worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... pt. Petre ....in poza de mai jos am "prins-o" cu directia reglata.... nu se mai uita CAS :wink: P.S.: cum se uploadeaza filmuletele ? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" nu le poti uploada aici direct - le pui pe Youtube si pui dupa aia aici link laur - cateva remarci: - am vazut ca ai lasat planetarele OEM - s-ar putea sa crape destul de repede - ma refer la cele de pe fata - chiar daca are Dana 44 planetarele sunt cam ca niste spaghete mai rezistente asa - la fel cu cardanele - la 4.5" iti trebuie cu cruce dubla ca altfel o sa ai vibratii cat cuprinde - plus partea de rezistenta - parca nu am vazut ca ai fi pus asa ceva - la inaltarea aia e pacat sa nu pui 35" - dar probabil ca necesita si rapoartele in grupuri umblate cam astea imi vin in minte acu oricum - frumos! - astept sa le vedem pe toate la lucru - mai am si eu putin si e gata de treaba! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" - am vazut ca ai lasat planetarele OEM - s-ar putea sa crape destul de repede - ma refer la cele de pe fata - chiar daca are Dana 44 planetarele sunt cam ca niste spaghete mai rezistente asa Daca te uitai de la inceputul Topicului observai ca planetarele au fost schimbate cu planetare Cromly 30/30 spline si cu Rulmenti pe 30 Spline. - la fel cu cardanele - la 4.5" iti trebuie cu cruce dubla ca altfel o sa ai vibratii cat cuprinde - plus partea de rezistenta - parca nu am vazut ca ai fi pus asa ceva Cardanul de RUBICON - TJ vine echipat cu cruci duble ( de fapt este cardan facut pt Jeep de Tom Woods, la modelul TRIAL Rated este cu totul alt cardan decat la TJ-ul normal), iar Cutia de Transfer vine echipata cu SYE ... aici ai avantajul ca nu mai trebuie sa schimbi nimica. - la inaltarea aia e pacat sa nu pui 35" - dar probabil ca necesita si rapoartele in grupuri umblate Merg 35-uri lejer, dar am ale 33-uri ca sa permit flexarea mai mare a puntilor si respectiv imi protejez mai bine planetarele si grupul fata, rapoartele sunt de 4.10 rIW2yzlBit8 Editat Aprilie 7, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... ........ P.S.: cum se uploadeaza filmuletele ? Doar incarcate pe youtube si pus link-ul aici sub forma : codul dupa semnul "=" pana la semnul "&" REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... ........ P.S.: cum se uploadeaza filmuletele ? Doar incarcate pe youtube si pus link-ul aici sub forma : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" va multumesc, am reusit sa-l uploadez... Urmeaza in zilele urmatoare de facut restul si anume: - praguri cu ramforsare din sasiu; - montat bara spate; - de modificat si montat scut pt Cutia de transfer si baia de ulei; - rollcage si fixat definitiv consola centrala; - de facut suport pt 2 extinctoare pe rollcage; - de montat statia CB si antena de GPS pe consola centrala; - de montat 2 proiectoare 100W pe rollcare cu directioanare pe spate; - de montat compresorul de aer in cotiera; - de facut si sudat suporti HD pt bratele inferiare fata; - de facut usi vara din cadru la jumatate; - pozitionare definitiva relee blocanti si separare comenzi blocanti fata / spate; - de montat separator semnal pt Terratrip si Terratrip; - de montat alternator 200A; - de refacut instalatia electrica pt izolare (apa), de adus tabloul de sigurante in interior si montat HEBLU central; - de montat troliu spate Husky10 ( asta il asteptam sa soseasca); - de confectionat lada scule, suportii de prindere pt 2 roti de rezerva si pt 2 canistre de 10 litrii in bena spate; - de montat Snorkel-ul; - de montat scaune racing cu reglare lombara si centuri in 4 puncte; - si primul lucru de care ma apuc maine este confectionarea/montarea KIT-urilor de Beadlock-uri pe jante (4+2rezerve).... poze Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" A ramas acolo sau a iesit? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ...@ pinti , eu cred ca a ramas ..:P baieti e frumos, si la final o sa fie si mai si ... nu mi am dat eu seama bine sau nu a flexat foarte mult atunci cand a urcat panta ..a rams in 2 roti in diagonala ... poate ca asa am impresia din film... parerea mea ca e ok pe 33uri ...nu arata disproportionat si merge si bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" a iesit... cu span in marsarier si putin balans.... ca trebuia sa vina mai tare...dar ideea a fost sa probam flexarea puntilor... iar aici a fost OK oricum ceea ce nu am apucat sa filmam afost dupa cand era sa o punem pe o parte :ha: respectiv am si troliat de vreo 2 ori ... Concluzia: KIT-ul lucreaza super misto si face toti banii. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Buna seara ! @ worldscape A iesit bine masina. Undeva mai in fata scriai ca ai presat crucile in planetare. Chromoly am inteles, dar nu-mi spune ca ai folosit crucile de pe planetarele originale... Crucile de la D44 front sunt aceleasi ca si la D30, tip 760X. Sper sa fi folosit ceva mai strong, CTM, sau poate un set de la Yukon Axle and Gear, tip 297X. http://http//www.club4x4.ro/forum/attachment.php?attachmentid=72027&stc=1&d=1270661118 E de apreciat efortul depus in tot proiectul acesta. Ideea este sa nu fi neglijat alte aspecte :top in acelasi timp... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" @Heavy D.: la proiectul asta nu ma intereseaza maruntisuri :ha: Planetarele Cromly/Evolution 30 spline vin cu capete de planetare tot cu 30 spline si cu set de rulmenti pt ele ( rulmentii stock au 27 spline )... iar la cruci vin echipate cu cruci doar ca trebuie presate... este vb de cruci Alloy USA X-Joint 5-760X cu gresor (similare cu Dana Spicer 5-760x) tipul asta de planetare merge si pe D30 sau D35 cu conditia sa fie schimbat diferentialul cu cele de 30 spline... asa am eu pe celalalt Wrangler... ... din experienta si principiu nu vreau sa pun CTM-uri din 2 motive: 1. pretul este aberant si nu este justificat ( cca 270 EURO/bucata fata de cca 50-60 Euro/bucata) 2. puntile D44 nu sunt mult mai destepte decat D30 sau D35 si am vazut punti D44 cu Cromly si CTM-uri care au "rupt" diferentialul (satelitii) ... asa ca prefer sa se rupa crucile ( interesant este insa caci cu Cromly si cruci Alloy/Axle & Gear/Dana Spicer riscul de a rupe urechile de planetare este mic...in 7 din 8 cazuri s-au rupt doar crucile si urechile au scapat datorita tratamentului planetarelor / duritatii ) ... CTM-urile conform spuselor de pe forumuri sunt recomandate pe punti gen Dana 60 unde diferentialele (satelitii) sunt mult mai tapene si mai "strong" iar planetarele mult mai groase Editat Aprilie 7, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Laur, daca ai nevoie de rollcage, te pot ajuta ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Buna seara ! @ worldscape Corect referitor la CTM & Co. Si infinit mai bine sa cedeze piesa cea mai ieftina din tot lantul cinematic, mai ales ca nici nu e greu de schimbat. Eu rulez deocamdata cu 27 splines, dar am in plan niste chestii grele in loc de D30 si D35, ca sa elimin emotiile in offroad, mai ales de cand am bagat Powertrax-urile la treaba grea. In orice caz, ai facut treaba buna pe transmisie si suspensie. Te anunt cand Cherokee-le meu trece la "stage II". O seara buna ! Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" iti trebuie un troliu de 9500 lbs / 4300 Kg, costa 350 Euro + 45 euro placa de montaj...se face in cca4 ore in Bucuresti + manopera binenteles * asta daca nu ti-l montezi tu ) ai PM. Poti sa-mi spui o firma de troliu , evit cele de china daca nu sunt bune , si i-mi poti spune si unde se poate monta nr. tel. adresa, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Poti sa-mi spui o firma de troliu , evit cele de china daca nu sunt bune , si i-mi poti spune si unde se poate monta nr. tel. adresa, multumesc! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=49269&highlight=Lift+Winch pt montaj in Bucuresti cartier Abiatiei in incinta METAV ( in spate la RomAero ca si localizare de principiu ) datele mele de contact le ai. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" @chitidinu:stai linistit caci toate sant made in china. nu cauta made in usa sau japan ca nu vei gasi. probabil ca si copiii o sa -i comandam tot in china am jante aduse din usa, made in china si sunt ok Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" Poti sa-mi spui o firma de troliu , evit cele de china daca nu sunt bune , si i-mi poti spune si unde se poate monta nr. tel. adresa, multumesc! am cautat ceva pe net ,ce parere ai de T-MAX ? sau o alta impresie alta marca! iar placa este stas, pt.orice tip de masina sau speciala,acu daca tot i-mi raspunzi ,te intreb si de anvelope r -17 .Ai idee cele resapate sunt bune pt.noroi sau sa ma feresc, sau un sfat .multumesc. nu pot deschide mesajul care l-ai trimes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chitidinu Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" @chitidinu:stai linistit caci toate sant made in china. nu cauta made in usa sau japan ca nu vei gasi. probabil ca si copiii o sa -i comandam tot in china am jante aduse din usa, made in china si sunt ok Am vorbit cu cineva sunt SUA spune el, pt.4300kg undeva 800 eur.dar probabil cum spui ca tot china le face! Sanatate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" am cautat ceva pe net ,ce parere ai de T-MAX ? sau o alta impresie alta marca! iar placa este stas, pt.orice tip de masina sau speciala,acu daca tot i-mi raspunzi ,te intreb si de anvelope r -17 .Ai idee cele resapate sunt bune pt.noroi sau sa ma feresc, sau un sfat .multumesc. nu pot deschide mesajul care l-ai trimes. sunt bune si T-Max-urile...sau la fel :wink: ... placile de troliu sunt universale si se adapteaza (taie) in functie de masina pe care le montezi, de gume, parerea mea personala sa meri pe gume noi in mintile lor, nu reesapate.... ca si dimensine a-si merge pe 15" sau 16" nu pe 17"... tel mele sunt: 0722-306.000 / 0751-306.000 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" gata... si a fost inaugurat la B.O.R.C. 2010 ... plecat de pe locul 33 .... terminat pe locul 5 !!! Pilot: Dan Cernisov Co-pilot: Marius Lupu Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" a iesit bine .daca aveti poze .as vrea sa vad si eu mai de'aproape usile half facute de marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" a iesit bine .daca aveti poze .as vrea sa vad si eu mai de'aproape usile half facute de marius altele mai bune nu am inca.... in ultima saptamana s-a lucrat in draci si nu am mai facut poze.... practic sunt copiate usile tubulare de la BestTop , aplicate inchiderile originale ( care s-au comandat ) si acoperite cu tabla striata de AL.... ies la vanzare la cca 400 Euro / setul fara oglinzi. Editat Iunie 24, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 (editat) Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... SI continua modificarile, dupa etapa de la Bucovina, s-a hotarat: - construirea unui rollcage exterior; - renuntarea la acel frumos Snorkel care tot era proptit in copaci... - schimbarea aripilor cu overfendere metalice Warrior cu aripi XRC de la Smittybilt ( detaliat in cele 2 poze ) ce a iesit s-a vazut la Tg. Mures... Editat Iunie 19, 2010 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 19, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" ... si URMEAZA: - upgrade-ul de la planetare traditionale cu cruci "Alloy USA Front Grande 30 Spline Chromoly", care vor ramane de rezerva, la planetare homocinetice de la RCV Performance. - directie Full Hidraulica de la PSC Motors( atentie, nu directie asistata !) - inlocuirea troliului fata ( 9000 de la Superwinch ) cu un troliu de viteza si anume: Gigglepin4x4 - GP 84 twinmotor 2x6.8 cai si cu rapoarte pt o crestere a vitezei cu 50%, cu vreo 50 sau 75 m de Plasma12 ... adica trage saracutu' cu vreo 15 metrii/min de saptamana ce urmeaza incep cu upload de poze din stadiile de montare ale directiei hidraulice. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: se pregateste ..."RUBICON WARRIOR" alte poze cu RoLLCage-ul exterior suplimentar, cu noile aripi si partial din interior... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate