Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 o iesire prin Poiana Mica...... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2007 si inca..... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2007 nici una....ca am avut un fotograf bun cu mine :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 ... faine pozele nea' Turagmes ! ... am remarcat ca ai aprins lumina-n sat :ga, cu proiectoarele alea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 28, 2007 Partajează Postat Octombrie 28, 2007 Batrane !!!! vad ca nu te lasi de loc :D :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Buna treaba, dar eu tot nu sunt impacat cu ideea ca te duci singur in iesirile tale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Max....crede-ma ca nici mie nu-mi place.......dar asta e...noroc ca nu trebuie sa merg prea departe...si daca e sa raman pe acolo.....chem ajutoare destul de repede.....la Electrica masinile de interventie sunt Mitsubishi L200..... :grin: :grin: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 ... faine pozele nea' Turagmes ! ... am remarcat ca ai aprins lumina-n sat :ga, cu proiectoarele alea ... Asa arata cu lampi de 55w......4 bucati in proiect am niste proiectore de camion.....110w x 6..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 ... faine pozele nea' Turagmes ! ... am remarcat ca ai aprins lumina-n sat :ga, cu proiectoarele alea ... Asa arata cu lampi de 55w......4 bucati in proiect am niste proiectore de camion.....110w x 6..... Atunci, poate imi faci si mie rost de 2 bucati ... din alea cum ai tu acum, de 55 W ... vreau sa le pun pe spate pe amandoua ... daca renunti la doua dintre ele, atunci cand le procuri pe cele mari, sunt amator ... nu ma uita ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 cand ajungi la Brasov....da-mi de stire...si mergem la magazinul de camioane....si-ti iei ce vrei... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate