maiden Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Haideti sa dezbatem avantajele si dezavantaje inmatricularii ca si autoutilitara. In cazul meu 2.8 TD. Aveti cazuri concrete, avati masini inmatriculate ca si autoutilitare?! Impozit mai mic? Taxe de drumuri mai mari?! Asigurari mai mici?! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara Dap...avem, si inca nu una ci destule.... de la 2400 ron la 500 ron / an impozitul.... RCA-ul ... nu stiu, ca nu avem de aproape 1-1.5 ani... merge pe platforma la drum lung, in oras nu m-a oprit nenea sa intrbe de sanatate... iar accidente nu am avut din vina mea... doar au intrat altii in mine, si au renuntat sa se mai duca sa declare ca isi pierdeau carnetu' :ha: Taxa de drum .... nu s-a cumparat Rovignieta...ca o imprumut de la alta care are.... economie 1900 ron / an. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara si mai poti enumera pe langa taxele mari si taxa de la podul cernavoda de o mare nerusinare. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara impozitul e mai mic intradevar.....dar rovigneta e in jur de 460 ron/an si rca -ul sare de 900- 1000 ron /an financiar cred ca e mai avntajos in cele de urma utilitara......... ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara impozitul e mai mic intradevar.....dar rovigneta e in jur de 460 ron/an si rca -ul sare de 900- 1000 ron /an financiar cred ca e mai avntajos in cele de urma utilitara......... am mai auzit povestea asta cu rovineta mai mare....de unde ati scoso? eu am asa: lc 120 3000cm utilitara impozit anual 360 ron rovineta 90 ron rca 16000 ron toate cu masina pe firma. avantaj clar utilitara. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara daca vreti un rca mai mic inmatriculati masina pe numele unui pensionar.... io pe a mea am inmatriculat-o pe numele lu socramea si a scazut de la 9 la 7 mil /12 luni (i-am lovit adanc) jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara rca 16000 ron. 160 de milioane RCA....? Eu la motor de 2.8D platesc RCA 620 de ron/12 luni. Am facut-o acum 4-5 zile iar impozit 360 de ron pe an. Rovinieta NU cumpar. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara am facut si eu autoutilitara din al mau (multumesc nike) nasol a fost ca am avut prieteni care s-au suparat pe mine (cred ca s-au simtit tradati in fata vitregiei fiscale) in rest... deocamdata asigurarea e aceeasi, ca nu am schimbat si talonul si nu iil schimb pana mai am verificare idem cu rovinieta e adevarat ca ar fi mai mari dar nu cat sa acopere scaderea de la impozit clar avantaj utilitara mai mult, sa vedeti cand se pun astia sa faca impozit pe norma euro...sa vedeti avantaje la autoutilitara atunci forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara Toyota Hilux 2.4 D achitat azi RCA 6 luni 405 lei Ardaf (fac reducere ca ii inmatriculata pe femeie peste 50 ani si nu sta in oras resedinta de judet) impozit (a se citii chirie la stat) 380 lei rovinieta 67.67 lei pe 30 zile (aprox 400 pe un an) cam astea au fost cheltuielile (CHIRIILE) nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara are cineva un pont ptr a face utilitara un Y60 4,2?Binenteles cu cele de rigoare...:grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara 160 de milioane RCA....? Eu la motor de 2.8D platesc RCA 620 de ron/12 luni. Am facut-o acum 4-5 zile iar impozit 360 de ron pe an. Rovinieta NU cumpar. am scris gresit rca: 1200 ron ,12mil vechi. a mea e pe firma de aia e mai mult. ca si pont valabil pt toata lumea: daca masina are trecut 7 sau 8 locuri in talon, poti ramane cu 5 locuri ca si utilitara. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara L200 autoutilitara inscris pe firma: -impozit aprox 400ron -rca 1250 ron/an -rovigneta aprox 430ron Este adevarat ca daca ai masina autoutilitara ai regim de viteza ca TIRul, sau masinile mari? Am auzit ca a fost oprit pe autostrada soarelui cineva cu un L200 si are viteza maxima pe autostrada 90km/h. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara Cunoasteti pe cineva care ma poate ajuta sa fac toyota utilitara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara Nu are cum.Aici Vorbim de autoutilitare din categoria N1(adica pina in 3.5 tone), la care se incadreaza si toate dubitele care circula pe soselele patriei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 (editat) Re: Avantaje/dezavantaje ale inmatricularii ca si autoutilitara Categoria N1 -Autovehicule concepute si construite pentru transportul de marfuri. Cum poate fi inmatriculat un suv cu 5 locuri in autoutilitara ? AUTOUTILITARA : vehicul destinat transportului de marfuri........conceput si construit pentru transport de marfa, cu 4 sau mai multe roti, ..etc Pot fi inmatriculate cel mult ca autovehicule de teren, adica N1G desi trebuie sa mai indeplineasca si alte conditii. Dar pentru autovehiculele de teren nu am auzit sa existe o taxa speciala. Dupa cum scrie, o autoutilitar trebuie sa arate del putin altfel decat un suv ca sa poata fi inmatriculta ca o autoutilitara. Ce se intampla daca in certificat scrie autoutilitara si te gaseste la un control cu masina cu 5 locuri, normala ? Eu cred ca iti opreste certificatul instatnt si te duci acasa pe jos sau cu cevrei tu dar nu cu masina aceea http://www.rarom.ro/cs-uploads/categorii_vehicule.pdf Editat Noiembrie 23, 2013 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate