Catalin.V Postat Ianuarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends is a pity, that i had now change to come with you but there was something wrong with me :bleah Daca ai scrie intr-o limba pe care o cunosti, poate ne-am da si noi seama ce vrei sa zici. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Ianuarie 25, 2010 Partajează Postat Ianuarie 25, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends da, frumos, foarte frumos "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends E randul meu sa multumesc echipei X3M! A fost (ca de obicei) tare frumos, baieti de gasca, peisaje de mare efect. Voi reveni cu mare placere de oricate ori pot... Ca dovada pana acum am lucrat la : poze. Iata cam ce vazuram ;-) : http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/01/winter-4x4-action.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/01/dacos-action.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/01/wcr-really-bad-shot.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2010/01/lel-winter-01.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Si inca 4 (parca ar merge o limita mai mare) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Foarte frumos, superb, gasca mare. Trebuie sa ajung si eu odata pe acolo. Imi place foarte mult zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends @cristi 1 .... poti veni cand vrei , este o zona prea frumoasa sa o ratezi ... iara primirea ca oaspete o sa iti placa :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends @watcher , ca intodeauna super de treaba ... poze nu mai vorbim ... te asteptam cat mai repede in zona ... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dicomes Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends de multe luni de zile va urmaresc iesirile, dar din pacate doar pe net! poate cand voi termina si eu cu proiectul meu o sa ma alatur voua, daca mai primiti inca un M in formatie! Felicitari pentru iesiri si fie ca acest grup inimos din Valcea sa reuseasca sa pastreze ce au declansat! Club Sportiv X3M Off Road Rm.Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends de multe luni de zile va urmaresc iesirile, dar din pacate doar pe net! poate cand voi termina si eu cu proiectul meu o sa ma alatur voua, daca mai primiti inca un M in formatie! Felicitari pentru iesiri si fie ca acest grup inimos din Valcea sa reuseasca sa pastreze ce au declansat! @dicomes , Leonard ... te primim cu drag , mai ales ca familia '' M '' creste , da mi te rog un PM cu nr tau de mobil ...si discutam mai multe ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Frumoasa plimbarea , si vremea se pare ca a fost buna , felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
livia si noro Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends salutare tuturor:h5 este prima postare aici. intradevar a fost una din cele mai reusite trasee facute iarna aceasta care nu se termina.la fel ca si ceilalti ''fusei'' si eu invitat la aceasta iesire care a iesit superba :1 cu tot cu ratacirea prin padure .Am si ceva poze dar habar nu am cum sa le pun asa ca pana atunci:dr1 Cine nu are loc de mine, sa se inghesuiasca ! Ford Maverick -W.W.O.C.-RM.VALCEA :jp1:rsp :rsp Crazy Wolf->0740130543 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Salutari si tie @livia si noro , sa pui ceva poze mai jos unde scrie Administrare Atasamente dai click , mai apoi Browse si tot asa ....:h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Un mic film realizat cu ocazia acestei iesiri. Enjoy! Partea 1: Editat Ianuarie 31, 2010 de Catalin.V Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 30, 2010 Partajează Postat Ianuarie 30, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends FRUMOASA IESIRE !!! Bravo baetii !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Multumesc tuturor pentru aprecieri si va dedic ... Partea a 2-a: Sper sa va placa Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Frumoasa iesire ! :br la mai multe si tot frumoase. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Idilice peisaje! Bravo, domnilor, pt iesire! Domnul cu Transporterul este un mare meserias "covrigar"! Stie exact ce sa faca cu volanul, chiar daca masina nu este ce trebuie in asemenea conditii! Felicitari. Pe de alta parte, G-ul a fost tare haios la urcarea cu spatele "ajutat" de ATV!!!:ha: Ai blocat tot acolo, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Winter Offroad Fun ... by X3M & Friends Va steptam pe toti, noi iesim aproape in fiecare duminica. Avem trasee si mai "tari". X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate