worldscape Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) "Rubicon Warrior" ... sau pregatirea unui Jeep pt Campionat ! Istoric: dupa Cupa ORR de la Valeni ma suna un bun prieten si imi spune ca vrea cel mai "the best of the best" Wrangler de Open-Extrem... deci ne-am pus pe cautat am gasit masina la o reprezentanta in germania: Jeep Wrangler Rubicon - 8000 km ... si dupa peripetii etc intr-un final a sosit in Romanica... ...asa ca de Vineri 15 ian 2010, am dat startul la proiectul "RUBICON WARRIOR": masina: Jeep Wrangler Rubicon 2006 serie limitata Trial Rated ( doar 1000 de unitati produse ), motor 4000 cmc - L6, cutie automata, blocanti fata + spate din fabrica, inmatricutata in Germania din considerente de Taxe de inmatriculare, impozit si asigurare ( in Germania costa cca. 600 Euro / an ) modificari, avand in vedere ca se doreste cel mai performant Wrangler din CNOR ( singurul lucru la care nu am cum sa aduc modificari e pilotul :uameni ): 1. prima etapa in asteptarea pieselor si Kitului de inaltare, s-au pus flanse distantiere de 1,25", overfendere Warrior ( metalice cu ramforsari din teava de 1" ) si provizoriu un troliu de 9.000 lbs cu plasma. urmeaza urmatoarele : - kit 4.5" long arm cu tri-link Rubicon Express; - set directie HD ( bara directie, capete bara, bara panhard...), asta in cazul in care nu ma supar si ii pun directie hidrauluica si zboara toate barele alea idioate...; - bara fata + spate HighRock4x4; - troliu fata 9.000 lbs plasma Superwinch si troliu spate 10.000 lbs Superwinch Husky 10 cu cablu metalic; - sistem WARN DualTray pt 2 baterii OPTIMA, inclusiv upgrade alternator la 200 A si montare Heblu General; - scuturi protectie WARN pt baie ulei/motor ,radiator ( la cutia de viteze / cutia de transfer scutul e continut in kitul de inaltare ), si respectiv capace HD ARB pt grupurile Dana 44; - praguri HD Warrior; - rollcage interior plecand de la rollbar-ul masinii din teava de 2"; - suport roata de rezerva + lada de scule + supot canistre benzina in bena care partial se taie; - usi la 1/2 din AL, bikini top peste Rollcage; - 6 Jante ProComp Rock Crawler 7jx16, 6 anvelope BOGGER 33x10.5x16 (se pot pune si 37-uri, dar optim pt a nu solicita inutil masina am considerat ca 33-urile sunt ultrasuficiente ) cu beadlock-uri interne Staun; - snorkel, filtre KN, terratrip, gps cu antena externa, statii CB (fixa si mobila), compresor integrat in habitaclu, scaune Corbeau, centuri 4 puncte, 4 proiectoare fata 130W si 2 proiectoare spate 130W, suport HiLift, protectii crengi.... astea deja sunt maruntisuri :ha1 ... mai e ceva de pus punem, de taiat taiem.... iar la sfarsit sa vedem ce vom arunca daca masina va depasi 1800 kg :ha: :ha: Editat Martie 2, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Hmmm ... viitorul arata bine ! Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeB Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" un proiect frumos. asteptam rezultatele :D on the turbo side of life. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 19, 2010 Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" frumos...o sa fie! dar as mai fi bagat [daca tot bag :P ] planetare hd fata spate [32spline] blocante detroit sau arb ,rapoarte 4.56-4.88 si 35;uri chiar daca ar fi dus bine si 36-37 dar astra insemna si mai multi bani ...mai bine sa o munceasca intai in stage'ul 1 succes ,si sa ne pui poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... in sfarsit au inceput sa soseasca si piesele si elementele de caroserie, asa ca ne-am apucat Vineri cu drag si spor sa mai facem cate ceva pana ne soseste Kit-ul de inaltare ( cred ca cei de la Rubicon Express ori au prea multe comenzi ori le fac custom pt fiecare client :ha: ) ... prin urmare primul lucru de care ne-am apucat au fost: - montarea barii fata HighRock4x4 si repozitionarea troliului; - montare set de proiectoare KC - 130W; - husa capota "Jeep" - montare grila protectie faruri; - demonatat puntea fata... si aici ne-am oprit...restul saptamana viitoare... Editat Februarie 28, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... ne-am apucat Vineri cu drag si spor sa mai facem cate ceva la RUBICON WARRIOR ... FRUMOS, spor la treaba :br, :tk ptr. poze cel mai "the best of the best" Wrangler de Open-Extrem ... de ce nu JK ? Editat Februarie 27, 2010 de habo Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" azi (Duminica) ca nu aveam stare acasa, m-am dus la hala si m-am apucat sa mai fac cate ceva: - montat grila fata; - repozitionare nr de inmatriculare; - demontat bateria si suportul de prindere in vederea montarii KIT-ului pt. 2 baterii Optima cu Izolator WARN; Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Ei na ca in poza 3 se vede si nasul de la samuraiul meu. cred ca tragea cu ochiul:top Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Ei na ca in poza 3 se vede si nasul de la samuraiul meu. cred ca tragea cu ochiul:top la asa masina cum sa nu traga cu ochiul :grin: ... hai sa vad daca am poze de la montarea troliului pe samurai...si le pun pe net. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" sa te sparg :dr3 ce masina iti faci. :2dr EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" sa te sparg :dr3 ce masina iti faci. :2dr stati asa ca inca nu a-ti vazut nimic !!! asta e doar joaca de weekend !!! :banana:banana:banana Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Numa sa ajung si eu odata la BV sa imi faca masinuta maestrul Marius, ce fain o fi dupa aia :) :ypu Mai pune poze cu mashinutza, cu progrese. EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Numa sa ajung si eu odata la BV sa imi faca masinuta maestrul Marius, ce fain o fi dupa aia :) :ypu Mai pune poze cu mashinutza, cu progrese. azi am fost la garaj sa-ti repozitioneze Alfonso bara Panhard la Jeep, dar mi-a fost lene sa ma apuc de muncit...inca ma gandesc ce si cum cu Izolatoarele de acumulatori, pe care sa-l aleg si prin urmare m-am intors la birou, dupa care m-a enervat la pranz un dobitoc, iar dupa au sunat telefoanele ca la posta... ce draq sa mai fac... poate am maine timp sa ma apuc de ea.... o sa incep prin a-i monta capacele HeavyDuty la diferentiale...sa vad noul KIT de directie Cross-Over...sau sa-l arunc pe cel vechi :wink:... dar acum ma gandesc la cum sa fac rollcage-ul.... si cred ca totul o sa plece de la poza de mai jos... si ramane de vazut ce se sudeaza definitiv si ce se monteaza... intre timp meseriasu' sef, a se citi Marius Lupu, s-a apucat (sper) sa confectioneze usile la jumatate... ca au venit Miercurea trecuta si balamalele, o sa va puna el poze cu ele cum au iesit, respectiv scuturi ( inele de protectie ) pt cardane, scut rezervor si praguri... dar cu rabdare o sa postam ce si cum. Editat Martie 2, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" i ati confectionat half doors? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" i ati confectionat half doors? acuma sunt in lucru, practic sunt niste usi de cadru acoperite cu tabla stiata de AL, iat in partea superioara au geamuri de SoftDoor (panza) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... asadar saptamana trecuta am continuat cu munca: - montarea celor 2 baterii Optima Yellow si a izolatorului ( intr-un final am optat pentru Izolator T-Max si nu WArn deoarece nu aveam suficient spatiu si nu doream sa-l punem in cabina..) ... solenoidul nu este inca montat definitiv... Editat Martie 8, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" - montat grile protectie stopuri spate; - montat capac metalic protectie la busonul de alimentare cu benzina; Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" - montat capace HeavyDuty la diferentiale; - montat kitul de directie Cross-Over si cu pivoti noi Heavy Duty; Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... "decopertat" masina de plastice in vederea luarii masurilor pentru Roll Cage... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ieri seara au sosit si restul de piese: - KIT-ul de planetare + rulmenti fata Alloy USA Front Grande 30 Spline Chromoly; - KIT-ul de inaltare de la Rubicon Express 4.5" Tri-Link Long Arm + amortizoare RE MonoTube; - restul de maruntisuri comandate la incepultul lunii... mai trebuie sa vina doar un troliul Husky pt spate, in rest cheltuielile cu piesele s-au incheiat si chiar ne apucam de treaba. Editat Martie 12, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... presat crucile pe planetare, montat planetarele, montat suportii si proiectoarele langa parbriz, montat suportul de antena (sirius5000), montat consola centrala, presuri Husky la locurile din fata si montat Deck-top-ul si WindBreaker-ul ca sa vedem cu arata Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... continuare: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... Iar ieri 23.03 am ajuns cu masina la Hala de la Halchiu si ne-am apucat printre altele de montat Kit-ul de inaltare... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 25, 2010 Autor Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... pregatitpt montare: - scuturile de la Cutia de viteze/ cutia de transfer ( care e si suport pt tendoanele inferioare ) - asamblat sistemul Tri-Link cu tendoanele superioare Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" smecher liftu asta , tot long arm de la RE as fi vrut si eu dar in perioada respectiva ma depasea la cash ...asa ca am optat pt un super flex ,doar :) succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate