Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai din Cluj.... detalii

Gil

Postări Recomandate

Salut,

niste buni prieteni de-ai mei vor sa-si cumpere un Samurai. Le-a cazut cu tronc urmatoarea masina:

http://www.bestauto.ro/suzuki/samurai/masina-de-teren/auto/1393645.htm

Intrebarea ar fi: stie careva dintre baietii din Cluj de pe forum, ceva despre aceasta masina? M-as bucura daca m-ar putea ajuta cineva ca nu vreau sa bat drumul de pomana pana acolo.

Multumesc anticipat :h5

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samurai din Cluj.... detalii

da eu cunosc si proprietarul masini si cunosc si masina,de cand a cumparat masina nu a vazut numai clujul pe asfalt,troliul s-a miontat pe el ca si inceput de drum pentru pregatire off road dar samu acela nu face fata la colegii lui de suferinta,jeep renegade,nissan patrol,jeep cherokee :ha:

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Multumesc pentru ajutor, din pacate treaba se amana. Prietenii mei se bazau pe-un imprumut in banca dar dobanda e imensa (la credit de 20.000RON pe 6 ani aproape 15.000 dobanda... :uameni).

Numai bine si multumesc inca o data. :h5

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

Sincer sa iti iei o masina de 4000 de euro cu credit pe 6 ani e cam mult, dincolo de factorul psihologic ca in 6 ani platesti de 2 ori suma, asta daca nu mai apare vreun comision nou, vreo modificare de dobinda, etc.

In 6 ani sigur trebuie schimbat ceva pe la masina, iar reparatiile la masinile astea pot fi costisitoare.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare