Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Taifun TAT

TaifunOffroad

Postări Recomandate

Re: Taifun TAT

Avand in vedere greutatea puntilor (am aproximat eu ...cel putin 350kg echipate cu jante si anvelope) imi e greu sa cred ca aceasta masina va iesi (a iesit) in limita celor 1500kg.

Ar fi interesant de facut niste calcule, cine stie a le face ...evident! Asa la prima vedere ... ALH-ul mi se pare o submotorizare ptr proiectul asta indiferent de reductii si cuplul rezultat. Atat cat pricep eu...a gandi.

Daca aruncati un ochi peste ocean o sa vedeti ca asemenea "structuri" primesc in general motoare foarte mari. Si ma gandesc ca aia de peste balta stiu ce fac ...

Acest post nu are rolul de a arunca pisica in gradina constructorului ... E doar o discutie libera si atat ...cu argumente pro sau contra ...si doresc sa ramana din punctul meu de vedere asa, in acelasi timp cerandu-mi anticipate scuze constructorilor daca am gresit cu ceva in ceea ce am afirmat aici.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Taifun TAT

Spor Lary .Tre' sa platiti ,,drepturi de autor " la baiatu :old .In sfarsit lumea face diferenta intre Tdi (ALH,AFN,1Z...) SI TDI cu pompa injector (PD) ATJ ,AJM ,ARL .....

pentru neincrezatori : eu am ,,in ograda" motoare de 4.2,4.0 ,5.2,5.7 si ruginesc +o sa rugineasca in continuare .In ultimii 3 ani m-am dat cu 19 tdi AJM resoftat si nu exista comparatie .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare