With Tiger Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Azi dupamasa am definitivat regulamentul Eurotrial pentru Romania. Il puteti citi si downlada de pe situl nostru www.offroadtranssylvania.ro In curand o sa deschidem si situl oficial care va fii www.eurotrial.ro Orice intrebare aveti, s-au orice nedumerire va rog sa intrebati. Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Eurotrial Eu sunt din Bucuresti si la care cluburi pot sa ma inscriu ? care sunt afiliate la FRAS ? care sunt conditiile de inscriere ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Re: Eurotrial Cum am scris si pe topicul celalalt: pentru Eurotrial nu ai nevoie de afiliere si de nici o licenta fras. Editat Ianuarie 17, 2010 de Levo http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: Eurotrial pt. BUCURESTI care sunt cluburile afiliate la FRAS ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Eurotrial In primul rand felicitari! Good job! As avea o intrebare ... In cazul eventurile simultane (ex MMOF - Cupa si Eurotrial) cum se va face? Un pilot sau echipaj va putea participa numai la trial sau poate merge si in traseu? Putin off-topic - am inteles ca la eurotrial nu e nevoie de licenta de la FRAS. E valabil in continuare acelasi lucru si la Cupe? (macar la standard/hobby sau cum se va mai numai) Multumesc! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Eurotrial In primul rand felicitari! Good job! As avea o intrebare ... In cazul eventurile simultane (ex MMOF - Cupa si Eurotrial) cum se va face? Un pilot sau echipaj va putea participa numai la trial sau poate merge si in traseu? Putin off-topic - am inteles ca la eurotrial nu e nevoie de licenta de la FRAS. E valabil in continuare acelasi lucru si la Cupe? (macar la standard/hobby sau cum se va mai numai) Multumesc! La MMOF, o zi din cadrul evenimentului va fi dedicata Eurotrialului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Eurotrial Thank's man!:h5 Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Eurotrial Club 4x4 Brasov va asteapta la Eurotrialul din 2-3 mai! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Eurotrial @savinescu In Bucuresti este ORAR si ORR deocamdata dar cred ca vor fii mai multi. Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Eurotrial Gyula, Felicitari ptr maturitatea si ptr consistenta regulamentului! Nu stiu de ce am impresia dar cred ca anul asta o sa ne vedem de cateva ori. :2dr:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Eurotrial Multumesc pentru apreciere, dar toata echipa merita felicitarea: Levo, Paul, Adina si eu. :tk Si eu sper ca dupa atita discutii pe site si pe telefon sa ne cunoastem in sfirsit (acest lucru este valabil si pentru ceilalti de pe acest forum). Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Eurotrial ,,Levo Paul Adina si tu'' felicitari,eu credeam ca multi dintre noi ramin la stadiu de cupe.:ypuE FARA LICENTA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Eurotrial @savinescu In Bucuresti este ORAR si ORR deocamdata dar cred ca vor fii mai multi. Ceva date de contact, un tel..., o adresa ? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Eurotrial la orr - cfantana sau trooper (sunt pe forum) ! la ceilalti ai site! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Eurotrial la orr - cfantana sau trooper (sunt pe forum) ! la ceilalti ai site! multumesc !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Eurotrial http://www.orr.ro sau 0740806195 Costin. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: Eurotrial Va rugam frumos sa ramaneti on-topic! (adica Eurotrial only!) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Eurotrial Vad ca nu sunt intrebari! Acest lucru ma bucura , inseamna ca regulamentul este clar pentru toata lumea. Daca totusi sunt ceva nelamuriri datii bice nu ezitati, intrebati! Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Eurotrial Anvelopele BP Pneuss Cross Country, destul de raspandite zic eu, nu se regasesc nici in Anexa 3.2 nici in 3.3. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Eurotrial Din cate am vazut anexele sunt cu profile INTERZISE, cobra/croos/geolander MT nu e un profil agresiv deci ma gandesc ca sunt OK pentru Original sau Standard. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Eurotrial Una din anexele pe care le-am amintit este cu profile permise, cealalta cu interzise. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Eurotrial Da gen Cross Country este permise pt. ca nu are un profil foarte agresiv Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Eurotrial Anexele 3.2 si 3.3 se refera la Original. Nu sunt trecute absolut toate marcile, ci numai tipurile de profil, cu scop informativ. 3.2 cu profilele permise, 3.3 cu cele interzise. Profilul Pneus Cross Country este acelasi cu Yokohama Geolander MT G001 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Eurotrial Daca nu aveti intrebari, va propun sa urmariti filmuletul urmator: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Eurotrial Daca nu aveti intrebari, va propun sa urmariti filmuletul urmator: Frumos filmulet! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate