Gil Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Salut, niste buni prieteni de-ai mei vor sa-si cumpere un Samurai. Le-a cazut cu tronc urmatoarea masina: http://www.bestauto.ro/suzuki/samurai/masina-de-teren/auto/1393645.htm Intrebarea ar fi: stie careva dintre baietii din Cluj de pe forum, ceva despre aceasta masina? M-as bucura daca m-ar putea ajuta cineva ca nu vreau sa bat drumul de pomana pana acolo. Multumesc anticipat :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Ianuarie 17, 2010 Partajează Postat Ianuarie 17, 2010 Re: Samurai din Cluj.... detalii daca vrei ma duc eu sa o vad dar sa-mi faci o lista la ce sa ma uit concret. pot sa-i fac si mai multe poze daca e nevoie. tel 0744577296 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 18, 2010 Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Samurai din Cluj.... detalii da eu cunosc si proprietarul masini si cunosc si masina,de cand a cumparat masina nu a vazut numai clujul pe asfalt,troliul s-a miontat pe el ca si inceput de drum pentru pregatire off road dar samu acela nu face fata la colegii lui de suferinta,jeep renegade,nissan patrol,jeep cherokee :ha: suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Ianuarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2010 Re: Samurai din Cluj.... detalii Multumesc pentru ajutor, din pacate treaba se amana. Prietenii mei se bazau pe-un imprumut in banca dar dobanda e imensa (la credit de 20.000RON pe 6 ani aproape 15.000 dobanda... :uameni). Numai bine si multumesc inca o data. :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Samurai din Cluj.... detalii Sincer sa iti iei o masina de 4000 de euro cu credit pe 6 ani e cam mult, dincolo de factorul psihologic ca in 6 ani platesti de 2 ori suma, asta daca nu mai apare vreun comision nou, vreo modificare de dobinda, etc. In 6 ani sigur trebuie schimbat ceva pe la masina, iar reparatiile la masinile astea pot fi costisitoare. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate