FlorinGhimis Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Cum nu se poate sa treaca un sfarsit de saptamana fara iesire pe munte si saptamana aceasta am avut parte de actiune . Sacalu , Paul si subsemnatul, impreuna cu copilotii nostri Mariusica si Dragos care au muncit mult la aceasta tura plus un invitat de la Bucuresti, care a sigurat partea de foto si a invatat ca expresia ,Urca ori Coboara din masina, are, alt sens decat la limuzina sa tip CC. Deci, am incercat si am reusit sa urcam Vf Simon care vara este un traseu destul de usor insa dupa ninsoarea din ultimele zile a devenit extrem, si au fost vreo doua momente in care am crezut ca o sa-mi recuperez masina mai la primavara cu ajutorul unui TAF. In continuare cateva foto, si il asteptam pe Dragos cu filmuletul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 alte fotografii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 alte cateva foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 :ft alte cateva foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 10, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 si ultimele foto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 10, 2010 Partajează Postat Februarie 10, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Salutare! Cu toate ca am avut un pic de munca,dar nu ceva de speriat a fost o plimbare pe cinste cu ceva mai multa adrenalina.:br Oricum multumim pentru plimbare!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Mie tot nu-mi trece prin cap ce cauta Dragos prin zapada! Ori mai este cineva cu masina fara caldura si era nevoie de miscare?:grin: Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Super aventura ! Felicitari! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragosh Postat Februarie 11, 2010 Partajează Postat Februarie 11, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 dac : Mie tot nu-mi trece prin cap ce cauta Dragos prin zapada! Ori mai este cineva cu masina fara caldura si era nevoie de miscare? Pai cum partea foto a fost realizate de catre invitatul lui Florin eu ocupandu-ma tura asta strict numai de filmare iar cum Jeep-ul lui Paul e dotat cu blocanti l`am ajutat pe Mariusica cu troliile. In masina lui Paul este caldura ... numai pe deal .... nu si pe sosea. P.S. Acum lucrez la filmulet ... cred ca pe miine e gata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Foarte frumos!!! Bravo baieti !:g jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Dragosh s-a dovedit a fi si un copilot foarte bun(pe langa partea cu filmatu unde stie foarte bine):h5 Asteptam cu nerabdare filmuletu!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Dragosh s-a dovedit a fi si un copilot foarte bun(pe langa partea cu filmatu unde stie foarte bine):h5 Asteptam cu nerabdare filmuletu!:tk pana atunci, poate vrei sa-ti reamintesti http://i45.tinypic.com/fuq8wg.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 dac : Mie tot nu-mi trece prin cap ce cauta Dragos prin zapada! Ori mai este cineva cu masina fara caldura si era nevoie de miscare? Pai cum partea foto a fost realizate de catre invitatul lui Florin eu ocupandu-ma tura asta strict numai de filmare iar cum Jeep-ul lui Paul e dotat cu blocanti l`am ajutat pe Mariusica cu troliile. In masina lui Paul este caldura ... numai pe deal .... nu si pe sosea. P.S. Acum lucrez la filmulet ... cred ca pe miine e gata. Sa vedem filmuletul! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dragosh Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Citat: Postat original de Grigorici Marius Dragosh s-a dovedit a fi si un copilot foarte bun(pe langa partea cu filmatu unde stie foarte bine):h5 Asteptam cu nerabdare filmuletu!:tk pana atunci, poate vrei sa-ti reamintesti :uameni:uameni:uameni Dupa un sprint in deal ca sa iasa bine filmarea , imi trageam si eu rasuflarea, si ei s-au gandit sa ma saboteze .... nu`i frumos .... si mai ales nu`i fair-play :sht Aprop aici e filmarea http://www.forum.club4x4.ro/showthread.php?t=50016 :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: OffRoad Piatra Neamt 7-02-2010 Nu-i nimic Dragosh au fost un pic mai rai cu tine!:uameni Eu sunt sigur ca esti si un copilot foarte bun,ce-i drept pe noi ne cam incurca burtile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate