceata si urat, imediat ce altitudinea a crescut , ceata a ramas jos si a lasat loc unui soare stralucitor si unui cer albastru perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Prima varianta pe care am incercat-o s-a terminat din cauza unei inclinatii laterale destul de proeminenta care era acoperita cu gheata. Am tot incercat dar riscul sa ma duc in prapastie era mare asa ca am renuntat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Am renuntat sa trec prin locul acela cu gheata si inclinatie dar am continuat prin padure si am iesit dupa acea zona cu gheata. Surpriza cea mai mare am avut-o cand n-am mai avut pe unde trece din cauza unei alunecari de teren. Si cum nu prea aveam chef de munca am decis sa ne intoarcem si sa o luam pe alt drum in alta directie . Trebuia sa iesim spre Siriu , cel putin asa cred . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Chiar daca copilul n-a fost cu noi, ceaiul copilului a fost nelipsit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Si uite asa ca am mers ce am mers si pe drumul acesta pana am descoperit ca era rupt si nu prea era timp sa mai facem mare lucru asa ca ne-am intors. O lasam pentru la primavara sa fie ziua mai lunga si sa nu ami fie zapada asa multa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas FELICITARI :h5pacat ca ai fost singur ;am vazut propunerea dar am avut mici probleme cu ARO poate data viitoare asa ca felicitari pentru reusita chiar si singur:h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas :h5frumos... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas FELICITARI :h5pacat ca ai fost singur ;am vazut propunerea dar am avut mici probleme cu ARO poate data viitoare asa ca felicitari pentru reusita chiar si singur:h5 Sa stii ca de atunci de cand mi-ai pus tu cardanul la loc n-am mai avut nici o problema. Din cand in cand mai mai intru sub masina si il verific. E beton. Intradevar e nasol singur pentru ca nu prea iti vine sa te bagi in anumite chestii , mai ales in salbaticia de acolo nici macar n-ai sanse sa te gaseasca cineva. Oricum daca era sa ramanem impotmoliti aveam mancare din belsug .... din hrana pt animale , fructe degerate.:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Ma bucur ca tine si iti aduci aminte ce ti-am spus ,,ca orce improvizatie ramine definitiva '' , nu a fost ,,improvizatie'' dar sunt sigur ca ai ceva in portbagaj de rezerva:h5:x Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Iesire maine zona Muntii Ciucas Felicitari foarte frumoasa iesire! Si felicitari ca ai iesit singur nu ai stat dupa altii nehotarati... e drept ca nu ii grozav o singura masina la off road dar asta e! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate