FlorinGhimis Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 La Piatra Neamt a fost un sfarsit de saptamana plin Sambata impreuna cu Sacalu si Bogdan am incercat sa urcam in poienile Bahrin dar fara prea mare succes datorita nanetilor mari. Duminica am reusit sa ajungem in vf Simon desi nu prea credeam. a Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 alte poze din aceasta iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 alte cateva foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 inca cateva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 cutia cu minuni a lui Sacalu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 2, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 cam atat pt aceasta saptamana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Mai baieti, dar voua va arde de joaca!!:br Sau nu aveti pofta de :x vin fiert, fireste! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Bravo baietii !!! frumoasa iesire !!! :br:br jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Frumoasa tare iesirea de pe Vf Simon!:tk Si lada lui Sacalu e vanata la fiecare iesire...de fiecare data scoate el ceva bun de pe acolo...cafea...palinca...mancare...nu stim ce ne-am face fara ea si bieinteles fara el ca doar el stie cifru:br:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ricanu Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Yo am fost la Ski , pacat ar fi iesit un film pe cinste.. Dar si pozele sunt super. Salutari, Ricanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Frumoasa tare iesirea de pe Vf Simon!:tk Si lada lui Sacalu e vanata la fiecare iesire...de fiecare data scoate el ceva bun de pe acolo...cafea...palinca...mancare...nu stim ce ne-am face fara ea si bieinteles fara el ca doar el stie cifru:br:h5 De palinca :g, dar pentru copiloti ONLY!:2dr Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Pai asa trebuie Dac doar pentru copiloti doar ei au voie sa deguste din licoarea magica(palinca)..si asta doar daca fac o fapta de vitejie si au multe trolieri. Oricum licoarea e in Toyota lui Sacalu sub cifru...deci primim doar cand crede Sacalu de cuviinta ca meritam..oricum eu cred ca noi copiloti meritam oricand ce e mai bun:tk,dar ce pot sa zic ca nu mai sunt locuri de copilot...s-au ocupat:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 4, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Pai asa trebuie Dac doar pentru copiloti doar ei au voie sa deguste din licoarea magica(palinca)..si asta doar daca fac o fapta de vitejie si au multe trolieri. Oricum licoarea e in Toyota lui Sacalu sub cifru...deci primim doar cand crede Sacalu de cuviinta ca meritam..oricum eu cred ca noi copiloti meritam oricand ce e mai bun:tk,dar ce pot sa zic ca nu mai sunt locuri de copilot...s-au ocupat:grin: Deci in sticla aia era palinca de la Cluj! Si eu care am aprins focul cu ea :ha: credeam ca e benzina . Mariusica, putem rezolva cu locurile de copilot , organizam curs , dupa care dam examen, proba teoretica la carciuma si practica in teren . Da tu stai linistit ca treci sigur ,mai ales dupa ce ai troliat de doua fire de iarba si a mai si iesit fara incidente . Domu, Sebi de la Cluj , daca mai arunci cate un ochi pe aici te rog sa iei act ca palinca de la matale e pe sfarsite . si uite ca baietii sufera . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Asa e...suferim fara palinca!I-l rugam insistent pe Dl Sebi cand mai trece prin Piatra sa mai lase o sticluta cu licoarea magica...si sa ramaneti voi pe deal fara benzina in Jeepuri sa in Toyote ca nu o sa primiti un gram de benzina sa puneti in :pl1(asa cum a-ti catalogat Dv minunata bautura). Pana atunci asteptam cu nerbadare urmatoarea iesire care va fi la fel de frumoasa ca precedentele!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Perry Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Asa baieti, faceti reclama la palinca lu baiatu, ca mai am doar vreo 1.000 de litri de vanzare :2dr Cat despre voi, sigur veti primi ceva gratuit, asa ca pentru prieteni. Promit ca daca nu veniti voi dupa ea la Cluj, vin io peste dealuri pana la voi cu o canistra plina. :x Faine iesir mai faceti voi pe acolo. Mi-e ciuda ca sunteti asa departe. Va salut cu drag. _____________________________________ SUZUKI JIMNY 1,3 (2005) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Eu promit sa-mi fac o lada! Numai pentru palinca:banana Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 5, 2010 Partajează Postat Februarie 5, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Salutare Dac, :wink:Pot sa car eu lada cu palinca? Eu propun ca fiecare masina sa aiba cate o lada in care sa se afle si sticluta magica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 7, 2010 Partajează Postat Februarie 7, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 30-31 Ian 2010 Mariusica, N-ar fi corect :wink:! Facem cu rindul la carat lada :y! Altminteri fiecare cu lada lui:x! Oricum pe vf muntelui ati avut nevoie de asa ceva! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate