Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

inzapezit in mijlocu paduri

amaru

Postări Recomandate

un wekend prelungit din cauza zapezi dar nu imi pare rau

oricum pe unde merge un tractor merge si un nissan daca tractoru ramane intepenit ramane si nissanu asta in cazu in care nu ai troliu adika eu :ha: ca sa nu mai zic nici lopata nici crick nici nimik doar o pusca si cateva cartuse

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: inzapezit in mijlocu paduri

undeva pe la slobozia

practic a fost un test la masina si am luat in ras si uite cum am ramas suspendat dar recunosc a fost din vina mea de incepator si eu auzi sa pleci pe greu cu a 1 au sapat rotile pana am ramas suspendat asta e am mai invatat ceva oricum zapada exagerat de multa nici tractoarele nu facea fata sa mearga prin zapada aceea

Link spre comentariu

poi ce detali

mancare bauturica caldurica la gura sobei si multa alergatura cam atat ca in rest masina a mers eu nu am mai ramas suspendat

totul a fost ok cu exceptia ca nu am vant nimik foarte suparator dar asta e

ideea e ca asa ceva e sanatate curata

Link spre comentariu

poi ce detali

mancare bauturica caldurica la gura sobei si multa alergatura cam atat ca in rest masina a mers eu nu am mai ramas suspendat

totul a fost ok cu exceptia ca nu am vant nimik foarte suparator dar asta e

ideea e ca asa ceva e sanatate curata

Frumoasa experienta ! Dar daca vrei sa vanezi ceva un mistret sau alte pisici de genul acesta da un semnal poate organizam ceva , mai sunt cativa vanatori pe forum. Eu nu sunt vanator dar stiu unde se ascunde vanatul. L-am urmarit ...:ha:

Link spre comentariu

Vizitator bolo_vik

:ha::ha::ha: tragea cu gloante oarbe cumva???

daca tragea cu gloante oarbe nu se mai vedea jos pe pamant unde trage :)):ha:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

acu ca mai atentionat am vazut unde tintea omu

dar la prima vedere nu esti atent decat sa vezi cum pica :uameni

:ha: A aruncat la deruta pe jos niste petarde care prafuiau drumu un pic :ooo si cred ca cerbul era de fapt de la gradina zoologica ... :2dr

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

http://www.220.ro/xCWcSt7Bkl/Cel-Mai-Prost-Vanator-Vs-Cea-Mai-Proasta-Caprioara :uameni:uameni:uameni Priveste aici ca sa nu te mai oftici k nu ai prins nimik la vanatoare.

De pescari stiam ca mai maresc pestele scapat(nici nu poti sa verifici-sa filmezi),dar papagalul ala sa traga 3 focuri in animal stand pe loc......:uamenisa mai si filmezi......sa mai vada si toata lumea:ha::ha:,e de rasul universului cosmic:uameni:uameni

bau bau
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare