Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am luat YJ

Piratu

Postări Recomandate

Re: Mi-am luat YJ

Domnilor,

Dupa o frumoasa calatorie de o saptamana in Statele Unite(unde este o alta lume) si dupa o vizita la 4wheelparts.com am achizitionat pentru Renegade carlig de tractare pentru bara fata, bikini top si un set complet de balamale pentru capota.

Ma asteptam ca 4wheelparts.com sa fie un magazin imens in care sa gasesti de toate si am ramas foarte surprins de dimensiunile mici si de saracia din magazin. Nu aveau mai nimic, totul se primeste la comanda si asta dureaza intre 7 si 10 zile.

Ca si preturi sunt super

Bikini top standard top black denim a fost 31,49 USD

Tow Hook Kit, Chrome 9,89USD

Complete hood kit, chrome 62,99USD

Sa tot tii un Jeep in State.

Din pacate nu am gasit blocant.....uffffff

Mai caut.....

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 161
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, Liviu !

Presupunand ca erai hotarat deja ce blocant vrei, poate era mai bine sa comanzi on-line si sa mergi pe la ei doar cand ti-a sosit marfa.

Se practica asta, sau chiar livrarea la o adresa data de tine, daca nu ai timp/chef sau nu poti merge tu pe la ei.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

Pai daca te uiti pe site-ul lor te gandesti ca la ei gasesti de toate pentru toti.

Nu m-am gandit nici o secunda ca nu au nimic pe stoc si ca magazinul lor este de fapt de 100m2.

Am sa ajung pe-acolo din nou in August si deja am stabilit cu persoana care se ocupa de vanzari online sa-i dau comanda cu 10 zile inainte si sa-l iau de la ei cand ajungou din nou acolo.

Asta e.........

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

... aha acum ai inteles de ce dureaza cca 3 saptamani pana vine ceva in Romanica ?

3-4 zile pana se face transferul de bani

vreo 10 zile pana le strang si ei de pe unde apuca

3-4 zile pana soseste marfa cu UPS-ul ca daca le ceri cu posta normala dureaza inca vreo 3 saptamani....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Nu am mai scris demult aici dar asta nu inseamna ca m-am oprit.

Pentru ca rolele de ghidaj de la troliu au inceput sa arate semne de rugina,ele fiind doar spoite cu,,,,,crom, mi-am fabricat altele de inox la munca si vor fi instalate de cum ajung acasa.

Cele noi arata intr-un mare fel, inclusiv bolturile si sigurantele fiind inox. Bucse am facut din teflon.

Astazi a primit cauciucuri 33/12.5/15.

De fapt ele au ajuns si cred ca la ora asta sunt in curs de montare.

Urmeaza sa schimb rapoartele, blocanti si sa vad ce mai gasesc pentru ea cand ajung in state. Am sa revin cu fotografii maine.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Sunt foarte suparat. Anvelopele au ajuns dar una din ele este taiata si nu poate fi folosita deci le-am trimis inapoi si am sa caut altele.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Cam asa arata noile role(sunt patru) facute pentru troliu.

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

Foarte frumos , va urmaresc in continuare modificarea Yj-ului.

Apropo , daca vreti sa puneti 33-uri cu 12,5 nu este nevoie de un alt kit de inaltare , pt ca altfel ar lovii rotile de caroserie?

Cum merge acum masina cu 31-uri sii kitul de 2,5 ma refer la viteza , stabilitate ?

O zii buna.

Link spre comentariu

Nu am sesizat nici o schimbare majora de comportament dupa ce am instalat kit-ul de inaltare. Masina se comporta bine atat la 100km/h cat si la inclinatii laterale. Nu cred ca-i mai schimb cauciucurile pentru ca ar implica schimbarea rapoartelor,etc. Am sa-i iau un blocant spate si mai vad pe urma. Multumesc de aprecieri

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

O alta idee , este , ca nu ar fii mai bine pe spate sa lasati LSD-ul original cu care este masina, eventual sa il schmbati cu unul nou , exista kit se schimba in jur de 130$ ,daca v-i se pare ca nu prea mai blocheaza spatele , sii sa puneti pe fata un blocant bun , care ar ajuta mult mai mult in situatii dificile.

O zii buna.

Link spre comentariu

O alta idee , este , ca nu ar fii mai bine pe spate sa lasati LSD-ul original cu care este masina, eventual sa il schmbati cu unul nou , exista kit se schimba in jur de 130$ ,daca v-i se pare ca nu prea mai blocheaza spatele , sii sa puneti pe fata un blocant bun , care ar ajuta mult mai mult in situatii dificile.

O zii buna.

In afara de faptul ca "zi" se scrie cu un singur i, "vi se pare" se scrie fara cratima (liniuta aia de la mijloc), etc, LSD-ul din fabrica (mai ales cu 31-uri) e aproape ca si cum n-ar fi. Face cam 10% din ce face un blocant (e cat de cat util pe zapada sau noroi clisos superficial - odata ce esti in noroi mai adanc, sau in urcare, pe pietre, etc - nu mai are nici un efect).

Editat de ampopa
“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere un blocant inseamna 100% tractiune pe ambele roti. Ce-o fi montat de fabrica se pare ca nu ajuta la nimic.

Intr-un final am sa montez blocante pe amandoua puntile.

P.S. Sper ca mi-am pus toate liniutele bine si peste tot:banana

Nu suntem toti perfecti. :tk

Prietenii imi spun Liviu

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare