b12wvp Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Sunt nou pe aici asa ca ami cer scuze daca fac ceva gresit.Vreau sa cumpar 1 vitara de 1.6 16v si as avea nevoe de o parere, care merita mai nult si de ce 1.6 16v sau 1.6 8v. Va multumesc mult si sper sa ma lamuriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: am nevoe de un sfat aici gasesti o discutie intreaga despre cele doua motoare: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=46923 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: am nevoe de un sfat Intii da o fuga la sectiunea de prezentare membrii :rules Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: am nevoe de un sfat Am o problema si vreau un sfat. de ceva timp apare si dispare un sunet in timp ce e cuplata fata, cu sau fara mrl . Zgomotul se muta cand pe stanga cat pe dreapta si e ca atunci cand freaca o anvelopa sau ca atunci cand calci linia vibratoare. Anvelopele sunt 195 70r15, iar uleiul in grupul fata l-am schimbat acum 3 luni. De la ce sa fie? :tk vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: am nevoe de un sfat Am o problema si vreau un sfat. de ceva timp apare si dispare un sunet in timp ce e cuplata fata, cu sau fara mrl . Zgomotul se muta cand pe stanga cat pe dreapta si e ca atunci cand freaca o anvelopa sau ca atunci cand calci linia vibratoare. Anvelopele sunt 195 70r15, iar uleiul in grupul fata l-am schimbat acum 3 luni. De la ce sa fie? :tk Misca cardanul fata...vezi daca are joc din careva cruce, aia o schimbi Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: am nevoe de un sfat Am o problema si vreau un sfat. de ceva timp apare si dispare un sunet in timp ce e cuplata fata, cu sau fara mrl . Zgomotul se muta cand pe stanga cat pe dreapta si e ca atunci cand freaca o anvelopa sau ca atunci cand calci linia vibratoare. Anvelopele sunt 195 70r15, iar uleiul in grupul fata l-am schimbat acum 3 luni. De la ce sa fie? :tk Cum sa cuplezi fata "cu sau fara MRL"? Daca nu cuplezi MRL-urile, rotile fata se invart in gol (nu sunt legate de planetare) deci nu e cuplata fata. Daca in acelasi timp mai pui si 4x4 din reductor, cardanul si diferentialul fata se vor invarti si ele in gol. Da niste detalii si poate descalcim problema :h5 Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: am nevoe de un sfat Deci zgomotul nu se aude mereu ci numai cateodata... Deci pe 4x4 se aude, scot pe 4x2 din t-case (mrl cuplate, dif fata se invarte) se aude, decuplez mrl (dif fata nu se invarte) nu se mai aude... vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 (editat) Re: am nevoe de un sfat Deci zgomotul nu se aude mereu ci numai cateodata... Deci pe 4x4 se aude, scot pe 4x2 din t-case (mrl cuplate, dif fata se invarte) se aude, decuplez mrl (dif fata nu se invarte) nu se mai aude... problema e din diferential clar poate fi pinonul de atac cu coroana sau satelitii,pot fi jocuri sau pinion rupt daca ai timp de povesti sunama si te lamuresc,cunosc toate variantele de diferentiale de pe vitara.... Editat Mai 6, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: am nevoe de un sfat e tarziu acum te sun maine. rupt nu are cum sa fie ca trage bine fata si zgomotul, vibratia se aude cu perioade lungi de pauza. Daca ar fi ceva rupt acolo nu ar face urat cand forjez cu fata cuplata? vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: am nevoe de un sfat Salut! Nu stiu daca postez bine dar...vreau si eu o parere, un sfat...! La Vitara JLX in 3 usi, motor 1,6 8v, cand merg 4x4, pe fata se aude un zgomot...de parca tai lemne...! Uleiul in diferential fata e schimbat, zgomotul se auzea si inainte de schimbare. Si inca o intrebare: Daca inalt caroseria de pe sasiu cu 20 mm fata de standard, e nevoie sa pun prelungitoare la amortizoare? Se modifica ceva la directie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: am nevoe de un sfat Salut! Nu stiu daca postez bine dar...vreau si eu o parere, un sfat...! La Vitara JLX in 3 usi, motor 1,6 8v, cand merg 4x4, pe fata se aude un zgomot...de parca tai lemne...! Uleiul in diferential fata e schimbat, zgomotul se auzea si inainte de schimbare. Si inca o intrebare: Daca inalt caroseria de pe sasiu cu 20 mm fata de standard, e nevoie sa pun prelungitoare la amortizoare? Se modifica ceva la directie? pocniturile din diferential se datoreaza dereglarii distantei intre pinioane sau ruperea unor dinti din pinioane. inaltarea caroseriei de pe sasiu NU afecteaza suspensia(arcurile si telescoapele)iar la coloana de directie trebuie ''umblat''la o inaltare(bodylift)de peste 5cm multa bafta:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: am nevoe de un sfat Scuze, n-am explicat bine in ce consta zgomotul...! E vorba de un zgomot ca de drujba cand taie lemne....ca de bomasina cand gauseste un zid...nu foarte puternic, dar se intensifica odata cu cresterea vitezei...! Multumesc pentru sfatul cu inaltarea masinii...in 15 min. incep sa desfac suruburile ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate