Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Din dragoste de off road. O poveste…

moromete

Postări Recomandate

Dragii mosului, ingaduiti sa va spun o poveste traita si adevarata. Deocamdata sunt Moromete,un bucurestean get beget, nascut, crescut si implinit profesional si emotional pe Calea Victoriei “colt” cu Vatra Luminoasa. Prin 2000 eram producator la o televiziune centrala, dama bine, mon cher, dar mi s-a pus amocul asa deodata cand am vazut ca 15 km prin Bucuresti ii fac in doua ore cu masina. Nu mai suportam poluarea, mitocania, manelele si Monicutele Columbene de tot felul. Asa ca mi-am luat adio de la prieteni, am vandut apartamentul si am desfacut harta pe masa. Am pus degetul pe Rucar si dus am fost. Toti au zis ca-s nebun sa renunt la cariera, nume etcetera. Am luat o bucata zdravana de teren cu vedere la Cheile Dambovicioarei si de 4 ani ma canonesc sa ridic o pensiune turistica. Am pierdut sau am castigat? Eu zic ca am castigat, chiar daca tot nu e gata. Am castigat aer adevarat in plamani, mancare sanatoasa si doi copii care zburda voiosi printre brazi. Si tot aici m-am intalnit cu off-road-ul de care m-am indragostit la prima urcare in creierii Papusii, Leaotei, Ghimbavului. Nu stiu de ce am scris toate astea, probabil simteam nevoia sa ma spovedesc voua si sa va invit, din toata inima, atunci cand voi termina stabilimentul sa veniti la “Conacul din Posada” caci deja simt o nevoie organica de socializare. :bean

Sa ne vedem sanatosi!

Editat de moromete
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Din dragoste de off road. O poveste…

felicitari pentru alegere, curaj si taria de a face acest lucru

totusi..ce vei face cand te ajung toate acele porcarii din urma?

ca tigania e in continua expansiune si cautare de locatii noi

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Va felicit pt alegerea facuta va doresc mult succes in proiectul pe care l-ati inceput si va invidiez putin ca ati avut tarie de caracter si ati putut sa intoarceti spatele la multe oportunitati care se deschideau in fata d-vastra la acea perioada.

Oricum, ati ales prioritatea nr 1 familia, si apoi linistea, sanatatea si tot ceea ce deriza de aici.Si eu am o fetita de 2 ani si ceva si cea mai mare bucurie a ei este sa stea afara si sa se joace, sa admire natura si ceea ce o inconjoara.La oras nu prea se poate face acest lucru asa ca si la mine pe lista prioritatilor ar fi un loc lisitit si retras undeva la tara.

Alergam sa facem bani muncim ca niste capiati ca sa aibe familiile noastre si copiii tot ce le trebuie cind nevoia cea mai mare a lor este sa fim langa ei.

Iar offroad-ul ar fi "supapa de supraplin".

Bun venit in clubul iubitorilor de natura si de offroad!

:W in :cl

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

va multumesc tuturor pentru incurajare, sunteti printre putinii care nu se uita chiorash...

Sper sa pot face anul acesta macar 4 camere de oaspeti functionale, plus doua pentru noi, nu de alta dar de 3 ani stam in chirie prin Rucar si mi-a ajuns!

Sper sa pot pt ca banii sunt pe duca si criza in plina efervescenta... Mai stii, poate punem de o cheta si vom avea o pensiune cu circuit inchis pentru iubitorii de off road. (Glumesc, amar, fir-ar, cu cheta, nu cu portile deschise pt. voi!) Nu va fi o locatie exclusivista dar prin atmosfera si spirit "neamurile" se vor autoexclude.

Ajutor de nepretuit la ridicarea casei mi-a fost si este Jeanette, adica o duba Reanult Traffic 4 X 4 si batranul M 461.

Om si masina am devenit un tot unitar intr-o simbioza perfecta...

De bine sa auzim!

Link spre comentariu

Si inca ceva! daca nu va plictisesc si vi se pare intereasant va voi tine la curent cu evolutia acestei aventuri, nu de alta dar m-am specializat in materiale de constructii, negocieri cu "mesteri", etc...

Link spre comentariu

Sanatate sa ai sa termini, putere te munca si chiar te rog sa ne tii la curent cu aventurile tale:g.

Si... felicitari pentru taria de a lua viata si necunoscutul in piept:br:rsp.Super priveliste,apropo.

"Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii
Link spre comentariu

Salutare salutare!

Jos palaria domnule pentru curaj!

Sunt un Ploiestean ajuns prin Bucuresti cu scoala....bla bla ..si eu sunt ingrozit de aceleasi lucruri care te-au ingrozit si pe tine!

Te admir pentru curaj care recunosc ca mie imi lipseste si ma lovesc de fel de fel de probleme cum ar fi ....unde duc copii la scoala..etc

Sper ca in viitorul apropiat sa prind curaj si sa fac si eu pasul asta ca viata la munte este un vis! cu plusuri si cu minusuri...dar asa cum spune-ai si tu ....sa vezi copii respirand aer de munte si alergand printre brazi....ce iti poti dori mai mult!

Inca odata felicitari si treci peste toate greutatile!!! si promit ca te voi vizita cand vei avea prima camera construita libera!

Uimestene in continuare cu povestea si curajul tau! cine stie poate te alegi cu niste vecini in anii urmatori!

Respect!

:h5

Link spre comentariu

Ai apelat la fonduri neramburasabile pt constructie?

Nu. M-am documentat la vremea respectiva, dar nu mi s-a parut o solutie buna dearece dura foarte mult pana se aproba si trebuia sa stau cu banii blocati plus ca trebuia lucrat doar la "alb" si pe aici nu gasesti lemn cu factura (ha ha ha).

Link spre comentariu

Sa dea Domnul sa ai noroc si sa imbatrinesti frumos , la aer curat .

Cred ca e una din miscarile care vor deveni o moda extinsa , din pacate pentru Romania .Nu sint prea multi care sa aiba bani si sa gindeasca 'verde '...

Felicitari pentru alegere .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Da, a fost un noroc, mai ales ca am reusit sa vand apartamentul din Bucuresti inainte de prabusirea preturilor. Evident ca nu a ajuns dar daca socotesc ca din 70 mp la etajul 5 am reusit sa construiesc 450 mp la rosu cred ca a meritat.

Acum mai am o singura palida speranta, e vorba de un teren de 53000 mp la 17 km de Bucuresti, la un pret derizoriu. Am sa postez anuntul la sectiunea vanzari, poate cine stie...

Link spre comentariu

bravo dom'le asteptam inaugurarea(pana atunci tinene la curent cu peripetiile) si iti dorim succes, spor la treba si la venzarea terenului:2dr.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

Felicitari ptr curaj mai Moromete! Eu cand m-am ejectat din Bucuresti am avut degetu' oleaca mai scurt ...si nu am sarit judetu' ...:ha:

Pe de alta parte, stiu ce inseamna sa contruiesti si ai tot respectul meu ca ai realizat dintr-o cutie de chibrituri o ditai padurea de fag! :h5

In fiecare an in perioada propice imperecherii cu fotografii bagareti gasca nebuna umbla prin zona cu diverse manariri de parauri, mierle si ramuri! Bucurosi om da o tuica si-om povesti daca ne-o ajuta Dumnezeu sa ne rizimam simexurili de vreo mierla-cotoperla!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Frumoasa poveste,don Moromete

Incearca sa organizezi ceva frumos si poate iese si un banut ,macar ptr un foisor,ca oricum nu vine nimeni pana acolo sa doarma.

Cine stie? Poate o pui de un bussines.:br

Link spre comentariu

Frumoasa poveste,don Moromete

Incearca sa organizezi ceva frumos si poate iese si un banut ,macar ptr un foisor,ca oricum nu vine nimeni pana acolo sa doarma.

Cine stie? Poate o pui de un bussines.:br

Pai bussiness va fi, adica pensiune si nu pricep de ce sa nu se doarma?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare