Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010

FlorinGhimis

Postări Recomandate

Vizitator Ricanu

Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010

Yo am fost la Ski , pacat ar fi iesit un film pe cinste..

Dar si pozele sunt super.

Salutari,

Ricanu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumoasa tare iesirea de pe Vf Simon!:tk

Si lada lui Sacalu e vanata la fiecare iesire...de fiecare data scoate el ceva bun de pe acolo...cafea...palinca...mancare...nu stim ce ne-am face fara ea si bieinteles fara el ca doar el stie cifru:br:h5

De palinca :g, dar pentru copiloti ONLY!:2dr

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

Pai asa trebuie Dac doar pentru copiloti doar ei au voie sa deguste din licoarea magica(palinca)..si asta doar daca fac o fapta de vitejie si au multe trolieri.

Oricum licoarea e in Toyota lui Sacalu sub cifru...deci primim doar cand crede Sacalu de cuviinta ca meritam..oricum eu cred ca noi copiloti meritam oricand ce e mai bun:tk,dar ce pot sa zic ca nu mai sunt locuri de copilot...s-au ocupat:grin:

Link spre comentariu

Pai asa trebuie Dac doar pentru copiloti doar ei au voie sa deguste din licoarea magica(palinca)..si asta doar daca fac o fapta de vitejie si au multe trolieri.

Oricum licoarea e in Toyota lui Sacalu sub cifru...deci primim doar cand crede Sacalu de cuviinta ca meritam..oricum eu cred ca noi copiloti meritam oricand ce e mai bun:tk,dar ce pot sa zic ca nu mai sunt locuri de copilot...s-au ocupat:grin:

Deci in sticla aia era palinca de la Cluj! Si eu care am aprins focul cu ea :ha: credeam ca e benzina .

Mariusica, putem rezolva cu locurile de copilot , organizam curs , dupa care dam examen, proba teoretica la carciuma si practica in teren .

Da tu stai linistit ca treci sigur ,mai ales dupa ce ai troliat de doua fire de iarba si a mai si iesit fara incidente .

Domu, Sebi de la Cluj , daca mai arunci cate un ochi pe aici te rog sa iei act ca palinca de la matale e pe sfarsite . si uite ca baietii sufera .

Link spre comentariu

Asa e...suferim fara palinca!I-l rugam insistent pe Dl Sebi cand mai trece prin Piatra sa mai lase o sticluta cu licoarea magica...si sa ramaneti voi pe deal fara benzina in Jeepuri sa in Toyote ca nu o sa primiti un gram de benzina sa puneti in :pl1(asa cum a-ti catalogat Dv minunata bautura).

Pana atunci asteptam cu nerbadare urmatoarea iesire care va fi la fel de frumoasa ca precedentele!:h5

Link spre comentariu

Asa baieti, faceti reclama la palinca lu baiatu, ca mai am doar vreo 1.000 de litri de vanzare :2dr

Cat despre voi, sigur veti primi ceva gratuit, asa ca pentru prieteni. Promit ca daca nu veniti voi dupa ea la Cluj, vin io peste dealuri pana la voi cu o canistra plina. :x

Faine iesir mai faceti voi pe acolo. Mi-e ciuda ca sunteti asa departe. Va salut cu drag.

SUZUKI JIMNY 1,3 (2005)

Link spre comentariu

Mariusica,

N-ar fi corect :wink:! Facem cu rindul la carat lada :y! Altminteri fiecare cu lada lui:x!

Oricum pe vf muntelui ati avut nevoie de asa ceva!

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare