misi_merch Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Nu inteleg din ce cauza, dar acest topic a fost sters de pe forum. Daca nu deranjeaza pe nimeni, l-am repus, si va mai dau in link cu un filmulet de la raliu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Libya Rally 2010 Pai nu te-ai prezentat. Nu are nimeni treaba cu postarea, e chiar binevenita, dar fugi la prezentare membri si povesteste-ne cine esti si ce faci :) Asa e regulamentul forumului. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aviatractor Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Libya Rally 2010 Servus , nu o sa fiti singuri acolo, o sa aveti un "Eye in the sky" http://www.pilotmagazin.ro/altele/806-nr20-primul-echipaj-de-zbor-ultrausor-din-romania-face-cunostinta-cu-nisipurile-africii.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Libya Rally 2010 Pai nu te-ai prezentat. Nu are nimeni treaba cu postarea, e chiar binevenita, dar fugi la prezentare membri si povesteste-ne cine esti si ce faci :) Asa e regulamentul forumului. pai s-a prezentat omul in clip... foarte tare Renegade-ul, si echipat, pacat de problemele tehnice. felicitari pt curaj Szabi ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: Libya Rally 2010 felicitari Missi, pentru prima data ai facut mai mult decat bine! despre prezentare...aici e ca la Mc Donald's..., daca vrei bigmac fara maioneza NU se poate ca nu au poza pe casa cu asa ceva, unii nu mai pot respira fara un regulament despre. pentru celalti... daca va uitati la film va dadea-ti seama cine e si luand in considerare ca nu e vr-un samsar sau un bagator de seama, se putea si fara sa-i stergeti postul. Mai mult are comunitatea de pe acest forum de castigat vazand ce fac unii dacat sa-i banam ca nu si-au facut prezentarea! sunt unii p'aici, cu "putere de a sterge " posturi care cu toata prezentarea ce si-au facut, nu inseamna nimic pt miscare, nu-i cunoaste nimeni din cei care fac ceva cu adevarat, adica se "dau". daca vreti sa ramana acest forum un pilon in cadrul miscarii de offroad, potoliti-va si nu mai stergeti posturi aiurea doar ca respectivul nu s-a facut cunoscut VOUA prin prezentari sau postari fara valoare! Moderatorii ar trebui sa adauge valoare forumului nu sa anihileze valorile si sa-ncurajeze non-valorile, barfele si toate alte KKt-uri. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: Libya Rally 2010 Felicitari, misi! Bafta la urmatoarea competitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: Libya Rally 2010 mishi va lasau cu GPS? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Libya Rally 2010 Mersi mult de sustinere! Eu imi cer scuze pentru confuzia creata, dar postarile mele au fost sterse odata cu reinoirea forumului. A fost o confuzie si gata. Am mai postat si la sectiunea competitii, dar nu stiu unde este mai bine sa postez sa pot impartasi unele lucruri. Cei de la offroad poate nu se uita la rallyraid si invers. Totusi mai postez odata si aici, iar voi imi spuneti de acum unde sa scriu. Abiam m-am intors de la editia 2010, adica ieri si va si spun cateva cuvinte cum a fost. Dupa cum poate stiti deja am reusit cu chin cu vai un loc 2. Dupa ce mi s-a ars cureaua de variator din cauza filtrului de la admisia racitorului variatorului nu am mai sperat deloc la un podium. Dar asa cum multi alti concurenti mi-au spus sa nu ma necajesc pana nu trec de finisul din ultima zi am reusit sa recuperez foarte mult din ora pierduta cu schimbatul curelei. Inca odata am invata ca la aceste concursuri tot timpul sunt niste rasturnari de situatii incredibile. Cam 50% din concurenti abandoneaza in primele 2 zile, dupa care pana la sfarsit raman doar 20%. Probabil puteam sa ajung si eu mai aproape ca timp de castigator daca eram mai bine pregatit fizic. Cred ca am fost cel mai epuizat din viata mea, a fost horror cum muschii nu mai vroiau sa asculte de comenzi si nu eram in stare sa merg mai repede. Am crezut ca m-am recuperat 100 %, dar nu numai ca am nu m-am recuperat cred ca am fost si sub forma mea fizica normala. Am avut zile cand 7 ore erau numai acele dune mici peste care trebuia sa sari sau sa mergi tot timpul sus jos exact ca si la un trial. Adica un trial de 7 ore!!. Mi-am revenit abia dupa ziua 4 cand a trecut putin febra musculara si m-am obisnuit cu efortul. Am mai avut si 2 pene cu care am pierdut 20 min, care in mod normal ar fi fost usor recuperabile. Pana la urma a fost din nou o experienta unica, Tunisia totusi ne fiind atat de frumoasa ca si Libya. In Libya este frumos cand ti se strange stomacul vazand ce munte enorm de nisip ai de urcat, in Tunisia te enervezi si te rogi sa se termine odata acele dune mici sa te poti relaxa macar cateva minute pe o portiune mai dreapta. Din nou am avut parte sa-mi fac prieteni noi din lumea rallyraid, niste oameni extraordinari, oameni care apreciaza si iubesc desertul, cursele si fair playul. Nu stiu momentan ce sa va mai povestesc, dar am sa revin cu filme de la camerele onboard sa va faceti o idee mai reala cam ce este acolo. Despre Alin pot sa va spun ca a mers foarte bine, a si fost in frunte mai multe zile in sir, dar din pacate a abandonat din cauza ca nu a luat 2 CP-uri. Multe despre raliu puteti vedea pe libyarally.com sau live pe http://libyalive.tanka.be/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Libya Rally 2010 Si anul trecut si acum aveam GPS, navigatia nu era f grea, te puteai corecta destul de des dupa WP din gps. Nu prea aveai cum sa te ratacesti zeci de km. Sper ca la anul vom fi mai multi din romania si cu masini avand in vedere ca este cel mai corect concurs din desert si din p.v al pretului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Libya Rally 2010 Aici e aceeasi competitie? Este aceeasi competitie, dar din 2008 unde eu nu am fost, denumirea a fost schimbata din Libya Desert Challenge in Libya Rally Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Libya Rally 2010 Bravo Mishi! E foarte tare locul 2! E cea mai buna perfomanta romaneasca in RR la clasa quad! La moto cea mai buna performanta e locul 1 la clasa productie a lui Mani de anul trecut de la raliul marocului. FELICITARI! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Libya Rally 2010 Foarte fain! Se pare ca dintre toate sporturile cu motor aici avem cele mai bune rezultate externe. Desi nici la moto nu ne facem de rusine. Felicitari! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misi_merch Postat Mai 19, 2010 Autor Partajează Postat Mai 19, 2010 Re: Libya Rally 2010 Cateva poze de la editia 2010 Libya Rally. Se poate vedea cat de mici si dese sunt dunele, iar voi va inchipuiti cat efort fizic ai nevoie sa stai in picioare si sa sari peste ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Libya Rally 2010 Mushu tata, ma bucur tare ca ai reusit sa ajungi pana acolo, si mai ales ca ai reusit sa ajungi pana la capat. Pacat ca Alin a ratat check-urile dar macar a ramas cu plimbarea si mai ales cu un antrenament serios in conditii de cursa. Este foarte important, mai ales ca aceste experiente va vor ajuta sa alegeti la ce curse o sa va dati in continuare. bafta maxima LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: Libya Rally 2010 Bravo Mishi!!!!! Nu uita de copilot!:)) Poop, Clau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate