Catalin.V Postat Ianuarie 22, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea Ma bucur pentru aprecierile voastre, dar cel mai mult ma bucur sa vad ca sunt asa de multi oameni care gandesc ca noi. Multumesc tuturor. Partea a 2-a: Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog4x4 Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea bravo super! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea V-ati tinut de cuvant! Felicitari! :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea bravo :h5. faina treaba ati facut! o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea foarte tare! in poze am recunoscut si locul de casa din Tisa unde aveam de gand sa-mi fac o cabanuta, si livada din gurguiata, de unde n-am mai facut tuica de vreo 5 ani. felicitari pentru initiativa, sunt sigur ca nenea cel batran nu a mai avut asa fericire de cand a bagat primaria curent in Gurguiata, adica de vreo 3 ani. bafta maxima Dar Domnu Dan ... ce face-ti nu mai veniti in zona deloc ??? , este adevarat Gurguiata este o zona foarte frumoasa , poate anu asta se face si ceva tuica daca nu mai gasim noi ceva prin beci :)) ... Da ti un semn cand veniti acasa sa stim si noi .... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea sire, am venit de sute de ori prin zona, dar de cand s-a intamplat ceva nasol la mine in familie nu am mai dat pe acolo. cand te gandesti ca acolo ne antrenam cu ATV-urile iar zona de la tunel (Buila) o foloseam pe post de bulevard. nenea la care ati fost sus la Gurguiata nu este un fost super-vanator? Cum il cheama? Cred ca-l cunosc...oricum felicitari si spor la treaba... LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea Felicitari! Mai rar oameni ca voi.:gr1:gr1:gr1:gr1http://forum.club4x4.ro/images/smilies/img%20(14).gif http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tartales Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea frumoasa actiune:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Gurguiata - scop nobil & offroad !!! by X3M Offroad Club Valcea sire, am venit de sute de ori prin zona, dar de cand s-a intamplat ceva nasol la mine in familie nu am mai dat pe acolo. cand te gandesti ca acolo ne antrenam cu ATV-urile iar zona de la tunel (Buila) o foloseam pe post de bulevard. nenea la care ati fost sus la Gurguiata nu este un fost super-vanator? Cum il cheama? Cred ca-l cunosc...oricum felicitari si spor la treaba... Pe nenea din Gurguiata il chiama Turturea Victor. Este un cantaret la fluier foarte bun. X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate