MaE Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Am si eu intrebare in legatura cu injectia multipunct de pe Yj-ul meu . Chiar si cum motorul cald (dupa vrewo 15 km de mers ), la mers in regim de strada , cand ajunge pe la 1500-1800 de ture da semne ca vreasa se innece si incepe sa scuture, daca o accelerez isi revine si incepe sa mearga mai departe. motorul are un tzacanit destul de puternic ( si ernervant ) si uleiul de la motor miroase ff tare a benzina ( sau are urme de benzina in el ). Are cineva ideea ,ca ce baiuri ar putea fi ?? PS ce fel de bujii are motorul asta ca ma bate gandul sa ii schimb delcou + buzii+fise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Yj 4.0 intre 1500-1800 rpm se inneaca Salut, Benzina in ulei e grav. Singurul loc prin care poate benzina sa ajunga in ulei este printre piston si cilindru asta inseamna ca segmentii tai sunt dusi sau poate fi un piston crapat(de unde si tzacanitul enervant). Iti recomand sa nu mai mergi cu ea si sa remediezi defectul pentru ca benzina nu are proprietati de ungere ca uleiul si risti sa calezi motorul. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 13, 2010 Partajează Postat Februarie 13, 2010 Re: Yj 4.0 intre 1500-1800 rpm se inneaca pompa de benzina sau senzorul de temperatura apa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MaE Postat Februarie 14, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: Yj 4.0 intre 1500-1800 rpm se inneaca Mersi mult de raspuns , am dat-o la desfacut si se pare caaveam ceva pinion rupt in diff fata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate