Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat YJ

Piratu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Mi-am luat YJ

Buna dimineata D-mnu Gigi..........De ce nu povestesti colegilor cum ai facut cu masina ta.........cum ai desfacut-o bucati, i-ai curatat fiecare surub si i-ai vopsit fiecare cotlon sa ajunga in starea care e acum(IMPECABILA) si pe urma sa discutam de cine e mai :h5''irecuperabil pierdut''. Aaaaaa...... si am uitat sa mentionez ca ai avut doua si cu greu una a ajuns la mine:banana

La vara la o :xfacem poze in grup cu ele sa vedem care e mai aratoasa si mai accesorizata.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata D-mnu Gigi..........De ce nu povestesti colegilor cum ai facut cu masina ta.........cum ai desfacut-o bucati, i-ai curatat fiecare surub si i-ai vopsit fiecare cotlon sa ajunga in starea care e acum(IMPECABILA) si pe urma sa discutam de cine e mai :h5''irecuperabil pierdut''. Aaaaaa...... si am uitat sa mentionez ca ai avut doua si cu greu una a ajuns la mine:banana

La vara la o :xfacem poze in grup cu ele sa vedem care e mai aratoasa si mai accesorizata.

subscriu si eu la asta :)

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Deja a primit un nou look. Grila cromata, hardtop, usi, 5 jante MT belea cu et negativ, tabla striata nichelata pentru fetele de usi, i-am facut ITP-ul ca expira pe 20, luni urmeaza identificarea si inmatricularea dupa care urmeaza vopsit, cauciucuri, bullbar, praguri,bara spate,kit-ul de inaltare si mai vad dupa ce le fac pe astea. Aaaaa......... si troliul WARN de 9500lb.

Salut , imi place cum incepe sa arate masinuta , insa cu vopsitu nu cred ca este nevoie asta doar daca doresti sa ii schimbi culoarea.

Eu cind am luat-o pe a mea {care este an de fabr 91-92 }avea vopseaua matuitaa rau nici un luciu , dar era vopseaua ei originala sii ma gindeam sa o vopsesc .

Dar nu mai stiu cum mi-a venit ideea sa merg cu masina la o firma de curatat interior-exterior , o firma destul de buna zic eu unde am dat sa zic vreo 300-400 lei acum 3 ani sii mi-a facut-o ca noua , lucea de cind am ajuns casa cu ea vecinii care o vazusera sii inainte ma intrebau daca am vopsit-o.

Am constatat astfel ca stratul de vopsea la YJ este destul de gros dat din fabrica sii poate tine citeva polisari profesioniste fara probleme.

Link spre comentariu

Vopseaua e adevarat ca este cea originala si poate suferii cateva tratamente dar eu o vopsesc pentru ca actualmente am trei nuante de negru: masina, hardtopul si usile. Masina vine de la Constanta si are vopseaua decolorata si matuita, are cateva zgarieturi pe ici pe colo si vreau s-o fac sa arate ca si noua. Pe dedesupt se vor da jos puntile, arcurile, si tot ce se poate da jos, sablare si vopsire cu vopsea pentru ambarcatiuni rezistenta la apa si alte intemperii. Caroseria si lonjeroanele dupa curatare urmeaza a fi antifonate si tratate corespunzator. Toate suruburile vor fi inlocuite cu suruburi de inox ''grade 8''(astea mi le aduc de la munca unde gasesc atat metric cat si imperial) inclusiv cele de la capacele grup, cutie de viteze, etc. Eu am mai reconditionat o Toyota Corolla din '76 acum cativa ani si vreau sa-ti spun ca dupa ce am terminat, masina arata intr-un fel si ca inca circula pe drumurile noastre iar lumea intoarce capul dupa ea. Probabil ca la capitolul performante o sa ramana in urma(nu tu blocanti, nu tu planetare HD, nu tu motor de 4.0, nu tu mai stiu eu ce) dar la capitolul ''how is going to look like'' va fi cea mai frumoasa din parcare. Fiecare om cu fluturii lui.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Luciane, asta incerca sa o faci daca ai timp inainte de a o inalta.... castigi timp pretios... iar aia cu suruburile e o chestie f desteapta... Multa bafta !

Link spre comentariu

Prietenii imi spun Liviu dar cum Pastele nu e departe merge si Lucian.

dau un miel :ha:

Link spre comentariu

Blocante ceva ?? Ce greutate are "neaccesorizata" ? Cum se comporta in sarcina ?? Baga si niste filmulete daca ai ocazia.

PS : Jeep`ul tau il stiu de ceva timp ... si mai sunt cateva exemplare de rasa prin Ct ... arata super estetic :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Greutatea, pentru ca tocmai i-am facut ITP-ul si mi-au cantarit masina, este de 1550kg. In sarcina nu stiu ce sa-ti zic. Inca nu am iesit cu adevarat. A fost o singura iesire pe zapada si la stadiul in care este nu am fost foarte impresionat dar a mers relativ bine. Nu stiu ce sa-ti zic de blocante pentru ca la nivelul de offroad la care am sa o folosesc probabil ca o sa-mi fie de ajuns plus ca troliul meu este de 4500kg forta. Masina la final se va incadra in randul celor cu un look bestial, super accesorizata, pregatita pentru un offroad mediu si demna de numele ei. Ma gandesc si studiez acum montarea unei turbine pe motorul de 2,5 si daca nu-mi iese si sparg motorul am sa trec pe un diesel suparat. Norocul meu este ca in cartea de identitate nu am trecuta serie motor ci scrie pur si simplu FARA SERIE MOTOR.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Am sa le fac personal in limita timpului disponibil. De meserie sunt inginer mecanic si profesez chiar daca motoarele pe care lucrez acum sunt imense au acelasi principiu. Dispun de o hala(a unui amic) si am toate sculele necesare(adunate de pe la locurile mele de munca). Unde am sa-mi prind urechile mai cer un sfat sau apelez la un expert. Nu mai am incredere in nici un fel de mecanic din tara asta sau atelier mecanic. Kit-ul de inaltare vine cu toate instructiunile, la turbina am sa am nevoie de ceva sudura dar gasesc eu undeva, alarma si inchidere mi le pun eu, fetele de usi le-am fabricat deja(revin cu poze maine), de vopsit o fac la Dacia Service Tg. Ocna( au cuptor si vopsitor bun), cauciucuri si jante la Buzinchi la Poieni si una peste alta am sa fiu direct implicat in tot procesul de transformare.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Frumoasa domnu' Gigi dar o sa-i lipseasca multe ''surioarei'' cand am sa termin cu a mea. Eu zic ca ce-ti lipseste tie acum, sunt cauciucuri adecvate, kit inaltare si alte cateva updrage-uri.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

buna dimineata

depinde din ce pct de vedere privim lucrurile , putem spune ca ii lipseste sau nu..asa cum spuneam eu nu imi doresc(mai bine spus nu imi doream) o masina preparata pt offroad..masina fiind in acest moment asa cum a facut-o fabrica..eu lucrand foarte intens doar la aspectul ei..respectiv i-am facut restaurare completa..demontata complet( o sa deschid un topic si am sa pun pozele din timpul si de pe toata perioada executiei) si reasamblata , ajungand sa fie ca si noua ....dar acum....PROVOCANDU- MA :ha:.... ma gandesc serios si eu la un kit de inaltare plus jentile si gumele alea ....ca sa tina pasul cu a ta in momentul :x ..mult asteptat din vara...:ha:...

:uameni...nu mai poti sa dormi linistit dom` ne...:ha:

Link spre comentariu

Tu deja la Constanta poti sa iesi cu el descoperit ca aveti temperaturi faine. A mea astazi a primit proiectoare cu Angel Eyes si antena pentru statia CB cu pridere de bara. Am sa atasez ceva fotografii mai pe seara.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

:uameni...nu mai poti avea liniste...:ha::ha::ha:

inceputul a fost mai greu:ha: , asa ca ...si a mea a primit astazi, probate si functionale, urmatoarele :

statie radio Midland CB ALAN 100+

antena Midland ML145 montaj fix pe bara

difuzor extern Midland AU25

:banana

Link spre comentariu

Din greseala amanta mea a primit astazi cauciucuri 31/10,5/15 de la BF Goodrich MT KM2 si jante aluminiu cu et negativ. A mai primit astazi doua proiectoare cu ANGEL EYES si antena CB Midland fixa montata pe bara fata. Urmeaza kit-ul de inaltare si restul.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

asa cum iti spusesem, punem si pozele cu "surioara" :grin:..si ca sa avem si punctul de plecare :ha: pana la vara....

M-da frumoasa foc sii surioara.

S-o stapiniti sanatos .

Dar i-o as fii pastrat volanul original acela cu spite sau as fii comandat unul cromat .

Vad ca i-ati dat roate de rezarva jos , sii eu am dat-o pt ca era o greutate in plus nefolositoare in cazul meu.

Am cintarit suportul cu o roata cu tot ,,de fabrica, avea vreo 40 kg.

Link spre comentariu

Am sa le fac personal in limita timpului disponibil. De meserie sunt inginer mecanic si profesez chiar daca motoarele pe care lucrez acum sunt imense au acelasi principiu. Dispun de o hala(a unui amic) si am toate sculele necesare(adunate de pe la locurile mele de munca). Unde am sa-mi prind urechile mai cer un sfat sau apelez la un expert. Nu mai am incredere in nici un fel de mecanic din tara asta sau atelier mecanic. Kit-ul de inaltare vine cu toate instructiunile, la turbina am sa am nevoie de ceva sudura dar gasesc eu undeva, alarma si inchidere mi le pun eu, fetele de usi le-am fabricat deja(revin cu poze maine), de vopsit o fac la Dacia Service Tg. Ocna( au cuptor si vopsitor bun), cauciucuri si jante la Buzinchi la Poieni si una peste alta am sa fiu direct implicat in tot procesul de transformare.

De mare ajutor va poate fii un manual de reparatii jeep wrangler Haynes sau Chilton.

Pe ambele le gasiti pe 2 siteuri americane{nu stiu daca pot sa le fac reclama}

Sii eu am avut probleme cu diversi mecanici la inceput , deaceea am achizitionat cartile sii sint foarte bune .

Link spre comentariu

:uameni :ha:

astazi am achizitionat si vor fi montati suportii original de crom ..pt viitoarele proiectoare... care vin pe balamalele de la parbriz :wink:

aaa..plus bara originala pt lampa de plafon si difuzoare...:banana

prietenii stiu...

poze..in curand...

manusa a fost aruncata...:h5 :ha:

:uameni

Link spre comentariu

Astazi m-am ocupat din nou de Jeep. I-am sudat toba ca avea doua gaurele si facea un zgomot care nu-mi placea si cum plec in seara asta din localitate pentru doua zile, am lasat-o pentru curatare si antifonare. Urmeaza ca toate componentele aflate sub masina si expuse vremii sa fie curatate, vopsite unele si antifonata caroseria dupa care saptamana care vine sa fie complet vopsita. Dupa indelungi cautari am comandat azi teava de inox din care urmeaza sa fabric bara din spate si probabil praguri laterale.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare