Ruff Riders Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Iata ca dupa agitatia sarbatorilor de iarna si dupa adapatul exagerat al Bivolului de la Calugareni, a venit timpul pentru relaxare, odihna si tratament, undeva pe Valea Prahovei, prilej cu care am facut citeva iesiri foarte soft impreuna cu famila. Nu vreau sa ma lungesc prea mult cu vorbele, asa ca atasez citeva poze. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Bivolu' la tratament Natura la minus ...... multe grade. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Bivolu' la tratament Un tunel desprins parca din file de poveste. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Bivolu' la tratament Drum catre una din cabanele de vanatoare ale lui Ceausescu (nu cea din poza). PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Ianuarie 31, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Bivolu' la tratament Un tatic fericit, paznicul vilei de vanatoare si..... natura inghetata. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Bivolu' la tratament :br:h5Sa-ti fie de bine .... de acelasi tratament am profitat si eu la BRAN :grin: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Ianuarie 31, 2010 Partajează Postat Ianuarie 31, 2010 Re: Bivolu' la tratament Bravo ! Frumos frumos pe Valea Azugii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Februarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Bivolu' la tratament :br:h5Sa-ti fie de bine .... de acelasi tratament am profitat si eu la BRAN :grin: Daca stiam trageam o fuga in zona si poate ieseam impreuna...Poate data viitoare. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Bivolu' la tratament Ce bine-i sta Bivolului in zapada... :grin: Super poze! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: Bivolu' la tratament Am si eu un "aftobuz" d'ala! Am fost si eu in weekend undeva in zona Covasna si am ramas uimit de cum poate sa mearga. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate