Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea

Catalin.V

Postări Recomandate

Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea

Ma bucur pentru aprecierile voastre, dar cel mai mult ma bucur sa vad ca sunt asa de multi oameni care gandesc ca noi. Multumesc tuturor.

Partea a 2-a:

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

bravo :h5.

faina treaba ati facut!

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

foarte tare!

in poze am recunoscut si locul de casa din Tisa unde aveam de gand sa-mi fac o cabanuta, si livada din gurguiata, de unde n-am mai facut tuica de vreo 5 ani.

felicitari pentru initiativa, sunt sigur ca nenea cel batran nu a mai avut asa fericire de cand a bagat primaria curent in Gurguiata, adica de vreo 3 ani.

bafta maxima

Dar Domnu Dan ... ce face-ti nu mai veniti in zona deloc ??? , este adevarat Gurguiata este o zona foarte frumoasa , poate anu asta se face si ceva tuica daca nu mai gasim noi ceva prin beci :)) ...

Da ti un semn cand veniti acasa sa stim si noi .... :h5

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

sire, am venit de sute de ori prin zona, dar de cand s-a intamplat ceva nasol la mine in familie nu am mai dat pe acolo. cand te gandesti ca acolo ne antrenam cu ATV-urile iar zona de la tunel (Buila) o foloseam pe post de bulevard.

nenea la care ati fost sus la Gurguiata nu este un fost super-vanator? Cum il cheama? Cred ca-l cunosc...oricum felicitari si spor la treaba...

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

sire, am venit de sute de ori prin zona, dar de cand s-a intamplat ceva nasol la mine in familie nu am mai dat pe acolo. cand te gandesti ca acolo ne antrenam cu ATV-urile iar zona de la tunel (Buila) o foloseam pe post de bulevard.

nenea la care ati fost sus la Gurguiata nu este un fost super-vanator? Cum il cheama? Cred ca-l cunosc...oricum felicitari si spor la treaba...

Pe nenea din Gurguiata il chiama Turturea Victor.

Este un cantaret la fluier foarte bun.

X3M Offroad Club Valcea
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare