Piratu Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 (editat) Re: Mi-am luat YJ Vopseaua de la interior este un insonorizant de fapt. Nu am idee cum se numeste dar pot aranja cu sotia sa afle daca vrei. Cateva foto cu kit-ul si parbrizul pus. Azi e dumininca deci nu munceste nimeni........... maine poate e mai bine........ Editat Martie 21, 2010 de Piratu' Greseli de scriere Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 21, 2010 Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Mi-am luat YJ Si eu urmaresc "din umbra". Dupa ce terminam cu toate nebuniile poate iesim la un gratar pe un gol alpin undeva.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 21, 2010 Autor Partajează Postat Martie 21, 2010 Re: Mi-am luat YJ Pai asa si trebuie.....ca doar nu degeaba toate pregatirile astea. La gratar si masinile la joaca. Cam prost stau cu timpul dar o iesire tot facem cat am sa fiu pe-acasa. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Mi-am luat YJ Cam asa arata astazi la orele 16.00 Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staetu gigi Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Mi-am luat YJ FRUUMMMOOOSSSS....:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 23, 2010 Autor Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Mi-am luat YJ Astazi din pacate nu am fotografii....a fost sotia plecata cu de-ale casei si oricum nu s-a intamplat mai nimic. A ramas haionul sa ma ocup de el....alte chedere alta distractie....a fost spalata mocheta de la interior si arata bine deci nu am sa mai fac una noua o folosesc pe cea veche......si de-acuma e cam gata, una din zilele astea o sa paraseasca service-ul si restul ce mai e de facut am sa fac dupa ce ajung acasa.......stickere, bara fata, bara spate, praguri , antene (una de la statie si una de la CD), grila, de schimbat termostatul, senzorul de ulei si lista continua.......e multi si e grele...... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Mi-am luat YJ Cam asta ar fi dupa vopsire. Arata bine si de-acum ma asteapta sa-i pun restul de accesorii si tot ce s-a mai demontat dupa ea. Urmeaza overfendere de 6 inch si date jos cele originale, kit-ul de inaltare, bara fata, spate si multe altele. Am sa postez pe parcurs si masina o sa poata fi vazuta pe 1-2 Mai la competitia de la Brasov, sper sa fie gata pana atunci. Sunt foarte suparat despre pretul cerut la vopsitorie dar despre asta discutam intr-un topic pe care l-am deschis la Discutii Diverse. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Mi-am luat YJ Foarte frumoasa,dar cred ca muuult mai fromoasa vazuta "live",,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Mi-am luat YJ O sa o vezi si live...... In alta ordine de idei a fost sotia de dimineta a avut ceva divergente acolo pentru ca nu aveau factura gata, a trebuit sa dau cateva telefoane si intr-un final a luat masina de-acolo dupa ce-a platit 6951,21 RON din care 5951 materiale si 1000 manopera. Sper ca toti cei ce au masini de vopsit sa citeasca acest topic si sa invete ceva din greselile mele. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Mi-am luat YJ Hmmm, bine ca s-a rezolvat,,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Mi-am luat YJ faina masina....scumpa treaba acum...zic si eu....daca tot te-a costat o cusma de bani vopseala...mai da cativa pe o colantare....ca tare pacat e de banii dati pe vopseala ...la prima iesire in padure....ai s-o zgarii de-ai sa vorbesti singur......asa ca pana la iesirea cu baietii mergi si pune o folie de la 3M pe ea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Mi-am luat YJ ....ca tare pacat e de banii dati pe vopseala ...la prima iesire in padure....ai s-o zgarii de-ai sa vorbesti singur...... iese bine masina, dar cu vopsitul, nu stiu, daca vede numai asfalt ok. daca vede si offroad nu as fi facut!! Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 29, 2010 Autor Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Mi-am luat YJ Pai o sa vada si offroad dar asta nu inseamna ca trebuie si distrusa masina/vopseaua............cred ca pot merge la padure si fara sa o iau prin maracini........mai sunt drumuri forestiere, ma mai obisnuiesc si eu cu ea , si ea cu mine si daca ma tine vopseaua anul asta, pe urma o bag peste tot si cand se zgarie mai pun cate un sticker pe ici pe colo...........ce sa-i faci altceva.......... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onutu Alexandru Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Mi-am luat YJ O sa o vezi si live...... In alta ordine de idei a fost sotia de dimineta a avut ceva divergente acolo pentru ca nu aveau factura gata, a trebuit sa dau cateva telefoane si intr-un final a luat masina de-acolo dupa ce-a platit 6951,21 RON din care 5951 materiale si 1000 manopera. Sper ca toti cei ce au masini de vopsit sa citeasca acest topic si sa invete ceva din greselile mele. Aoleo , daa a costat ceva vopseaua , daca eu v-am zis sa incercati un polisch mai profesionist , n-ati vrut, sa incercati. Dar ce nu inteleg eu totusi , inainte de a duce masina la vopsit nu ati intrebat un pret , macar estimativ. Cit despre insonorizare , intreban pt ca sii eu am insonorizat podeaua ,,depcamdata,, cu o folie gen Dynamat +burete sii e mai bine din punct de vedere zgomot. Asteptam sa o vedem ,,inaltata,,, sii spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Mi-am luat YJ amice...te rog sa ma crezi....nu vei merge doar pe forestier....o vei lua si prin padure....si-ar fi pacat de vopseaua aia....la cat ai dat pe ea....e aproape obligatorie o impachetare cu 3M.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Mi-am luat YJ ....e aproape obligatorie o impachetare cu 3M.... poate da... dar am patit f des sa se rupa crengi groase (peste care treceam) si sa dea in tabla si o infunda... si aici nu mai ajuta 3M :ha: de pus masina pe o parte nu mai discutam :ha::ha: Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 30, 2010 Autor Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: Mi-am luat YJ Domnilor, Sa nu exageram. Mie-mi plac plimbarile in natura, un gratar, peisajele frumoase, locurile greu accesibile, aerul curat si citind mai sus ma gandesc deja cum arata offroadul extrem. Eu NU vreau sa fac extrem( pentru asta am un Bombardier de 800) vreau doar sa ajung din punctul A in punctul B pe un traseu pe care il stabilesc eu si sa fiti fara grija ca am sa il aleg cum stiu eu mai bine. Daca exista o creanga care sa-mi infunde tabla, atunci opresc, cobor, tai creanga-mut creanga si plec mai departe iar de dat peste cap (Doamne fereste) nici nu intra in discutie. Oricum asta e un inceput si daca lucrurile evolueaza , urmeaza rollcage, stickere multe sa acopere zgarieturile si altele asemanatoare. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Mi-am luat YJ ...:dr3 mmmda sigur,o sa cobori si o sa tai 87 de crengi ca sa faci 2.5km pe drum de padure. Hai sa-ti zic ceva sa te "amuz". Am parcat pe o strada mai ingusta si ca sa nu stinjenesc circulatia,am urcat cu 2 roti pe trotuar si cit de cit in interior. Era o strada marginita de o banala gradina de bloc,conturata de un gard viu nici prea falos,nici prea des,nici... .Normal,cu parcarea aia l-am cam inghesuit. adoua zi partea dreapta a masini avea o gramada de zgirieturi.....da,am uitat sa spun ,se intimpla in jungla urbana Bucure-shit. Oricum ,nu trebuie sa fi suparat(decit pe managementul operatiei "vopsit"),ca noi toti o sa te obisnuiesti cu zgirieturile si frumusetea plimbarii o sa te faca in curind sa uiti de ele. Pina la urma pt.asta ne-am luat acest gen de masina,daca vroiam show pe bulevard incercam Q5 IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 31, 2010 Autor Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Mi-am luat YJ Pai daca stiam eu toate astea o mai vopseam? :ha: Intr-adevar capitala e nasoala si nici nu se compara cu oraselul in care traiesc eu unde e oarecum liniste si nu am avut niciodata probleme cu masinile....... Daca e sa o vandalizeze careva asta e......n-am ce face. Am sa vad cand ajung acasa cum e cu folia de protectie si daca e ii trag una peste vopseaua proaspata. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Mi-am luat YJ Domnilor, Sa nu exageram. Mie-mi plac plimbarile in natura, un gratar, peisajele frumoase, locurile greu accesibile, aerul curat si citind mai sus ma gandesc deja cum arata offroadul extrem. Eu NU vreau sa fac extrem( pentru asta am un Bombardier de 800) vreau doar sa ajung din punctul A in punctul B pe un traseu pe care il stabilesc eu si sa fiti fara grija ca am sa il aleg cum stiu eu mai bine. Daca exista o creanga care sa-mi infunde tabla, atunci opresc, cobor, tai creanga-mut creanga si plec mai departe iar de dat peste cap (Doamne fereste) nici nu intra in discutie. Asa spunem toti la inceput....:2dr “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Mi-am luat YJ E adevarat si asta cu ''asa spunem toti la inceput'' dar vedem noi pana la urma ce si cum. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Aprilie 1, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Mi-am luat YJ Inca mai sunt in asteptare de cateva piese care vor venii saptamana viitoare dar astazi prin intermediul lui mikey'3 caruia ii multumesc pe aceasta cale, am primit un set complet de frane(tamburi,placute,arcuri,arculete) pentru puntea spate. Abia astept sa ajung sa o vad si sa ma ocup de ea. Ce mi-a ramas de facut sunt gasirea/cumpararea unor overfendere mai late decat originalele si probabil un soft top sau bikini top. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: Mi-am luat YJ Ce mi-a ramas de facut sunt gasirea/cumpararea unor overfendere mai late decat originalele si probabil un soft top sau bikini top. ai aici daca nu sunt prea "scumpe" :grin:: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?p=570331#post570331 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Aprilie 8, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Mi-am luat YJ In sfarsit acasa.........Nici nu ma gandeam ca ajung dupa dezastrul din Rio dar am ajuns cu bine....... Maine incepe munca la masina, montam ce-am demontat inainte de vopsire, ce-am mai comandat noutati, setul de frane noi, stickere, oglinzi cromate, etc. Am vazut masina si chiar daca nu e perfecta arata fffff bine in comparatie de cum era inainte de vopsire cu toate ca nu e de 70 de mil e bine. P.S. Domul Laur am sa te sun maine sa discutam despre bikini top. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Aprilie 9, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: Mi-am luat YJ Domnilor, Desteptarea a fost la 4.30, inviorare si la 7 ieseam pe usa sa ma apuc de treaba. Am fost atat de prins incat nu am reusit sa fac decat doua fotografii cu ea cat de cat aranjata ca la ora 11.30 am primit o invitatie de mers pe deal la un gratar ''drum forestier'' foarte accesibil care s-a dovedit a fi un cosmar cu zapada, pe alocuri de 50cm, noroi mult, frig, ud, etc. Masina s-a comportat bine fara nici un fel de ajutor, chiar mai mult aceasta masina fara cine stie ce '' valeitati offroad'':uameni a extras din zapada Mitsu cu blocant spate, simex, 2.8 diesel,etc:banana deci in concluzie ''TRACTEZ MITSUBISHI'' :ha: ( n-as vrea sa ofensez detinatorii acestei marci, prietenii stiu despre cine e vorba) si e drept ca a deschis drum (cat a putut:ha:). Intr-un final ne-am intors pe la ora 19.00 intregi, masinile un pic murdare( vreau overfendereeeeeee!!!!!!!!), cu gratar mancat si un final cu domnul padurar care vroia sa-i aratam pustile cu care am fost la branconaj:uameni Si un filmulet scurt(atat a reusit sotia).......... Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate