Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Azi dupamasa am definitivat regulamentul Eurotrial pentru Romania.

Il puteti citi si downlada de pe situl nostru www.offroadtranssylvania.ro

In curand o sa deschidem si situl oficial care va fii www.eurotrial.ro

Orice intrebare aveti, s-au orice nedumerire va rog sa intrebati.

Strength & Honor

www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Eurotrial

In primul rand felicitari! Good job!

As avea o intrebare ... In cazul eventurile simultane (ex MMOF - Cupa si Eurotrial) cum se va face? Un pilot sau echipaj va putea participa numai la trial sau poate merge si in traseu?

Putin off-topic - am inteles ca la eurotrial nu e nevoie de licenta de la FRAS. E valabil in continuare acelasi lucru si la Cupe? (macar la standard/hobby sau cum se va mai numai)

Multumesc!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

In primul rand felicitari! Good job!

As avea o intrebare ... In cazul eventurile simultane (ex MMOF - Cupa si Eurotrial) cum se va face? Un pilot sau echipaj va putea participa numai la trial sau poate merge si in traseu?

Putin off-topic - am inteles ca la eurotrial nu e nevoie de licenta de la FRAS. E valabil in continuare acelasi lucru si la Cupe? (macar la standard/hobby sau cum se va mai numai)

Multumesc!

La MMOF, o zi din cadrul evenimentului va fi dedicata Eurotrialului.

Link spre comentariu

Gyula,

Felicitari ptr maturitatea si ptr consistenta regulamentului! Nu stiu de ce am impresia dar cred ca anul asta o sa ne vedem de cateva ori. :2dr:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Multumesc pentru apreciere, dar toata echipa merita felicitarea: Levo, Paul, Adina si eu. :tk

Si eu sper ca dupa atita discutii pe site si pe telefon sa ne cunoastem in sfirsit (acest lucru este valabil si pentru ceilalti de pe acest forum).

Strength & Honor

www.offroadtranssylvania.ro

Link spre comentariu

Anvelopele BP Pneuss Cross Country, destul de raspandite zic eu, nu se regasesc nici in Anexa 3.2 nici in 3.3.

ARO 244, an 1997, motor L25

ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare