Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Eurotrial Aoleu...pai aici se ajunge? Deci cam asta inseamna sa fi "profi" in eurotrial? 90% din cei de pe forumul asta nici macar nu pot visa la o asemenea masina, intretinerea ei si costuri de participare. Pai dacapana acum CN-ul in offroad costa cam 10.000 de epuroi/an si asta in conditiile unor masini "decente", aici e rupere! Cam cat costa o asemenea masina de la planulpe hartie si pana la intretinerea ei pe un sezon? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Eurotrial Cele mai multe sunt de la Proto. Celelalte categorii sunt mai usoare binenteles. Nu va speriati :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Eurotrial Dragii mei la Eurotrial se concureaza in 5 categorii. Ai o masina 4x4 schimbi anvelopele de strada pe unele MT si deja ai masina de concurs ! Mai ieftin de atit cine poate sa ofere si ce? Sa poti sa concurezi.... sa devii Campion National....si sa participi la etapa finala de Campioni Nationali organizat in fiecare an in alta tara Europeana si sa devii Campion European (toate aceste lucruri depind de tine si masina ta). Da cum evolueaza pilotul si masina asa cresc costurile, ca la orice sport. Dar de ce vrei tu sa incepi imediat cu Proto? Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Eurotrial Nu, Gyula, nu vreau la proto, Doamne fereste! Am urmarit filmul pus de Levo si mi-a placut mult, dar...la banii mei si la criza asta.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Eurotrial Eu as dori sa ma dau la proto dar o sa incep si eu numai la M sau PM. Da banii ...... este problema ce mai mare pentru toata lumea. Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
With Tiger Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: Eurotrial In curand o sa incepem inscrieriile la Eurotrialul din martie de la Cluj. Pregatitiva masinile. Strength & Honor www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Eurotrial In curand o sa incepem inscrieriile la Eurotrialul din martie de la Cluj. Pregatitiva masinile. Bravo !!! Deapucam sa rupem acareturile !!!:br:tk jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Eurotrial @With Tiger Daca pot sa va ajut cu ceva, sa ma anuntati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 (editat) Re: Eurotrial Weekend-ul 1-2 mai a avut loc la Brasov etapa a doua din Campionatul de Eurotrial Romania.Mai multe detalii aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=51234 Editat Mai 3, 2010 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate