Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… ce uoameni :grin:....toti ar trece pe la tine....ba la o cafea...ba la o tuica fiarta...ba la un traseu.....dar nu zice nimeni....hai ca trec pe la tine sa dau o mana de ajutor..... de aceea eu zic asa....cand se incalzeste hai sa f:grin:cem un weekend la munca ...la aer curat....ca nu strica....mai dam jos burtile acumulate iarna PS.....daca ajungi in zona Rasnov - Brasov....sa un semn de viata :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… ce uoameni :grin:....toti ar trece pe la tine....ba la o cafea...ba la o tuica fiarta...ba la un traseu.....dar nu zice nimeni....hai ca trec pe la tine sa dau o mana de ajutor..... de aceea eu zic asa....cand se incalzeste hai sa f:grin:cem un weekend la munca ...la aer curat....ca nu strica....mai dam jos burtile acumulate iarna PS.....daca ajungi in zona Rasnov - Brasov....sa un semn de viata :h5 Uau! Super oferta, mersi! Dau un semn, evident, merg des la Brasov si doar prin Rasnov trec. Lasa-mi un tel pe PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Pai bussiness va fi, adica pensiune si nu pricep de ce sa nu se doarma? Poate m-ai inteles gresit, Ideea era ca daca se reunesc 20 de nebuni care nu s-au vazut de ceva vreme, ultimul lucru care o sa-l faca va fi nani dar nu in pat:2dr Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Poate m-ai inteles gresit, Ideea era ca daca se reunesc 20 de nebuni care nu s-au vazut de ceva vreme, ultimul lucru care o sa-l faca va fi nani dar nu in pat:2dr Perfect adevarat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… @marius, pai mai omule nici nu puteai veni cu o idee mai buna! La cate umanitare s-au facut o intalnire de claca la Rucar este un mizilic pentru nebuni ca noi! Poate in primavara o punem de o intalnire a noastra sa il ajutam pe omul asta cu mult curaj! Asa cu corturile in curte cu palina la brau si cu bratele innainte marsh! Dar mai moromete pana atunci sa strangi destule materiale ca sa avem de lucru sa nu stea puturosii numai la tuica si vin, ca ne cam trage inima la LENE!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… @marius, pai mai omule nici nu puteai veni cu o idee mai buna! La cate umanitare s-au facut o intalnire de claca la Rucar este un mizilic pentru nebuni ca noi! Poate in primavara o punem de o intalnire a noastra sa il ajutam pe omul asta cu mult curaj! Asa cu corturile in curte cu palina la brau si cu bratele innainte marsh! Dar mai moromete pana atunci sa strangi destule materiale ca sa avem de lucru sa nu stea puturosii numai la tuica si vin, ca ne cam trage inima la LENE!!! Sa fie primit! Fara grija de leneveala ca sunt multe de facut, ziduri de sprijin, santuri, foisoare, rigips, gresie,faianta, OSb, mai zic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Tu, Moromete, sa ai de grija sa fie de toate pe acolo sa nu stam degeaba ca asa mana cereasca e greu de gasit....:2dr:2dr:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Mai omule, acum am vazut topicul asta. Bravo tie, spor la munca. Asa cum spunea si Marius, spune de ce ai nevoie si s-or gasi cativa sa te ajute. Vecini la munte, cumva si fosti vecini la Bucuresti (eu mi-s nascut, crescut Matei Voevod/ Vatra Luminoasa)? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Da, a fost un noroc, mai ales ca am reusit sa vand apartamentul din Bucuresti inainte de prabusirea preturilor. Evident ca nu a ajuns dar daca socotesc ca din 70 mp la etajul 5 am reusit sa construiesc 450 mp la rosu cred ca a meritat. Acum mai am o singura palida speranta, e vorba de un teren de 53000 mp la 17 km de Bucuresti, la un pret derizoriu. Am sa postez anuntul la sectiunea vanzari, poate cine stie... Felicitari pt. pasul facut. Ma regasesc pe mine in poveste. Referitor la teren, fa un parcurs de off-road/trial, unde se pot face antrenamente/cursuri. In Germ. sint citeva si-s foarte vizitate. Incet incet nici macar in Ro. n-o sa te mai poti da, pe oriunde. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) Re: Din dragoste de off road. O poveste… Moromete,succes...daca asta este visul tau sa te bucuri de el..Si eu am ,,sarit din Bucuresti "...la 40 de km..ca de vroiam aer curat,iarba ,gratare,piscina...Ce contau cele 45-50 minute pe care l-e faceam zilnic pana in oras la ,,busines"..?!! Prima iarna,superb,zapada cat casa ..apoi primavara ,pomi infloriti,pasarele..gratar cu prietenii ,pescuit...fazani..Apoi vine vara ..la piscina..BO-IE-RI-E.....cine mai era ca mine..ca trebuia sa scot in fiecare dimineata ca boul muste,gandaci,broaste,frunze di piscina..sa faca analize..sa pun substante..apoi veneau musafirii ,umpleau piscina si eu ..ma bucuram doar noaptea de ea si de liniste (de liniste ..nu de nevasta ca pe ea o cheama altfel )...Apoi ..vine toamna ..noroaie,noroaie..ploaia..noroaie...iac.. Concluzie: dupa 2-3 ani de stat in ,,salbaticie" unde in orice directie ai lua-o te intalnesti cu un betiv,o tatza Leana,o baliga..cu oameni redusi de parca nu ar trai langa o Capitala europeana ...crede-ma ca te vei satura ...iti vei baga in ea de liniste ,de piscina,de gazon,barca..etc... vei vinde tot si te vei muta inapoi in ,,jegosul de Bucuresti" pe care-l iubesc pana la lacrimi..vreau claxoane,aglomeratie,asfalt incins de soare,asfalt racorit de ploaie..teatru ,cinema,curve,terase cu bere rece.....scoli la care copilul poate ajunge singur...Taxi cu care poate pleca nevasta fara sa fii nevoit sa bei apa ca ,,ai drumuri de facut "...Gandeste-te ca ai copii,o sa aiba nevoie de o scoala, (nu orice scoala)..de meditatii,de ore de dans,sport...etc ...O sa te transformi intr-un om care nu va mai avea timp pt el si-i va chinui si pe cei dragi...Nu mai vreau sa vad iarba si plante decat in ghiveci sau in ,,natura"...vreau doar beton curat...Poate si faptul ca am ,,bucuresti in sange" are importanta.. Am plecat de la ideea unei ,,casute de vacanta " de 80 mp si am ajuns la 220 mp.....ca m-am luat dupa femeie si m-a mancat rau intr-o zona ..(acum si ea vrea la Bucuresti)... Nu va bateti joc de vietile voastre si ale celor dragi...Va fi frumos o perioada ..dar apoi ..o sa vedeti voi...Este asa de frumos cand te duci in vizita de numa numa,dar sa traiesti zi de zi cu salbaticii departe de civilizatie este pre mult pentru mine..Poate voi sunteti alfel.Succes ,aveti curaj.. Editat Ianuarie 18, 2010 de SERGHEI-ARO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Serghei ma surprinzi! Te stiam incantat de viata la mosie. Pacat ca ti s-a luat. Daca nu mai erai legat de Bucuresti poate era mai bine. Ce nasol ca suntem legati de bani si nu sunt ei legati de noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Fruntea sus ! Daca ti`ai pus ceva in gand , mergi pana la capat. Nu sunt avizat in a da sfaturi , dar in ceea ce ma priveste , stress`ul cotidian ma imbatraneste inainte de termen si de aceea te invidiez. JOS PALARIA MOROMETE !! :h5 Succes ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Felicitari pentru curajul de a fugi din capitala si raspund PREZENT:h5 pentru voluntariat asa ca tinem legatura si cind dai startul lucrarilor ne dai de veste sa stim ; ce lucrari avem , sa vedem si cu ce unelte si scule putem veni ca doar no sa ai scule si unelte pentru toata lumea :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Mai omule, acum am vazut topicul asta. Bravo tie, spor la munca. Asa cum spunea si Marius, spune de ce ai nevoie si s-or gasi cativa sa te ajute. Vecini la munte, cumva si fosti vecini la Bucuresti (eu mi-s nascut, crescut Matei Voevod/ Vatra Luminoasa)? DA, Maria Ta, am copchilarit in Vatra Luminoasa pe strada Ruschita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Asa cum am promis, incep sa postez episoadele aventurii... EPISODUL 1 : TERENUL Desfacut harta pe pat, ales locatia Rucar, demarat. Sa nu credeti ca am gasit teren din prima zi, nici macar in prima luna. Ne-am cazat la o pensiune mai acatarii si am inceput sa dam sfara in tara. Si am inceput sa vedem terenuri. Toti se inghesuiau sa ne ofere terenuri cat mai plate si cat mai intre case si, evident, cat mai scumpe, asa pentru capitalisti, adica bucuresteni. Cand le explicam ca nu vrem nici plat, ca de la campie venim si de ea ne-am saturat si nici intre case nu vrem, ca am trait destul intre blocuri, se uitau la noi ca la nebuni. Am inceput cautarea in martie si am gasit terenul in mai. Un teren superb de 5700 m.p. cu platou jos si damb sus, cu stanca plina de muschi, o cruce de piatra de pe vremea lui Brancoveanu si o priveliste superba spre Cheile Dambovicioarei, Dealu Sasului, Ghimbavul, Leaota si un pic din Bucegi. Pretul normal la creieri, doar ca avea doua mari inconveniente. In primul rand nu avea drum de acces. Exista un fel de poteca de vaci de-a lungul terenului, dar era atat de abrupta, incat doar vara se putea urca cu un 4 X 4 adevarat. Eu am reusit cu IMS-ul pe greu. Poteca / drumeagul cu pricina se termina in soseaua nationala, dar trecea prin niste bolovani colosali, de fapt stanci prabusite. BOON. da-le dracu, mi-am zis, le dinamitez si fac drum. A doua problema, terenul era extravilan, deci nu se putea construi decat daca il scoteam in intravilan adica alergatura, acte peste acte, aprobari, bani. Multi ar fi renuntat in situatia asta, dar cum sunt capos din fire, l-am luat. Era in iunie 2007... Am inchiriat o casuta in Rucar si am luat problema in mana. Din iulie pana in octombrie am facut zeci de drumuri la Pitesti pentru a obtine aprobarile necesare (ditamai dosarul). :uameni L-am scos in intravilan curs constructie, dar a ramas problema drumului. Am aflat cu interes ca nu pot dinamita stancile cu pricina, deoarece pe sub drumeagul ala nenorocit erau ingropate cablurile de fibra optica ale Romtelecom si STS. Misto, nu?! :Hr Era sfarsit de octombrie, trebuia sa ma intorc in Bucuresti pentru iernat si marea problema a drumului nu era rezolvata. Va urma: Episodul 2: Drumul! P.S. Postez niste poze cu terenul asa cum arata la inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Felicitari pentru pasul facut. Cred ca toti visam sa facem ceea ce ai facut tu ; eu nu am gasit solutie pentru educatia copilului insa. Succes maxim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Mi am adus aminte foarte lucid de filmul "Scoala curajului" ce rula prin ani 80 la cinema.Si nu era unu printre noi, sä nu fi vrut sä schimbe cämasa cu cei din film. Scoala copiilor....lectile de dans....sä bufnesc in räs. O invätätoare de Sat poate avea o manierä mai bunä decät o "stresatä" de capitalä, obositä si pe cafea. Studile superioare mai apoi...oricum nu este doritä, apropierea 100% din partea pruncului cu pärinti, nici o problemä, mere la Brasov cu ghezäsu si vine mai rärut cä i mai drägut de la facultate. Piscina.... de o fi sä fie, intäi ii inveti pe "mosafiri" sä si o pregäteascä si sä o lase cum au gäsito si gata stresul. Lectile de dans al copiilor....in caz cä acestea nu sänt mod BAROC, peruci si pudre ( ce se pot lua doar in Bucale ), eu zic cä se pot lua si in "SAT" gen dans POPULAR.Oare ne o fi rusine cu ele sau sänt ceva mai "inferioare"? Eu väd doar o problemä de putere si sprijin familiar.Nu in a cäuta mai tärziu un tap ispäsitor... cä o fost idea ta ba nu a ta... ... Intrun context, capul sus omule, mai bine la sat fruntas decät la oras codas. Unele dorinte cam neclar scrise aici de cineva, le voi traduce eu cum pot dupä mintea mea. Claxoane = asurzire timpurie, terase = trebuie sa ies cä atmosfera din familie nu mä implineste, prieteni = cercuri vicioase sä mä etalez si sä fiu etalat, scoli aproape...sä mearg singuri copii...= sä mai scap de copii ästia stresanti cu scoala lor..., asfalt incins...betoane = noxe maxim, ochi opaci, ceva cancer mai tärziu... E o modä tipicä ...plätesc ore la copi de x si y, ca eu sä fiu mai liber si ei mai profesional instruiti.... Apäi de credem noi ca pärinti, cä alti sträini stiu mai bine decät noi ce le trebe copiilor nostri propri, zäu cä e o problemä de societate.In natura oare unde ai pomenit ca mielu sä fie dat la scoalä, la doamna vulpe? Si acu la tine Moromete "natural", de o fi sä fi tu ca si om OK, fi linistit cä dupä ce treci "testele avangardei" nu o sä mai scapi de uni din noi, harnici si veseli. Punctul GPS si sä ne spui scurtätura peste munte sinca noua, cät de bunä este. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… silviu.....gresesti nu poti compara o clasa cu 25 de copii clasa 1-a cu o clasa in care sunt 8 copii clasele 1-4... nu poti compara o clasa cu parchet si incalzire cu grup sanitar cu o clasa fara dusumea cu buda afara da teoretic e frumos sa alegi ''la tara'' practica ne omoara.. poate copilul tau are talent la vioara/ateletism/balet.....no sa afle niciodata asta la tara intr-o lume ideala nu ar conta, insa din pacate traim intr-o lume reala intr-o tara ireal de anormala toti visam sa ne mutam la munte ''de tot''sa coboram o data pe sapt sa ne umplem bena cu de toate si sa urcam la loc insa cand vei face asta si primul magazin cu de toate e la 30-40 de km o sa afli de ce pe tine te costa un surub: o jumate de zi pierduta 6-7 l de motorina plus surubul..crede-ma iti spun din experienta are niste mari dezavantaje pe care nu le afli decat atunci cand le vezi pe pielea ta... asa ca ,,compromisul perfect cred eu este o viata'' la tzara''aproape de un oras unde sa iti poti duce copii la scoala si nevasta la coafor (era sa uit aspectul asta...e unul care iti poate face ffff grea viata la tzara.... :ha: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Aicea tind sa ii dau dreptate lui Zep, intr-o lume imaginara (ideala) ar fi perfect ca si copi nostri sa traiasca la tara! Si eu am o mosie undeva la tara la vreo 40 de km de bucuresti, cu acces facil la capitala, dar cu gandul la kinderi si la scoli, gradinite, alea alea, am renuntat la idee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Acum 8 ani m-am mutat la tara. Ma rog, 18 km de Brasov, dar lumea se uita ciudat la mine ca ma dadeam cu masina prin sat... Nu a fost usor, dar nu regret nici o clipa alegerea. Silviu4x4 are dreptate. Daca sunt mai importante terasele si asa-zisii prieteni, cu siguranta viata la tara va fi un cosmar. Nimeni nu iti garanteaza ca daca copilul tau are acces facil la scoala si il dai la scoli "bune", va iesi din el vreun realizat. Ba chiar as spune ca istoria arata contrariul... La urma urmei este doar o chestiune de valori si prioritati. Si nu vorbesc din auzite, ci din experienta proprie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… la 18 km de brasov te incadrezi in partea a 2-a la ce iti povesteam eu mai sus la compromisul perfect 18 km e un cartier in afara orasului crede-ma Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Mä bucur cä avem o discutie constructivä si sänt mändru de voi, de noi. Sänt unele diferente in tara asta unde träiesc eu, pe care le voi publica aici. Mä voi referi la diferente.... cä se poate spune cä ar fi ceva diferentä. Nu tin eu sä accentuez asta spre "bine", sä imi aprind paie in cap, ci doar spre a afirma cä sänt "ceva altfel". Mai intäi insä tin sä afirm cä nu mä refer la vreo clasä aristrocratä sau la o grupä deosebitä, mä vo i referi la majoritatea "säteascä" din satul meu, famili cu care am legäturi si in care mi se permit unele priviri indiscrete. Foarte clar stä aici un comportament pe care nu l am observat in Ro. cum ar fi: Micu dejun se face inmpreunä, de toatä familia...si cel mai mic dä startul ! Adicä... dacä äl mic trebe sä fie la 8 la grädinitä(scoalä), se va trezi la 7 si "putoarea :) " de 13 ani, sä dejuneze impreunä, cu toatä familia, chiar dacä dupä aia se va bäga din nou in pat. Asa se incepe o zi lucrätoare, cä mai tärziu,in decursul zilei, nu se poate sti dacä va mai fi posibilä o altä intrevedere completä. Dar dacä este posibilä si o altä prezentä la masä, nimeni nu isi unge nici o päine cu unt, ständ singur in bucätärie, färä sä intrebe inainte dacä mai sänt doritori, sau dacä curänd se pune masa comunä. Nu scriu astea si bat apa in piuä despre educatie....ci mä refer la substantiala APROPIERE familiarä, la celulä, la UNU pentru toti si TOTI pentru unu.Atunci se pot discuta si analiza problemele ,,,de fatä cu toti. Observ cärciumele golute in sat, ceva bätränei searä de searä, tot aceiasi.Mai sänt si turisti cäteodatä. Searä de searä, copii sänt ajutati la fäcutul lectiilor, direct de pärinti, asta nu este läsatä in seama bonelor sau a meditatorilor privati.Cät se poate posibil se pierde timpul in familie si cu familia.Vecinu zilnic, il väd pe geam, inträ in casä salutä si trece la spälat vase....sau curätat cartofi, imi vine sa si räd, nu si da jos cravata. Eu zic si am zis des avänd dreptate, cä ceea ce am observat aici, a fost preluat si in Ro.treaptä cu treaptä, an de an. Stiu prea bine cä sänt alte sentimente, un bärbat in Ro. nu se prea vede el ständ si plictisinduse ore intregi de capul odraslei de 8 ani, care a tocmai o impuscat la mate o notä rea, va invoca el ceva sa scape, zicändusi cä nu este important.Drept e, no murit nimeni din nestiintä, doar gändul cä poate ateriza mai tärziu la OTV cu Roxana....mä deranjeazä cumplit. Väd tendinta de ne transforma in sclavi, pentru mai multi bani, pentru o viatä mai bunä, o goanä ce ne indepärteazä de familie.Cäldura si apropierea nu se poate echivala cu bani de mai tärziu, de plastic sintetic. Uitäm cät de putin cere de fapt familia de la noi, si dacä ne ocupäm personal de prunci, tot timpu, nu o sa observe cä masina noastra este ruginitä si comparativ cu a vecinului nu are roti asa mari...cät timp prunci nostri se vor urca cu drag in ea si cu cäntec, si vor adormi pe drum de intors linistiti, färä ceartä stres, pornite din neämpliniri materialiste. Talente inäbusite de viata la tarä....si Creangä o fo inäbusit...ca un iepure in cuptor. Sä fim seriosi, talentele "strälucesc" si se fac observate. Luciul ästa este valabil si la tarä, chiar dacä veceul este in curte si in clasä miroase a foc de lemne. Tu poti sä duci cel putin un brat de lemne de o fi frig, da la oras nu poti duce o gäleatä de gaz la scoalä dacä li se taie gazul. :cl Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moromete Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Un bob zabava sa scriu si episodul 2, apoi voi ajunge si la episodul copii / scoala / educatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Din dragoste de off road. O poveste… Gasit si eu topicul, l-am dat in urmarire. ;) As veni un weekend la claca la Rucar, ma mai pricep cat de cat la constructii. :) Doar sa se faca mai cald un pic si daca se organizeaza ceva, particip. :) VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate