Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire la o plimbare pe linga Galati

naspet

Postări Recomandate

Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati

@Sclipici:

Cand ai zis tu? - de Rusalii? Bun, si cand sunt astea?, ca data ma refer?

Am cautat pe goagal si cica Rusaliile sunt la 50 de zile dupa Paste. Bine. bine, dar Pastele in ce data a fost? slp

Din cate stiu, Rusaliile sunt pe 24, lunea urmatoare, de azi intr-o saptamana. Am inteles ca e o zi libera si pentru bugetari!

Deci, putem pleca de vineri...pana luni...!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 596
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Jorj, pe unde ai fost tu , pe la Dunavatu sau Enisala, sunt locuri de pescuit unde se poate campa si intra cu o masina obisnuita? Ne bazam pe tine daca mergem?

Cine mai merge in week-end-ul urmator la cort, in delta? Eu cu inca doi amici (cu nevestele) mergem sigur...!

Plecarea vineri pe la 16-17 sau sambata cu primul bac...!

Link spre comentariu

http://i47.tinypic.com/2dl6jk3.jpg

La Enisala ai 2 lacuri, Babadag si Razim care este enorm dupa cum poti vedea.

Nu stiu care este chestia cu pescuitul, cu prohibitia.

In jurul cetatii este terenul lin, ses. Cred ca ai acees auto facil in multe zone ale lacului.

Daca te uiti la panorama (la rezolutia reala) pe care am facut-o la Enisala observi exact in spatele dealului cu cetatea lacul Babadag, iar in marginea din dreapta a panoramei incepe lacul Razim. De sus am vazut cel putin o masina obisnuita. Cred ca poti pescui la cat e de mare lacul ala, Dumnezeule. Vezi daca tii malul lacului ajungi la Marea Neagra. :h5

Totodata din Enisala ai soseaua cate te duce la Sarchioi - Murighiol Dunavatu de Sus/Jos. Aici mai poti ajunge si prin Tulcea - Mahmudia.

In Dunavatu de Jos se termina soseaua, iar in dreptul bisericii ai acces pe digul care duce catre bratul Sf. Gheorghe. Cand te "intepi" in brat faci stanga iar daca tii digul iesi in Murighiol in zona de campare. Eu m-am oprit undeva pe la mijloc unde este si un mic hotel cu circuit inchis.

Se pescuia la greu la marginea digului, iar veteranii aveau corturile la 1 m de apa. Ai loc unde sa te instalezi. Cu grija ajungi cu orice masina numai sa nu ploua.

Ambele locatii sunt frumoase, iar Enisala are un farmec aparte mai ales daca ai vreme buna si cer senin.

Daca te itereseaza iti pot da numarul de telefom al unui bastinas din Dunavatu de Jos obtinut la recomandarea cuiva din Mahmudia, deci nu pot garanta cu nimic pentru bastinas, dar cica gateste foarte bine si te plimba cu barca unde vrei. Tot in Dunavatu de Jos gasesti un motel cu barci si alte chestii asemenea.

W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf.
Link spre comentariu

@JORJ- In zona Murighiol, pe dig, pana la acel hotel privat, am fost de mai multe ori, de aceea as vrea sa skimb locatia. Ma bate gandul sa caut ceva pe la Enisala, am vazut in pozele tale lacul, dar nici nu vreau sa colind o zi intreaga dupa un loc fain de campare si pescuit.

Link spre comentariu

Cei pe care i-am vazut erau chiar la poalele dealului de langa cetate, iar altii veneau cu masinile catre dealul cetatii dinspre Enisala. Deci cred ca gasesti repede. Mai poti intreba in sat, din pacate noi am zabovit foarte putin, pret de cateva ore. Ce am vazut ca la iesire din Enisala drumul face stanga catre cetate, dar si continua paralel cu lacul catre 6 Martie, Jurilovca, catre mare.

Link spre comentariu

Cine s-a decis pentru sambata?

Mergem la noroie, cu corturile, prin Delta?

Daca merge si JorJ am fi 4 masini...doua 4x4 si doua normale...

Naspetule, mergi ? Cu sau fara luneta! :)

Link spre comentariu

Pina nu ies la pensie , eu ma bag la ziua de simbata .

@ Sclipici - ...de fapt , am aflat din surse sigure (...de la o persoana importanta ..nu spui cine e consoarta mea....) ca Doina e de fapt Raluca ....

Si asta ma face sa adorm cu gindul la placutele de frina ....

(...e nemaritata ...de ce oare , e chiar atit de desteapta ?)

...de la Agila ....si la damperele de pe planetare ...misto planetare ...

Cum ziceam mai sus , la una mica ma inscriu si eu simbata . Daca e pe aproape , cu atit mai bine .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pina nu ies la pensie , eu ma bag la ziua de simbata .

@ Sclipici - ...de fapt , am aflat din surse sigure (...de la o persoana importanta ..nu spui cine e consoarta mea....) ca Doina e de fapt Raluca ....

Si asta ma face sa adorm cu gindul la placutele de frina ....

(...e nemaritata ...de ce oare , e chiar atit de desteapta ?)

...de la Agila ....si la damperele de pe planetare ...misto planetare ...

Cum ziceam mai sus , la una mica ma inscriu si eu simbata . Daca e pe aproape , cu atit mai bine .

Sa vad unde si cand mergem, astept un raspuns de la amicii mei si de la @ Jorj !

Sa traiesti cu numele multi ani, fericit, tanar si frumos !!! :2dr

Ai inceput petrecerea de aseara?

D`asta visezi la Raluci, placute de frana si planetare?

O bara fatza pentru Vitara mea n-ai visat?

Uite ce-ar trebui sa visezi :

Link spre comentariu

Din pacate nu pot merge in delta vroiam miine sa ma duc pe la dunare poate dau de vreo moaca !!!!!!:dr3

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

Din pacate nu pot merge in delta vroiam miine sa ma duc pe la dunare poate dau de vreo moaca !!!!!!:dr3

Vezi ca moaca ingrasa:ha:.

Am auzit ca ati iesit pe langa siret.Bagati si voi niste poze sa vada si ochiul nostru.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Sclipici nene , ce bara nebuna .....

.....la un asa nebun frumos.....

Pentru ca mi-au descurcat oamenii astia incurcaturile de pe retea , pompez eu citeva cadre . Numai sa le descarc ...si le servesc calde .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Si poze de la Lacul Razim:

De vis ... imi place. Cel putin seria a doua, cea cu barcile induce o stare aparte.

Sper sa pui o bulina exact pe harta unde este locul asta, sau poate revenim :h5

Editat de JorJ
Link spre comentariu

Duminica?

Ceva soft cu gratar hard ?

Sau ceva hard cu gratar soft ?

Ca simbata merg in capitala cu dansatoarea mea .

Si nu pot decit duminica , ca am mare nevoie sa scap si de overfenderele de pe fata , ca tre' sa vopsesc locomotiva....

Link spre comentariu

Eee, cum sa nu ....

Insa numai daca sta dreapta ! ...?!

Link spre comentariu

Daca reusesc cu ce ma chinui !!!!! poate daca nu copilot ......

ma ia cineva ????:top

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

Sambata si duminica ma duc la pescuit la Frumusita si au fost anuntate ploi asa ca stati la recuperare(va dau tot pestele prins dc ma scoateti):ha:Ma bazez mai mult pe sclipici cu:j

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare