Yonutz Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Re: Taifun TAT Avand in vedere greutatea puntilor (am aproximat eu ...cel putin 350kg echipate cu jante si anvelope) imi e greu sa cred ca aceasta masina va iesi (a iesit) in limita celor 1500kg. Ar fi interesant de facut niste calcule, cine stie a le face ...evident! Asa la prima vedere ... ALH-ul mi se pare o submotorizare ptr proiectul asta indiferent de reductii si cuplul rezultat. Atat cat pricep eu...a gandi. Daca aruncati un ochi peste ocean o sa vedeti ca asemenea "structuri" primesc in general motoare foarte mari. Si ma gandesc ca aia de peste balta stiu ce fac ... Acest post nu are rolul de a arunca pisica in gradina constructorului ... E doar o discutie libera si atat ...cu argumente pro sau contra ...si doresc sa ramana din punctul meu de vedere asa, in acelasi timp cerandu-mi anticipate scuze constructorilor daca am gresit cu ceva in ceea ce am afirmat aici. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Taifun TAT E motorul ARL de 150 hp .masina avea 1700 kg inainte.sa vedem ce mai taiem so usuram. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Taifun TAT super treaba. @larry24, daca-mi permiti, in configuratia actuala: tendon_mod1.pdf puntea fata nu o sa te ajute prea mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Taifun TAT Excepatand cazul in care in loc de bucse la tendoane sunt folosite articulatii sferice. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WoBu Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Taifun TAT Frumos proiect.In legatura cu motorul va spun eu ca merge..Am pus eu pe Toyota 1.9AFN cel de 110 cai , intradevar , l-am modificat pe la 200-220 cai , de asemenea masina are punti portale si merge super. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Re: Taifun TAT Spor Lary .Tre' sa platiti ,,drepturi de autor " la baiatu :old .In sfarsit lumea face diferenta intre Tdi (ALH,AFN,1Z...) SI TDI cu pompa injector (PD) ATJ ,AJM ,ARL ..... pentru neincrezatori : eu am ,,in ograda" motoare de 4.2,4.0 ,5.2,5.7 si ruginesc +o sa rugineasca in continuare .In ultimii 3 ani m-am dat cu 19 tdi AJM resoftat si nu exista comparatie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Taifun TAT astertam sai dam cheie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Taifun TAT masina avea 1750 kg minus 50 litri benzina inca 50 kg din galeria de evacuare plus instalatia de ulei (avea 18 litri ulei pt motor)poate 50 kg de la motor si mai vedem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
666 Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Taifun TAT Lary degreseaz-o ca pe porc. Jos cu Șoriciul! Vreau sa le arătăm cum se pierd stopurile in zare! Dacă nu iese Din prima scoatem si fileurile de pe spate si o facem tricicleta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Re: Taifun TAT Prima proba scurta: [video=youtube_share;Nuwz-6FnAlQ] Editat Septembrie 24, 2014 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Re: Taifun TAT Arata-ne ceva Lary mai deosebit ca asa mergea si cu motorul de BMW V8 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Re: Taifun TAT Asteptam NOUTATI :grin: ..........SECRETOSILOR ............... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
larry24 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: Taifun TAT rabdare ca nu ma da pe spate e puturos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Re: Taifun TAT rabdare ca nu ma da pe spate e puturos Inca nu ati rezolvat ? O sa ratati GTC-ul ? Nu se poate . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate