Max Postat Mai 16, 2008 Autor Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Memoriu impotriva taxelor auto ... dar cu impozitele cum ramane? Pe mine asta ma doare ca am platit 30 de milioane doar la o masina. Eu am scris si de impozite dar nu am primit nici un raspuns. Cred ca o sa fac GREVA FISCALA. :grin: Cred ca asemenea actiune ar trebui sa facem toti, ma refer la scara nationala mai ales agentii comeriali, pt ca aici ii doare pe guvernanti. La bani. Nu exista nici un precedent de genul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nicumur Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: Memoriu impotriva taxelor auto http://www.youtube.com/watch?v=ZfGBUM5BEYs Am urmarit si discutiile de pe BMW forum de acum un an. Afirmatiile gen "da-i incolo pe astia, ca si-au luat "Gipane" care consuma 20-30 de litri la 100 Km, deci platesc sute de euro pe luna pe benzina, => au bani de impozite, nu ca noi amaratii cu Dacie din 1970, etc., etc" - fac aproape inutile protestele noastre. Ma tem ca, pentru a fi eficace, o greva fiscala trebuie sustinuta de TOTI proprietarii de masini cu cilindree mare - un numar restrans de proteste ar fi apa de ploaie. Deasemenea, refuzul platii impozitelor catre stat (fara sustinerea mass-mediei) nu poate duce decat la majorari de plati si, eventual la executari silite. Pentru un Jeep v8 de 5126 cmc platesc si eu acelasi impozit, 3050 de lei (cu cei 7% reducere pentru plata integrala inclusi) :twisted: Problema (asa cum o vad eu) ar fi renuntarea la discriminare in aplicarea impozitului - adica, sa fie tot calculat la fractiunile de 200 cmc, DAR sa nu creasca progresiv functie de capacitatea cilindrica - adica, sa se decida o medie (ideal ar fi 30 de lei per fractiune, nu 120 de lei cum platim noi acum). Daca se doreste organizarea de proteste (ceva gen pichetarea Palatului Victoria de vreo cateva sute de "4x4" cu ambalarea la maximum a motoarelor) - contati si pe mine :wink: OIIIIIIIO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Memoriu impotriva taxelor auto se pare ca e paste o unifcare a impozitarii http://www.adevarul.ro/articole/impozit ... ana/353268 dar .... m-ar mira rau de tot sa nu fie la limita superioara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Memoriu impotriva taxelor auto Corect.. nu vad ca statul roman sa cedeze si sa aduca impozitul la un nivel normal. Pe data de 25 mai a expirat termenul pana la care statul roman trebuia sa publice normele metodologice privitoare la taxa de poluare la autoturisme. ei singuri au zis 30 zile de la data publicari legi.. si au trecut. Astept raspuns oficial de la min mediului. PS.. poate acum e momentul sa se faca ceva.. Cei cu aro sa cerara sa nu creasca.. si restul sa scada. Drr realist fiind... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
10NUT Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: Memoriu impotriva taxelor auto Haide-ti oameni buni sa facem ceva concret ca de la ei nu primim decit "apa de ploaie" si sunt multumiti ca ne invirtim in jurul cozi (care sincer e cam lunga la ROMANI). Sunt alaturi de ORICE ACTIUNE deoarece m-am saturat de.......TOT ce tine de taxe si impozite (exagerate), si in deosebi de politicienii autohtoni, made in romania. Referitor la raspunsul primit de MAX ei chiar cred ca traim ca strutii.............nici nu stiu cum sa mai comentez si sincer chir m-am saturat. " MAI BINE SA EMIGRAM " (citat) :p ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 Re: Memoriu impotriva taxelor auto Nu mai mai asteptam ca acctiunea sa continue.. dar vad ca m-am inselat. Oricum sanse reduse asa cum vad eu treaba. Åžtire: Comisia de petiÅ£ii a PE la BucureÅŸti Trimite acest articol unui prieten Tipărire InternaÅ£ional Corespondenţă din Bruxelles - Comisia de Petitii a Parlamentului European va efectua o vizita in Romania, in perioada 25-28 iunie la Bucuresti, pentru a avea discutii pe tema taxei auto cu reprezentantii parlamentului roman, cei ai ministerelor de Justitie, Mediului si Economiei, precum si cu petitionarii ACR. Vizita delegatiei forului legislativ european are loc la invitatia adresata acestora de catre europarlamentarul roman Victor Bostinaru, membru al acestei comisii, dar si ca urmare a depunerii la aceasta comisie a unei petitii semnate de peste 120.000 de romani care s-au pronuntat impotriva taxei si au cerut forului legislativ sa intervina in disputa cu executivul de la Bucuresti. Guvernul Rominiei va fi obligat sa inapoieze cetatenilor banii si sa aplice noua formula adoptata de Parlament pentru taxa auto, sub amenintarea declansarii procedurii de infringement din partea Comisiei Europene, respectivc incalcarea prevederilor europene. Potrivit statisticilor oficiale, Parlamentul European primeste anual peste 1.000 de petitii de la cetateni din toata Europa. Parlamentul raspunde cetatenilor individual, dar sunt si subiecte de interes general, care sunt discutate in plen. Potrivit procedurii PE, cand cetatenii UE trimit o petitie la Parlament, aceasta ajunge la Comisia pentru petitii, aceasta decizand daca petitia indeplineste toate criteriile formale si daca se refera la domeniile de activitate ale Uniunii. www.amosnews.ro ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate